Havlíčkův Brod – Technika Brno 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
Technika Hockey Brno
Pátek 24.11.2023, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Kopecký, Konvalina, Frantl, Rasocha, Teml (C), Duben – Makovec, Brožek, Čech, Chromý (A), Čapek (A), Tecl, Hrodek, Kraučuk, Vaněček, Suchý, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    Technika Hockey Brno: Článek (Wrzecionko) – Landa, Beroun, Brychta, Kaňa, Smola, Starý (A) – Večerka, (A). Balej, Mráz, Öztorun, Provazník (C), Olma, Zelinka, Robinson, Veselý, Solař, Kučera
    Trenér: Jan Korotvička

    Rozhodčí: Martin Matoušek — Jan Hnilička, Adam Hron.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Po úvodní mele ve středním pásmu se kotouče ujali domácí. Snažili se dostat do útoku, na modré čáře je ale zastavil ofsajd.
     
    00:18
    Časoměřiči nepustili čas, takže máme další akci ve stejné sekundě. Denis Kraučuk se řítil na bránu v dobré šanci, Matěj Článek jej ovšem vychytal levým betonem.
     
    01:58
    V pásmu Havlíčkova Brodu se usadili hosté, ke střele se ale neprobojovali. kombinaci Brňanů zastavil za svojí bránou obránce Jan Rasocha.
     
    02:46
    Broďáci hned po vyhrané buly rychle posunuli kotouč na modré čáře k ose hřiště, kde napřáhl Pavel Konvalina. Jeho rána ale bránu netrefila.
     
    04:37
    Bruslaři se drží v útočném pásmu, hostujícího brankáře ale příliš neohrozili. Střelu Štěpána Hrodka z úhlu z levé strany si Matěj Článek v pohodě pohlídal.
     
    05:58
    Hosté byli blízko prvnímu gólu. Jakub Kučera z pravé strany přihrál přes brankoviště na úplně volného Kryštofa Zelinku. Ten se trefil mezi betony Jakuba Humplíka, jenže domácí brankář se otočil a puk mu tak z výstroje vypadl mimo tři tyče.
     
    06:26
    Filip Kaňa vyslal nenápadnou ránu zápěstím od modré čáry a umístil ji téměř dokonale. Domácí brankář na schovanou střelu zareagoval pozdě a zachránila ho až tyčka.
     
    06:49
    Sidney Robinson vystřelil z levého kruhu a Jakub Humplík vyrazil puk před sebe. K dorážce se tlačil Efe Han Öztorun, obránci Havlíčkova Brodu ho ale k puku nepustili.
     
    07:37
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Robinson – 2 min., faul kolenem.
     
    09:14
    Havlíčkobrodští dorostenci si vytvořili dvě nadějné pozice, zradila je ale koncovka. Marek Čapek z levého kruhu mířil vedle, Jiří Frantl na modré čáře promáchl kotouč.
     
    09:37
    Hosté v plném počtu.
     
    10:54
    Kryštof Zelinka si sjížděl před brankoviště, kam mu chtěl přihrát Sidney Robinson, domácí obránci jeho záměr ale přečetli a přihrávku zastavili.
     
    12:28
    Broďáci se v útočném pásmu na puku neudrželi a museli tak spěchat rychle zpátky. Protiútok hostů na modré čáře zákrokem hokejkou zastavil Pavel Konvalina.
     
    12:59
    Matyáš Lédl ujel s Denisem Kraučukem do přečíslení dvou na jednoho. Denis Kraučuk nevystřelil hned, musel přihrávku svého spoluhráče zpracovat, pak ale stejně minul bránu.
     
    13:11
    Do další možnosti se dostala také Technika, Kamil Večerka se dostal do úniku. Jakub Humplík ovšem zachoval klidnou hlavu a zakončení soupeře zastavil betony.
     
    15:09
    Střela Pavla Konvaliny od modré čáry nebyla tak prudká, přesto ji Matěj Článek vyrazil jen před sebe. Nikdo z domácích se ale k dorážce neprotlačil.
     
    16:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Duben – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:16
    Buly vyhráli domácí a Oliver Čech ometl puk o prkna. Chvíli se zdálo, že hosté puk na modré čáře zastaví, nakonec jim ale proskotačil až do středního pásma.
     
