Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (0:2 po s.n.)
Plzeň – Olomouc 1:2 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Kladno 2:1 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:5 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
po s.n. (1:2)
HC Škoda Plzeň
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
HC Olomouc
Pátek 24.11.2023, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký den u sledování Tipsport extraligy!

    Společně se budeme věnovat jednadvacátému kolu soutěže, ve kterém indiáni na svém ledě přivítají Olomouc. Ta v minulém kole svedla úspěšný boj s Vítkovicemi, které skolila 3:2 v prodloužení. Dařilo se i modrobílým, kteří v poslední minutě dvěma góly ve svůj prospěch zlomili zápas na Kladně 4:2. Oba soupeři jsou aktuálně sousedy v tabulce, shodně nasbírali dvaadvacet bodů. Západočeši mají ovšem duel k dobru.

    Ve vzájemných duelech již v posledních čtrnácti vzájemných utkáních mezi oběma soupeři vždy rozhodla základní hrací doba. Bilance je přitom vyrovnaná, oba týmy zapsaly sedm výher i sedm porážek.

    Bodově se v týmu Olomouce nejvíce daří Roku Macuhovi, který nastřílel pět branek a přidal devět asistencí. V zádech má Jakuba Navrátila s vyrovnanou bilancí (6+6) a obránce Dalibora Řezníčeka (4+6). Mezi třemi tyčemi odchytal více minut Branislav Konrád s úspěšností zákroků přes jednadevadesát procent, parťák Jakub Sedláček je pod hodnotou 89.

    Na straně indiánů je nejlepším sběratelem bodů obránce Petr Zámorský s bilancí 3+11, v zádech má Adriána Holešinského 5+8. V brankovišti se rovněž protočili oba gólmani, Dominik Pavlát vytáhl procentuální úspěšnost zákroků nad dvaadevadesát procent, Samuel Hlavaj je na hodnotě téměř 91.

    Dámy a pánové, duel začíná v 17:30 hod. a samozřejmě je pro vás připraven náš podrobný online přenos!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Malák, Zámorský, Kvasnička, Dujsík, Piskáček (A), Jiříček – Söderlund, Mertl, Holešinský – Schleiss (C), Indrák, Lev (A) – Rekonen, Jansa, Šiler – Hrabík, M. Soukup, Pour.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Olomouc: Konrád (Sedláček) – Ondrušek (C), Řezníček, Sirota, Rutar, Rašner, Švrček, Černý – Káňa, Nahodil (A), Navrátil – Kusko, Knotek (A), Bambula – Plášek ml., Macuh, Orsava – Kunc, Anděl, Klimek.
    Trenér: Jan Tomajko.

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Zíka, Šimánek.
     
    Obě mužstva se již zdraví na modrých čarách, samotné utkání začne již za malý okamžik.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    V prvních vteřinách hry probíhá velký souboj o kotouč, ten létá ze strany na stranu, ani jeden z brankářů nicméně zatím zasahovat nemusel.
     
    01:00
    To se již změnilo, Jakub Sirota si hezky sjel od modré čáry až na levé kruh, odkud rychlým švihem zaměstnal Dominika Pavláta, ten odolal.
     
    01:51
    Michal Houdek nahazoval puk od zadního mantinelu před branku, tam ale operovali pouze hráči Olomouce, kteří opět obrací hru na druhou stranu.
     
    02:49
    První útočná formace indiánů udělala větší rozruch v útočné třetině. Tim Söderlund zavezl puk do pásma, záhy ho přenechal Holešinskému, který oslovil na modré čáře Jana Piskáčka, jeho rána byla ale sražená obráncem do ochranné sítě.
     
    03:22
    První velká příležitost v dnešním utkání! Uzdravený Tomáš Mertl se dokázal uvolnil u levého mantinelu, záhy v rychlém přečíslení našel na pravém křídle rozjetého Jakuba Lva, ten ovšem tváří v tvář Konrádovi neuspěl.
     
