Chodov – Karlovy Vary 3:4 (po pr.) | Pardubice – Tatran 2:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Bohemians 2:12 (kon.)
Vítkovice – Liberec 14:5 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 5:6 (kon.) | Sparta – BUTCHIS 10:6 (kon.)
po prodl.
FAT PIPE Florbal Chodov
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:1)
FB Hurrican Karlovy Vary
Pátek 17.11.2023, 15:30 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    61:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary rozhodují v prodloužení! MICHAL KLÁPA si skvěle rozhýbal brankáře Hodíka a střelou k levé tyči dokázal zamířit přesně a prostřeli domácího gólmana! Bez asistence.
     
    39:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se přeci jen dokázal prosadit a srovnává stav utkání na 3:3! Mikuláš Komárek dokázal přesně nají přes celé brankoviště volného VOJTĚCHA KLÁPU, který přesně dokázal zakončit míček do branky Draslara! Asistence: Mikuláš Komárek.
     
    32:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary jdou do vedení! Michal Klápa nikam s přihrávkou nepospíchal, nahrál přesně na sběhnutého MATĚJE KORBELA, který střelou do levého horního rohu posílá svůj tým do vedení! Asistence: Michal Klápa.
     
    17:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary srovnávají díky Horkému! David Horký nejdříve ztratil míček, což dokázal napravit, ale poté míček přeběhl a jako slepý k houslím se k němu dostal MAREK HOZMAN, který vyrovnává stav zápasu! Asistence: Daniel Péc.
     
    6:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se rychle dostávají zpět do zápasu! Adam Zahraj sice neproměnil svůj samostatný únik, ale MICHAL KLÁPA si dokázal stáhnout míček na svou čepel a zakončit přesně do levé části branky Hodíka, který se nedokázal včas zvednout! Asistence: Adam Zahraj.
     
    5:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je branka vstřelena na druhé straně! Antonín Votava si vzal míček a běžel podél levého mantinelu, ve správný čas našel na druhé straně nabíhajícího MIKULÁŠE KOMÁRKA, který střelou do dokryté klece dává svému tým dvougólový náskok! Asistence: Antonín Votava.
     
    4:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do vedení! Marek Šmíd skvěle nahrál ze středu hřiště na levou stranu, kde stál připravený kapitán Chodova TOM ONDRUŠEK, který dokázal střelou z první překvapit Draslara, který poprvé v zápase inkasuje! Asistence: Marek Šmíd.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 5. Ondrušek (M. Šmíd), 6. Komárek (Votava), 40. V. Klápa (Komárek) – 7. M. Klápa (Zahraj), 18. Hozman (Péc), 33. Korbel (M. Klápa), 62. M. Klápa (TS)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 20:26.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Dittrich (Hodík) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký – Komárek, Jambor, Vošta, Netrefa, Vávra, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Eremiáš, Votava, V. Klápa.
    Trenér: David Podhráský

    FB Hurrican Karlovy Vary: Váradi (Draslar) – Korbel, T. Smolka, Šmajda, Zeman, Pícha – Švarc, Lebeda, Rosa, Zahraj, L. Macháček, Hrbáček, M. Klápa (C), Hozman, Svatek, Tyl, Strachota, Šťovíček, Péc.
    Trenér: Miroslav Závora

    Rozhodčí: Michal Prouza a Petr Rogowski

    Diváci: 287
    bahis siteleri