Hellas Verona – Lecce 2:2 (kon.) | Bologna – Turín 2:0 (kon.)
konec
Hellas Verona
2:2 (1:1)
US Lecce
Pondělí 27.11.2023, 18:30 • Stadio Marcantonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17. (20:31:36)
     
    Utkání mezi Hellasem Verona a Lecce nabídlo zajímavou a gólovou podívanou, oba týmy získaly po bodu za remízu 2:2.

    Vedoucí gól obstaral po půl hodině hry parádní ránou přímým nártem hostující Rémi Oudin, ještě před odchodem do kabin dokázal odpovědět Cyril Ngonge. Podruhé vrátil hostující mužstvo do těsného náskoku protihráčem tečovanou střelou Joan Gonzàlez, ovšem i v tomto případě zvládli domácí zareagovat, po standardce skóroval hlavou Milan Djurić. Po vyrovnávací trefě Hellas pokračoval v nátlaku, ovšem pro Lecce udržel remízový výsledek řadou skvělých zákroků Falcone.

    Pro Hellas je bod málo, s devíti body zůstává na předposledním devatenáctém místě s odstupem bodu na sedmnácté Cagliari. Lecce si polepšilo na třináctou příčku před Sassuolo.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Poslední možnost utkání mělo Lecce z rohového kopu. Valentin Gendrey rozehrál nakrátko a centroval následně Gallo, Lorenzo Venuti poslal slabou hlavičku do brankáře.
     
    90+4
    Za dalším dlouhým odkopem sprintoval Roberto Piccoli, jemuž se povedlo smazat ztrátu na Hiena, leč tělo před soupeře nenatlačil.
     
    90+3
    Pod tlakem Marin Pongračić nevymýšlel žádné složitosti a dlouhý nákop poslal až k soupeřovu brankáři. Na míči tedy pokračuje Verona.
     
    90+2
    Domácí si nebezpečně zahrávali při rozehrávce na vlastní polovině, nechybělo moc, aby Hamza Rafía vystihl přihrávku Hiena na Coppolu.
     
    90+2
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Lameck Banda, přichází Lorenzo Venuti.
     
    90+1
    Střídání v týmu Hellas Verona:
    ze hřiště odchází Bruno Amione, přichází Diego Coppola.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Lecce vstřelilo třetí gól, ale radost byla předčasná! Lameck Banda dostal výborný pas za obranu, zpracování mu nevyšlo, nicméně za zády číhal jeho spoluhráč Roberto Piccoli, který uspěl střelou po zemi k pravé tyči, ale jak se ukázalo a jak pomezní po dohrání akce správně signalizoval, Banda obdržel míč do ofsajdu.
     
    88
    S vypětím všech sil Hamza Rafía ještě udržel balón ve hře, nicméně zpětnou nahrávkou si pořádně zavařil a měl velké štěstí, že protihráč Milan Djurić míč sklepl do autu.
     
    87
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Rémi Oudin, přichází Hamza Rafía.
     
    86
    Cyril Ngonge patičkou posunul po pravém křídle Michaela Folorunsha, který si věřil jeden na jednoho proti Pongračićovi, ten jej takticky zastavil faulem.
     
    85
    Na dlouhou nohu ještě Rémi Oudin dokázal míč píchnout na levé křídlo, ale za tělo sprintujícího Bandy, takže hrají domácí.
     
    84
    Po levé lajně se chtěl blíže bráně probít Filippo Terracciano. Neuspěl, v souboji tělo na tělo uspěl pozičně dobře stojící Federico Baschirotto.
     
    83
    Falcone je v jenom ohni! Tentokráte zvládl ztlumit tvrdou dělovku Michaela Folorunsha doprostřed brány, nepovedenou dorážku Bonazzoliho sebral do rukavic už bez problémů.
     
    82
    Fantastický dvojzákrok Wladimira Falconeho! Nejprve si poradil s dobře provedenou hlavičkou Ngongea, načež Lazovič centrem oslovil Dudu a ten ránou z voleje také napálil jenom dobře postaveného gólmana.

    Milan Huppert

    Branky: 41. Ngonge (Djurić), 77. Djurić (F. Terracciano) – 30. Oudin, 69. Gonzàlez

    Karty:   3. Duda (VRN) – 5. Dorgu (LCC), 24. Banda (LCC)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
    Hellas Verona: Montipò – F. Terracciano, Amione (90+1. Coppola), Hien, Tchatchoua – Folorunsho, Suslov (75. Bonazzoli), Duda – Mboula (61. Lazović), Djurić (C), Ngonge.
    Náhradníci: A. Berardi, Perilli – Cabal, Cruz, Doig, Henry, Hongla, Charlys, Kallon, Saponara, Serdar.

    Trenér: Marco Baroni

    US Lecce: Falcone – Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Dorgu (46. Gallo) – Oudin (87. Rafía), Blin (C), Gonzàlez – Banda (90+2. Venuti), Krstović (65. Piccoli), Sansone (65. Strefezza).
    Náhradníci: Brancolini, Samooja – Berisha, Dermaku, Faticanti, Listkowski, Touba.

    Trenér: Roberto D'Aversa

    Rozhodčí: La Penna – Berti, Bottegoni

    Diváci: 16 730
    bahis siteleri