    17:05
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Večerka – 2 min., hrubost.
     
    17:43
    Broďáci se v útoku neudrželi a museli přejít modrou čáru znovu. Nahodili puk na Matěje Článka, který pravým betonem vyrazil kotouč do rohu.
     
    18:09
    Domácí v plném počtu.
     
    18:54
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Suchý – 2 min., podrážení.
     
    19:03
    Kryštof Zelinka se z pravého kruhu prokličkoval ke střele. Byl ale v pro střelce nevýhodném úhlu, Jakub Humplík tak holí kotouč lehko vyrazil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první části je skóre stále bezbrankové, což je možné především díky oběma gólmanům. Oba celky si dokázaly vypracovat šance, které volaly po gólu, Matěj Článek ani Jakub Humplík ovšem za svá záda nepustili ani myšku. Druhá třetina začne přibližně v 15:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Technika se po buly ujala kotouče, Oliver Čech jí ho ale díky dobrému napadání sebral. Přihrál zpátky na beky, kteří pak dlouhým vyhozením ukrojili několik dalších sekund z trestu Ondřeje Suchého.
     
    20:54
    Domácí v plném počtu.
     
    21:46
    Filip Kaňa šikovně schoval střelu od modré čáry za clonu před bránou. Jakub Humplík si ale našel výhled a vyrazil puk pravým betonem.
     
    22:58
    Dominik Chromý nabral rychlost, obešel obránce a snažil se dostihnout nahozený kotouč. Matěj Článek musel vyjet z brány, aby ho před dotírajícím útočníkem Havlíčkova Brodu odehrál holí do rohu.
     
    24:30
    Hosté zavřeli svého soupeře v jeho pásmu a pálí od modré. Oba pokusy Filipa Kani i Tadeáše Berouna havlíčkobrodský brankář vyrazil betony.
     
    25:40
    Matyáš Lédl si sjel mezi kruhy, kde mu hosté nevěnovali pozornost, a dostal přihrávku od Marka Čapka. Domácí útočník mířil do horní části brány, Matěj Článek vyrazil puk pravým ramenem.
     
    27:27
    Jiří Frantl vystřelil od modré čáry. Jeho rána byla tečovaná, jenže právě kvůli tomu nakonec zamířila mimo bránu.
     
    28:45
    Domácí teď byli nedůrazní při vyvezení kotouče z vlastního pásma, čehož využil Tomáš Jan Mráz. Ukořistil chybnou rozehrávku a ocitl se sám před brankářem, zblízka ho ale neprostřelil. Sám se znovu dostal k vyraženému kotouči, objel pásmo a pak vystřelil z prostoru mezi kruhy, proti této střele ale skvěle zasáhl Jakub Humplík lapačkou.
     
    30:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    MATYÁŠ LÉDL rozkmital nohy a z pravého křídla se natlačil přes obránce před bránu. Byl sice v tísni, přesto si dokázal posunout puk z bekhendu na forhend a pak přehodit brankářovy betony! Asistence: Martin Teml.
     
    32:40
    Bruslaři se znovu dostali rychle do útoku a v soupeřově pásmu se na chvíli usadili. Denis Kraučuk najel před bránu, kde čekal na přihrávku, tu ale hostující obrana zastavila.
     
    34:13
    Domácí sice vyhodili puk přes všechny čáry, byl to ale záměr. U puku byl totiž jako první útočník Matyáš Lédl, o zakázané uvolnění se tak nejednalo. Domácí forvard pak čekal na spoluhráče najíždějícího z druhé vlny, ten byl ale pokrytý.
     
    35:06
    Sidney Robinson s Jakub Solařem ujeli do přečíslení dvou na jednoho. Prvně jmenovaný vzal situaci na sebe, nepřihrával, rovnou vstřelil z levého kruhu. Nezamířil ale přesně, Jakub Humplík udržel puk na hrudi.
     
    35:38
    Marek Čapek se na pravém kruhu z první opřel do kotouče. Byl ale v úhlu, Matěj Článek proti němu navíc dobře povyjel. Puk tak musel skončit ve výstroji brněnského brankáře.
     