    04:04
    I hned po vyhraném buly se do kotouče opřel Adam Rutar, puk až k Pavlátovi ale nedostal, skvěle zapracovala obrana indiánů.
     
    04:28
    Hanáci špatně rozehráli kotouč z obranného pásma, po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankářem Konrádem.
     
    04:37
    A hned z toho byl další závar. Adam Jiříček měl spoustu prostoru na ose hřiště, jeho tvrdá rána zaměstnala maskovaného muže Olomouce, prvního gólu v Tipsport extralize se mladý obránce Škody avšak nedočkal.
     
    05:03
    Plzeň začíná být v zápase jasně lepší a na branku Olomouce létá jedna rána za druhou, jenomže neujala se ani rána Daniela Maláka, který si udělal prostor na pravém kruhu.
     
    05:10
    Po vyhraném buly jsme byli svědky další stoprocentní šance, Miroslav Indrák byl sám mezi kruhy, avšak kotouč poté poslal s přispěním lehké teče pouze nad branku.
     
    07:16
    I Olomouce se po delší době připomněla v útočné třetině, pobídka Ondruška ale skončila jen u hokejky Jana Piskáčka. Po přerušení hry nastala první komerční přestávka.
     
    07:40
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Daniel Malák – 2 min., podrážení.
     
    08:05
    Dominik Pavlát si poradil se střelou z hranice brankoviště, domácí obránci poté vyhodili kotouč přes všechny čáry.
     
    08:39
    Řezníčkovi nevyšla rána od modré čáry, Plzeň se zadarmo dostala k puku, který znovu poslala až k brance Konráda.
     
    09:26
    Plzeňský brankář byl na hraně brankoviště atakován, což neuniklo očím hlavního rozhodčího, po přerušení hry se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    09:40
    Domácí v plném počtu.
     
    10:30
    Moravané i při rovnovážném stavu na ledě útočili na branku Pavláta, ten si ale poradil hned se třemi střelami, které na něho šli krátce po sobě.
     
    11:09
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Tomáš Černý – 2 min., podrážení.
     
    11:17
    6/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu za osm vteřin a ujímá se vedení v dnešním zápase. Jan Schleiss od levého mantinelu našel mezi kruhy volného JAKUBA POURA, jeho rychlou ránu ideálně tečoval obránce Olomouce za nešťastného Konráda. Asistence: Jan Schleiss, Adam Jiříček.
    Pour J., Schleiss J., Jiříček A., Pavlát D., Indrák M., Rekonen A.
    Konrád B., Řezníček D., Bambula J., Švrček J., Knotek J.
     
    12:25
    Plzeň je nadále při chuti a domácí hráči už jsou znovu nastěhovaní před brankou Olomouce. Dokáží rychle zdvojnásobit své vedení?
     
    13:11
    Krátce za modrou čárou napřáhl bývalý hráč Olomouce Tomáš Dujsík, Konrád jeho ránu viděl na poslední chvíli, přesto ji stačil za včas vyrazit do ochranné sítě.
     
    14:11
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Lev – 2 min., krosček.
     
    14:38
    Olomouc drží útočné pásmo, její hráči ale zatím vůbec nestřílí, navíc jejich hra je celkem pomalá, tudíž se domácí hráči stíhají rychle přesouvat.
     
    15:01
    Až nyní přišla ostrá rána od modré čáry, s tou si ale s ledovým klidem poradil reprezentační brankář Dominik Pavlát.
     
    15:20
    Jan Káňa si udělal prostor ke střele na vrcholu kruhů, jeho nepříjemnou ránu vyrazil znovu Pavlát v domácí brance.
     
    15:35
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Jan Knotek – 2 min., sekání.
     
    15:59
    5/5
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora při hře ve čtyřech vyrovnává na 1:1. Dominik Pavlát si ještě poradil se střelou Rašnera z pravého kruhu, odražený kotouč ale následně napálil pod břevno nechytatelně MICHAL KUNC. Asistence: Alex Rašner.
    Kunc M., Rašner A., Konrád B., Macuh R., Ondrušek J.
    Pavlát D., Pour J., Piskáček J., Indrák M., Zámorský P.
     
