Česko – Slovensko 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (1:1)
Slovensko
Pondělí 20.11.2023, 18:00 • Malšovická aréna, Hradec Králové • Reprezentace U21
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Kinský fantasticky podržel domácí! Javorček rozběhl brejk na levém křídle a přes Veselovského odcentroval napříč vápnem, přičemž na zadní tyči zavíral situaci Gaži. Kinský se však bleskově přemístil a tutovku hostujícího forvarda lapil! Nutno ale dodat, že pokud by to byl gól, pro ofsajd by neplatil.
     
    87
    Zdánlivě nepřesný centr výrazně Lvíčatům zavařil! Míč na zadní tyč propadl až ke Gažimu, který jej ještě ve skluzu dokázal vrátit do vápna. Tento kousek dělilo od brankové čáry pár centimetrů, ale nikdo z Gažiových spoluhráčů nebyl připravený na dorážku do prázdné!
     
    80
    Další ostrý zákrok na polovině a bude se jednoznačně žlutit. Samuel Bagin (SVK) zezadu sjel jednoho z domácích, což si nenechal líbit Sejk. Drobnou strkanici ale včas ukončil rozhodčí.
     
    79
    Patrik Vydra (CZE) dostává jako první domácí hráč v 79. minutě žlutou kartu za faul na pronikajícího Sauera.
     
    77
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Višinský, přichází Tkáč.
     
    76
    Střídání v týmu Slovensko:
    ze hřiště odchází Gajdoš, přichází Leitner.
     
    73
    Střídání v týmu Slovensko:
    ze hřiště odchází Kaprálik, přichází Gaži,
    ze hřiště odchází Nebyla, přichází Rigo.
     
    65
    Sejk nebyl daleko od třetí trefy Lvíčat! Po závaru si navedl míč zhruba na hranici šestnáctky a pálil po zemi, balon ale těsně minul levou tyč!
     
    64
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Icha, přichází Křišťan,
    ze hřiště odchází Endl, přichází Kadlec,
    ze hřiště odchází Alijagič, přichází Vecheta.
     
    62
    Žlutá karta pro tým Slovensko (Griger).
     
    61
    Střídání v týmu Slovensko:
    ze hřiště odchází Čerepkai, přichází Griger,
    ze hřiště odchází Tučný, přichází Veselovský,
    ze hřiště odchází Selecký, přichází Javorček.
    60. KABONGO - 2:1
     
    60
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si berou vedení zpátky po hodině hry! Skvělou práci předvedl Vydra, který protáhl míč středem a v ideální moment obloučkem vysunul za obranu CHRISTOPHEA KABONGA, který v ofsajdu nebyl, neboť se Kóša zapomněl zhruba dva metry před ním. Kabongo tak šel sám na kasu a pohodlně uspěl – 2:1!
     
    46
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Vágner, přichází Kinský,
    ze hřiště odchází Černák, přichází Kabongo.
     
    46
    Střídání v týmu Slovensko:
    ze hřiště odchází Gomola, přichází Sauer,
    ze hřiště odchází Shudeiwa, přichází Šikula,
    ze hřiště odchází Belko, přichází Frühwald.
     
    45+2
    Skvělá průniková akce a Gajdoš byl blízko druhé brance v zápasu! Dostal totiž z hloubi pole přihrávku za obranu, prohodil si ještě Černáka jeslemi. Dobíhající Suchomel byl ale již nad jeho síly, přesto mají Slováci alespoň roh.
     
    42
    Tučný to vzal napřímo a Vágner musel zasahovat! Rukavicemi srazil do pravé strany, odkud přišel další centr. Jakkoliv byl velmi razantní, nikdo jej nedokázal posunout směrem k brance.
     
    27
    Lvíčata znovu ukázala ofenzivní sílu a zavařila slovenské obraně! Po sérii odrazů do míče práskl Višinský, jeho zakončení bylo sraženo na malém vápně. Z druhého sledu to pak zkoušel Alijagič, ležící Kóša zblokoval na roh!
    22. GAJDOŠ - 1:1
     
    22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ve 22. minutě je ale srovnáno! Icha chtěl jakožto obránce individuálně projít na půlce přes Tučného, ten ho ale čistě odstavil a odražený míč si vzal do parády ARTUR GAJDOŠ. Nijak nehlídaný a neatakovaný si došel zhruba na 20 metrů a zakončil přesně do levého vinglu, Vágner byl bez šance – 1:1!
     
    18
    A ten dopadl téměř stejně jako před pěti minutami! Znovu to propadlo až na zadní štangli, kde se opět motal Alijagič, tentokrát už byl ale ve větší tísni a Belko za příspění spoluhráčů udržel balon před brankovou čárou!
    13. ALIJAGIČ - 1:0
     
    13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z prvního rohu vzešla tvrdá Suchomelova střela z voleje, jenže tu srazili hostující obránci na další stejnou situaci. K ní se postavil Višinský a hrál spíše na přední tyč. Vydra však společně s Nebylou podskočil a centr tak pokračoval napříč malým vápnem, kde se Čerepkaiovi utrhl DENIS ALIJAGIČ a bez potíží zakončil – 1:0!
     
    7
    Fares Shudeiwa (SVK) šel do skluzu na 25 metrech od branky pozdě. Černáka sestřelil a dostává v sedmé minutě první žlutou kartu zápasu.

    Tomáš Kalas

    Branky: 13. Alijagič, 60. Kabongo – 22. Gajdoš

    Karty:   79. Vydra (CZE) – 7. Shudeiwa (SVK), 62. Griger (SVK), 80. Bagin (SVK)


    Česko: Vágner (46. Kinský) – Koželuh, Prebsl, Endl (64. Kadlec), Suchomel – Vydra, Icha (64. Křišťan) – Černák (46. Kabongo), Sejk (C), Višinský (77. Tkáč) – Alijagič (64. Vecheta)
    Náhradníci: Horníček, Kinský – Kadlec, Šubert, Křišťan, Šín, Kabongo, Tkáč, Vecheta, Horníček, Labík, Kukučka

    Trenér: Jan Suchopárek

    Slovensko: Belko (46. Frühwald) – Gomola (46. Sauer), Bagín, Kóša, Selecký (61. Javorček) – Gajdoš (76. Leitner), Nebyla (73. Rigo), Shudeiwa (46. Šikula) – Tučný (61. Veselovský), Čerepkai (61. Griger), Kaprálik (73. Gaži)
    Náhradníci: Surovčík, Frühwald – Leitner, Obert, Javorček, Gaži, Šikula, Sauer, Riznič, Jambor, Veselovský, Rigo, Griger

    Trenér: Jaroslav Kentoš

    Rozhodčí: Musial – Cieply, Gajda (vš. POL)

    Diváci: 4 568
    bahis siteleri