    36:14
    Denis Kraučuk držel hokejku v jedné ruce a snažil se prošťouchnout kotouč před brankoviště, hosté mu puk v poslední chvíli vypíchli a zneškodnili jeho rodící se šanci.
     
    37:59
    Dominik Vaněček měl chvíli prostor na levém křídle. Když dostal přihrávku, rychle se k němu ale obránci přesunuli. Domácí útočník tak jen přejel modrou čáru a hned přes obránce vystřelil, Matěj Článek v poklidu chytil puk do výstroje.
     
    38:39
    Domácí teď rychle přešli střední pásmo. David Tecl dostal v tandemu puk a mohl střílet z dobré pozice na okraje levého kruhu, Matěj Článek znovu skvěle zasáhl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V druhé periodě se poprvé změnilo skóre. Téměř přesně v půlce základní hrací doby našlápl na pravém křídle Matyáš Lédl, který se nacpal před brankoviště, a poslal Havlíčkův Brod do vedení. Další branka nepadla. Do třetí třetiny, která začne přibližně v 16:27, si tak domácí odnáší hubené vedení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Mladí Bruslaři nahodili kotouč do útočného pásma, ale v souboji u hrazení byli silnější hosté, kteří dokázali vyvézt kotouč do neutrální zóny.
     
    40:54
    Domácí se natlačili do soupeřova území a vytvořili si střeleckou příležitost. Kotouče se chopil na okraji kruhů Chromý, který z otočky okamžitě vypálil zápěstím ,ale minul pravou Článkovu tyčku.
     
    41:34
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Konvalina – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    41:40
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a od modré čáry vypálil obránce Beroun, ale brankář Humplík měl dobrý výhled a bez větších problémů ukryl letící kotouč ve své lapačce.
     
    42:11
    Technika se usídlila v útočném území a držela Bruslaře pod tlakem. Brankář Humplík si připsal další úspěšný zákrok, když zneškodnil střelu od modré čáry a přerušil hru.
     
    42:42
    Domácí se dokázali dvakrát v krátkém časovém sledu probít k hracímu předmětu a osvobodili se vyhozením.
     
    43:08
    Brňané se horko těžko probíjeli přes pevný havlíčkobrodský obranný val do útočného pásma, ale už operují s kotoučem na dostřel havlíčkobrodské brány.
     
    43:44
    Havlíčkobrodská družina přečkala Konvalinův dvouminutový trest bez úhony, ale hokejisté z moravské metropole i nadále nepříjemně dorážejí na strážce svatyně Bruslařů.
     
    44:01
    Hosté střílejí v útočném pásmu z každé pozice, když je to jen trochu možné. Brankář Humplík však dál pokračuje v koncentrovaném výkonu a drží nejtěsnější náskok svého týmu.
     
    44:25
    Kučera číhal v předbrankovém prostoru na nahrávku, ale ta byla nakonec o kousek nepřesná a kotouč skončil jen v rohu havlíčkobrodského pásma.
     
    44:50
    Burešovi svěřenci by potřebovali trochu uklidnit hru, udržet se chvíli na kotouči a nastěhovat se dál od své brány. Technika však hýří pohybem a neustále napadá rozehrávku domácích.
     
    45:25
    Hra už se nám přesunula na druhou stranu hrací plochy. Nyní v Kotlině přihlížejí fanoušci útočnému snažení domácích bojovníků.
     
    45:57
    Technika byla chvíli pod tlakem, ale nakonec získala kotouč, dokázala přes napadající Bruslaře rozehrát a teď drží hru alespoň v blízkosti středového kruhu.
     
    46:31
    Robinson dostal nabito do levého kruhu a hned se snažil vystřelit směrem na havlíčkobrodskou bránu. Kotouč mu však sjel z hole a brankář Humplík mohl zůstat tentokrát v klidu.
     
    47:08
    Děj hry se teď odvíjí převážně ve středním pásmu. Moc zajímavých momentů teď na ledě nevidíme.
     
    47:40
    Hosté se snažili přejít do útočného pásma, ale havlíčkobrodská defenziva si splnila své úkoly na výbornou. Teď se snaží od své brány rozehrát.
     