    16:11
    Domácí v plném počtu.
     
    16:45
    Škoda si mohla vzít ztracené vedení bleskově zpět, v početní výhodě pálil z levého kruhu Jakub Lev, volný prostor avšak netrefil.
     
    17:35
    Hosté v plném počtu.
     
    18:04
    Jakub Lev tentokrát hledal na modré čáře volného Adama Jiříčka, tomu ale nepřesně předal kotouč, Plzeň tak bude muset vyklidit útočnou třetinu.
     
    18:47
    Jakub Pour pálil po rychlé otočce z vrcholu pravého kruhu, domácí forvard však trefil jen připravenou rukavici gólmana Konráda.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    19:35
    Olomouc se snažil v závěru první periody obrátit stav zápasu, střela z pravého křídla ale byla hodně nepřesná.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina která nabídla dvě branky, po jedné na každé straně. Skóre otevřel v přesilové hře šťastnou ránou Jakub Pour, při hře ve čtyřech ale dokázal vyrovnat Michal Kunc. Vše je tedy nadále otevřené, nechme se překvapit, jak dnešní utkání bude pokračovat.

    Střely na bránu: 8 -11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Zkraje druhé periody pálil nepříjemně od modré čáry Ondrušek, plzeňský brankář si ale v pohodě našel puk ve své lapačce.
     
    20:55
    Na druhé straně oslovil od mantinelu Lev mezi kruhy Jana Schleisse, ten ale těžkou přihrávku nezpracoval.
     
    21:34
    Škoda vyhodila puk jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    21:54
    Lukáš Klimek se hezky uvolnil na pravé straně, následně ale střílel přes obránce jen do míst, kde byl znovu připraven zasáhnout Dominik Pavlát.
     
    22:50
    Tim Sòderlund dobře podržel kotouč za hostující brankou, následně u levé tyče oslovil Adriána Holešinského, ten ale poslal zařízení jen do oblouku branky.
     
    23:38
    Škodovka špatně rozehrála kotouč uvnitř vlastní třetiny, Jan Bambula se zmocnil volného kotouče, následně poslal puk pod horní tyčku, Pavlát se nicméně prezentoval povedeným semaforem.
     
    23:44
    A skvělý Dominik Pavlát ještě jednou, tentokrát se prezentoval povedeným zákrokem proti dorážce Knotka. Pavlátovo jméno je po zásluze vyvoláváno domácím kotlem.
     
    24:59
    V prostřední třetině ale zatím sledujeme spíše vyrovnaný hokej, který se převážně odehrává ve středním pásmu.
     
    25:32
    Jakub Lev vybojoval kotouč na modré čáře vlastního pásmu, následně se s ním najel na na pravý kruh, odkud rychlým švihem pouze orazítkoval beton Konráda.
     
    26:25
    Jenom to v hledišti zahučelo. Kvasnička nahazoval kotouč od levého mantinelu před branku, tam šikovně zasáhl Aleksi Rekonen a Konrád nyní ani neví jak, puk vyrazil.
     
    27:33
    Tomáš Mertl si řekl o přihrávku na modré čáře, přestože byl posléze útočník Škody těsně bráněn, tak Mert bekhendem dokázal vystřelit, jenomže jen vedle brány.
     
    28:16
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Michal Houdek – 2 min., hrubost.
     
    28:36
    Hrabík nabral kotouč na bekhend a poté se mu podařilo ho poslat alespoň do středního pásma, Plzeň začala dobře své oslabení.
     
    29:13
    A kotouč nadále daleko od plzeňské branky, tentokrát ho až ke Konrádovi poslal obránce David Kvasnička.
     
    30:01
    Utkání se nám přehouplo do své druhé poloviny. Dominik Pavlát nadále čeká v tomto oslabení na svůj první zákrok.
     
