SR 18 – Rimavská Sobota 3:7 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
3:7 (2:2, 0:5, 1:0)
HKM Rimavská Sobota
sk Pondělí 20.11.2023, 16:00 • Stredná športová škola Poprad • 1. liga (SR) • 56. kolo
Partner:
     
    Rimavská Sobota spustila lavínu v prostrednej tretine a bolo po všetkých šanciach osemnástky na prijateľné skóre. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (18:12:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Straka – 2 min., hrubosť.

    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    J. Čunderlík – 2 min., podrazenie + 2 min., hrubosť.
     
    59:54
    Čistý a pokojný zápas sa tesne pred klaksónom prináša šarvátku! Jakub Čundelík to vyvolal svojim zákrokom na Tobiasa Tomíka! Chlapci si to mohli vybaviť ručne – stručne, ale klasicky do toho zasiahli rozhodcovia!
     
    59:04
    Ľubomír Hojo prinútil zasahovať Lenďáka. Brankár osemnástky prerušil hru. Buly v ľavom kruhu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    56:53
    Adam Nagy bol dlhší úsek bez roboty. Tri minúty pred koncom na neho smerovala strela z hokejky Zimániho, ktorú schoval pod lapačku.
     
    56:11
    Martin Ďaloga bol odhodlaný pretlačiť sa popri mantineli a striedačke domáceho mužstva. Tam si ho vyčíhal Alex Gašo a jednoduchým spôsobom zastavil.
     
    54:08
    Ivan Jakubík sa trafil do lapačky reprezentačného gólmana.
     
    53:51
    Reprezentanti už len ťahajú nohy za sebou. Rimavská Sobota naplno aktívna v útočnej tretine.
     
    50:38
    Frídel sa predstavil v postavení útočníka, keď sa preštrikoval do streleckého pokusu a ktorý chcel ešte doraziť. Lenďák odviedol dobrú prácu, Šimon vyháňal mladého obrancu.
     
    50:00
    Zbytočná kombinácia Straku s Liščinským! Prvý menovaný absolútne nevyužil slušný priestor na priamu strelu!
     
    48:57
    Na kolenách ostáva hosťujúci obranca Jakub Soveľ, ktorého nabral na plexisklo Liška. Ďaloga ešte krosčekoval mladého Slováka, ale vylučovať sa nebude.
     
    48:34
    Radovan Cútt bol v držaní puku. Prechod hostí do útočného pásma neprebehol v súlade s pravidlami. Nazarov bol nedočkavý.
     
    48:03
    Hazala sršil potrebným sebavedomím a rozhodol sa prejsť cez hŕstku hráčov Rimavskej Soboty. Orly úspešne pri bránení vlastného pásma.
     
    47:37
    Adam Haluška má niečo málo absolvované v extralige za Liptovský Mikuláš a snažil sa presadiť. Na čepeli mal solídne pripravený puk, ktorý dostal len do Lenďákovej lapačky.
     
    46:57
    Slováci začínali pociťovať súperov tlak. Každopádne nechceli spraviť ďalšie zakázané uvoľnenie a návrat favorita pred bránku Lenďáka.
     
    46:14
    Ordzovenský atakovaný reprezentantmi na modrej čiare, pod vplyvom čoho stratil puk, ale v strednom pásme mu robil spoločnosť Martin Lenďák, takže hostia o veľa neprišli.
     
    45:57
    Dlhý puk, ktorý nikto nezachytil. Čiaroví rozhodcovia ale mali v tomto jasno a pustili hru.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 5. Tomík (TS), 11. Hazala (Šlank, Zimáni), 43. Šlank (Gašo, Húževka) – 4. Ďaloga (Ordzovenský), 8. Nazarov (Ďaloga, Cútt), 22. Šabanov (Lenďák), 28. Jakubík (Nazarov), 28. Jakubík (Ordzovenský, Lenďák), 31. Solomončak (Šabanov), 39. Rákoš (Solomončak, Kožuch)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik (31. A. Lenďák) – Fabuš, Varga, Beluško, Janák, Húževka, Šlank, Štrbáň, Šimon – Tomík, Prokopovič, Gašo – Zimáni, Straka, Hazala – Liška, Krchňavý, Liščinský – Lašš.
    Trenér: Martin Dendis.

    HKM Rimavská Sobota: A. Nagy – Ordzovenský, Frídel, Lenďák, Soveľ, Kožuch, Rákoš, Danko – Ďaloga, Cútt, Nazarov – Šabanov, Jakubík, Solomončak – Jadrný, Hojo, Haluška – J. Čunderlík, Klajban, Novota.
    Trenér: Vladimír Klinga.

    Rozhodčí: Rojík, Kocúr – Rehák, Knižka.
    bahis siteleri