    48:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak tohle je pro hosty ledová sprcha, Bruslaři odskakují do dvoubrankového vedení! Technika ztratila v útočném pásmu puk, po pravé straně zamířil do rychlého protiútoku Dominik Chromý, který v útočném pásmu přihrál mezi kruhy kapitánu MARTINU TEMLOVI, jenž zblízka propasíroval kotouč mezi Článkovými betony až do sítě! Asistence: Dominik Chromý, Denis Kraučuk.
     
    49:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Hosté se nestihli ani pořádně rozkoukat a znovu inkasovali! Štěpán Hrodek vyhrál vhazování v útočném pásmu a narýsoval nádherný pas před brankoviště na volného VÁCLAVA BROŽKA, který už měl snadnou práci a z voleje prostřelil přesouvajícího se brankáře Článka nad jeho beton! Asistence: Štěpán Hrodek.
     
    50:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Neskutečné střelecké hody teď rozjeli domácí v Kotlině! Oliver Čech přiťukl kotouč na modrou čáru MATĚJI KOPECKÉMU, který z mohutného nápřahu práskl do puku. Brankář Článek kotouč neudržel mezi betony a ten mu propadl až za brankovou čáru! Asistence: Oliver Čech, Matěj Makovec.
     
    51:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Frantl – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Večerka – 2 min., hrubost.
     
    52:17
    Technika právě vstřelila branku! Hosté se však nevzdávají a protrhli konečně své střelecké trápení! Efe Han Öztorun přiťukl kotouč při tlaku hosté na okraj kruhů, kde z voleje vypálil JAKUB SMOLA a brankář Humplík se po jeho projektilu natahoval marně! Asistence: Efe Han Öztorun, Jakub Solař.
     
    53:00
    Technika právě vstřelila branku! A Technika je rázem zpátky ve hře, když dokázal snížit na dvoubrankový rozdíl! Po obrovských zmatcích před havlíčkobrodským brankovištěm se dostal ke kotouči JAKUB KUČERA a z bezprostřední blízkosti prostřelil dezorientovaného brankáře Humplíka! Asistence: Kryštof Zelinka, Tomáš Jan Mráz.
     
    56:10
    Hosté si teď vytvořili několik střeleckých příležitostí, ale brankář Humplík si dokázal v těžkých chvílích poradit.
     
    57:40
    Bruslaři rychle přesunuli hru na druhou stranu, ale nedokázali si nic nebezpečného v blízkosti soupeřovy brány vytvořit.
     
    58:40
    Hostům už se hodně krátí čas. Sice se snaží ze všech sil tlačit do útoku, ale už je to z jejich strany velká křeč.
     
    Konec zápasu.
     
    V Kotlině je dobojováno! Ve třetí periodě jsme viděli neskutečné gólové hody. Bruslaři si vypracovali už čtyřbrankový náskok, když se postupně trefili Martin Teml, Václav Brožek a Matěj Kopecký, ale hosté nesložili zbraně a dvěma slepenými brankami snížili na dvougólový rozdíl, když se trefili Jakub Smola a Jakub Kučera. Víc už toho ale Technika nestihla a Havlíčkův Brod tak slaví vítězství 4:2! Ode mě je to z Kotliny pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend. Na shledanou! (17:00:56)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 31. Lédl (Teml), 49. Teml (Chromý, Kraučuk), 50. Brožek (Hrodek), 51. Kopecký (Čech, Makovec) – 53. Smola (Öztorun, Solař), 53. Kučera (Zelinka, Mráz)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Kopecký, Konvalina, Frantl, Rasocha, Teml (C), Duben – Makovec, Brožek, Čech, Chromý (A), Čapek (A), Tecl, Hrodek, Kraučuk, Vaněček, Suchý, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    Technika Hockey Brno: Článek (Wrzecionko) – Landa, Beroun, Brychta, Kaňa, Smola, Starý (A) – Večerka, (A). Balej, Mráz, Öztorun, Provazník (C), Olma, Zelinka, Robinson, Veselý, Solař, Kučera
    Trenér: Jan Korotvička

    Rozhodčí: Martin Matoušek — Jan Hnilička, Adam Hron

    Diváci: 159
    bahis siteleri