    30:16
    Domácí v plném počtu.
     
    30:28
    Na modré čáře napřáhl obránce Jan Švrček a po lehké teči před brankou zazvonila Pavlátova tyč, Plzeň tentokrát měla i kopu štěstí.
     
    32:05
    Hra se přelévá ze strany na stranu, na domácí straně se pokoušel zahrozit Jan Schleiss, jeho čekání na gól ale nadále pokračuje.
     
    33:06
    Tim Söderlund ztratil v obranném pásmu kotouč, obrana mu ale následně pomohla a Pavlát tak znovu nemusel čelit žádné ráně.
     
    34:17
    Alex Rašner si našel odražený kotouč na pravém kruhu, jeho tečovaná rána nakonec skončila až v ochranné síti. Následuje komerční přestávka.
     
    34:47
    Filip Jansa to udělal krásně, uvolnil se na pravém kruhu, poté servíroval puk mezi kruhy, kde byl najetý Rekonen, ten ale v těžké pozici netrefil branku.
     
    35:29
    Jakub Pour je dneska rovněž při chuti, tentokrát jeho rána šla ale nad branku Konráda, ten tak zasahovat nemusel.
     
    36:01
    Pokus Mertla byl pro změnu sražený rovněž vysoko nad branku hostujícího brankáře. Vhazovat se bude po levé ruce Branislava Konráda.
     
    36:40
    Adrián Holešinský si takticky počkal na modré čáře na kapitána Ondruška, kterého posléze čistým hitem poslal na ledovou plochu.
     
    37:52
    Za brankou Konráda vznikla velká mela o kotouč. Z té nakonec odešli jako vítězové indiáni, následnou ránu od modré si ale gólman Mory pohlídal. Agilní Rekonen se k dorážce již nedostal.
     
    38:35
    Na druhé straně zase dával pozor Dominik Pavlát, který kryl ránu ze stejného místa.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:24
    Jakub Pour si najel do útočné třetiny, následně udělal protisměrnou kličku, jeho pokus byl ale velmi slabý a Konráda nepřekvapil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Taktická bitva mezi Plzní a Olomoucí pokračuje, ve druhé třetině totiž žádná branka nepadla, stav je tedy nadále 1:1. V prostředním dějství bylo k vidění několik šancí, po žádné střele ale puk v brance neskončili, kralují oba gólmani.

    Střely na bránu: 14 – 27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Miroslav Indrák mohl převrátit misky vah znovu na plzeňskou stranu, sám před Konrádem ale poslal kotouč nad jeho branku.
     
    41:37
    Olomouc se zatím nemůže dostat do útočné třetiny, Škoda výborně brání modrou čáru.
     
    42:28
    Adrián Holešinský hledal na modré čáře Mertla, ten se ale puku nedotkl, pískáno je tak zakázané uvolnění.
     
    43:09
    Jakub Lev chtěl posílat puk na brankoviště, tam to ale měli hosté dobře zavřené.
     
    43:36
    Čárový rozhodčí signalizoval ofsajd, Plzeň tak musela vyklidit útočnou třetinu.
     
    44:16
    Poslední třetina se hraje ve velkém tempu, zatím se minimálně přerušuje, obě mužstva navíc vyvíjejí snahu, aby zápas překlopili na svou stranu.
     
    44:56
    Adrián Holešinský od levého mantinelu trefil jen připravenou lapačku brankáře Konráda.
     
    45:39
    Hosté byli pod tlakem, tak puk raději zahráli na jistotu na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravé ruce Konráda.
     
    46:22
    Pokus Filipa Jansy od pravého mantinelu byl sražený, hostující brankář tak mohl zůstat pro tentokrát bez práce.
     
    47:27
    Dominik Pavlát podržel puk po ráně z pravého křídla. Následuje komerční přestávka.
     
    47:39
    Závar před plzeňským brankářem, Pavlát už byl na ledě v pozici ležící spící, přesto puk dokázal zachytit do své lapačky.
     
    47:46
    Rozhodčí zapískali zakázané uvolnění, avšak záhy se omluvili a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    48:37
    Taktická bitva pokračuje, dnešní utkání nejspíše rozhodně jediná branka. Teď otázka, který z týmů se dokáže prosadit...
     
    49:22
    Jan Pískáček měl prostor na modré čáře, jeho pokus ale branku soupeře těsně minul.
     
    50:22
    Olomouc byla pod mírným tlakem indiánů, tak puk zahrála jen na jistotu do středního pásma.
     
    50:47
    Karel Plášek dostal hezkou přihrávku od zadního mantinelu, mladý hráč Mory měl na hokejce vedoucí branku, ale puk poslal jen do betonu Pavláta.
     
    52:10
    I Olomouc si dobře střeží modrou čáru a šanci ubývá. Puk stále létá jen ze strany na stranu. Plzeň mohla zahrozit po rychlém přečíslení, Inrák se přesného pasu však nedočkal.
     
    53:49
    Tim Söderlund mohl jet sám na brankáře, bohužel pro něj si ale kotouč zpracoval vysokou hokejkou. Následuje poslední komerční přestávka v tomto zápase.
     
    53:49
    Dnešní utkání sleduje 4064 diváků.
     
    54:07
    Jakub Lev bruslí tečoval nahození Kvasničky, Konrád se tentokrát jen ohlédl, Olomouc měla štěstí.
     
    54:58
    Obrovské šance na plzeňské straně. Nejprve vehementně dorážel před Konrádem Jakub Pour, poté se kotouč odrazil zpět na modrou čáru, kde byl Zámorský, ale ani jeho tvrdá v bráně neskončila.
     
    55:37
    Tim Söderlund posílal pobídku na teč od modré čáry, jeho přihrávku avšak nikdo z domácích nezasáhl.
     
    56:27
    Jakub Lev mířil z pravého kruhu ke vzdálenější tyči, tu však o kousek minul. Plzeň přesto zůstává u kotouče a nadále se snaží o vstřelení vítězné branky.
     
    57:38
    Krátce za modrou čárou vystřelil Petr Zámorský, obránce Škody ovšem trefil jen prostředek brány, kde byl zaparkovaný Konrád.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:16
    Zakázané uvolnění kouhoutů, hra se znovu vrátí před branku Konráda.
     
    58:27
    Mora táhla rychlý protiútoku, Jan Bambula od modré ale trefil jen Dominika Pavláta do hrudi.
     
    59:31
    Petr Zámorský nahazoval z rohu puk na Konráda, ten chvilku nevěděl, kde je kotouč, ten nakonec skončil za jeho brankou.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo o dnešním vítězi, na řadu tak přijde prodloužení. V poslední dvacetiminutovce jsme viděli několik zajímavých šancí, avšak nadále jsou ozdobou toho zápasu oba gólmani.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:31
    Jako první se puku zmocnili hosté, Pavlát ale zasahovat nemusel.
     
    61:15
    Hosté stále aktivní s pukem, Silvester Kusko našel na druhé vlně rozjetého obránce Sirotu, toho ale Pavlát dokázal vychytat.
     
    61:45
    V prodloužení stále čekáme na první vážnější šanci, zatím se hraje velmi opatrně, nikdo se nechce dopustit osudové chyby.
     
    62:22
    Plzeň se stále nemůže dostat k puku, polovina prodloužení je pryč, puk měli zatím stále jen hráči Olomouce.
     
    63:24
    To se již změnilo, Lev připravoval pozici pro Kvasničku, ten měl ale dobře zablokovanou hokejku před brankou.
     
    64:01
    Začala poslední minuta prodloužení
     
    64:10
    Miroslav Indrák jel sám na Konráda, ten proti jeho forhendové kličce vytasil svůj beton.
     
    64:40
    Neuspěl ani Jakub Pour z levé strany, zřejmě nás tak čekají samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo o dnešním vítězi, na řadu tak přijde disciplína zvaná samostatné nájezdy, kde už se rozhodnout musí.
     
    Do branky Olomouce půjde místo Konráda Jakub Sedláček.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Tim SÖDERLUND neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Michal KUNC neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Adrián HOLEŠINSKÝ neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Jakub ORSAVA neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Jakub ŠILER neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Silvester KUSKO neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Jakub POUR neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Jan KNOTEK neproměňuje.
     
    5. série
    1:0
    Jakub LEV proměňuje.
     
    5. série
    1:1
    Karel PLÁŠEK ML. proměňuje.
     
    6. série
    1:1
    Karel PLÁŠEK ML. neproměňuje.
     
    6. série
    1:1
    Tim SÖDERLUND neproměňuje.
     
    7. série
    1:1
    Rok MACUH neproměňuje.
     
    7. série
    1:1
    Jakub LEV neproměňuje.
     
    8. série
    1:1
    Jakub NAVRÁTIL neproměňuje.
     
    8. série
    1:1
    Petr ZÁMORSKÝ neproměňuje.
     
    9. série
    1:1
    Lukáš NAHODIL neproměňuje.
     
    9. série
    1:1
    Tomáš MERTL neproměňuje.
     
    10. série
    1:1
    Michal KUNC neproměňuje.
     
    10. série
    1:1
    Jakub LEV neproměňuje.
     
    11. série
    1:2
    Silvester KUSKO proměňuje.
     
    11. série
    1:2
    Adrián HOLEŠINSKÝ neproměňuje.
     
    2/1
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky je SILVESTER KUSKO.
    Kusko S., Sedláček J.
    Pavlát D.
     
    Konec zápasu.
     
    Až jedenáctá série rozhodla o vítězi dnešního zápasu, nakonec byli šťastnější hosté z Olomouce, rozhodl o tom Silvestr Kusko. (20:09:02)
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 12. Pour (Schleiss, Jiříček) – 16. Kunc (Rašner), rozh. náj. Kusko

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tim Söderlund (PLZ)
    0:0   Michal Kunc (OLO)
    2. série:
    0:0   Adrián Holešinský (PLZ)
    0:0   Jakub Orsava (OLO)
    3. série:
    0:0   Jakub Šiler (PLZ)
    0:0   Silvester Kusko (OLO)
    4. série:
    0:0   Jakub Pour (PLZ)
    0:0   Jan Knotek (OLO)
    5. série:
    1:0   Jakub Lev (PLZ)
    1:1   Karel Plášek ml. (OLO)
    6. série:
    1:1   Karel Plášek ml. (OLO)
    1:1   Tim Söderlund (PLZ)
    7. série:
    1:1   Rok Macuh (OLO)
    1:1   Jakub Lev (PLZ)
    8. série:
    1:1   Jakub Navrátil (OLO)
    1:1   Petr Zámorský (PLZ)
    9. série:
    1:1   Lukáš Nahodil (OLO)
    1:1   Tomáš Mertl (PLZ)
    10. série:
    1:1   Michal Kunc (OLO)
    1:1   Jakub Lev (PLZ)
    11. série:
    1:2   Silvester Kusko (OLO)
    1:2   Adrián Holešinský (PLZ)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Malák, Zámorský, Kvasnička, Dujsík, Piskáček (A), Jiříček, Houdek – Söderlund, Mertl, Holešinský – Schleiss (C), Indrák, Lev (A) – Rekonen, Jansa, Šiler – Hrabík, M. Soukup, Pour.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Olomouc: Konrád (Sedláček) – Ondrušek (C), Řezníček, Sirota, Rutar, Rašner, Švrček, Černý – Káňa, Nahodil (A), Navrátil – Kusko, Knotek (A), Bambula – Plášek ml., Macuh, Orsava – Kunc, Anděl, Klimek.
    Trenér: Jan Tomajko.

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Zíka, Šimánek.

    Diváci: 4064
    bahis siteleri