Chomutov – Příbram 5:1 (kon.) | Kopřivnice – Havířov 4:3 (3:1 po s.n.) | Nový Jičín – Šumperk 0:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 1:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Vyškov 3:2 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Technika Brno 6:1 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 2:5 (kon.)
Tábor – Kobra 6:1 (kon.) | Písek – Mostečtí Lvi 4:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Děčín 1:2 (kon.)
Řisuty – Cheb 4:5 (0:3 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (0:0, 3:0, 2:1)
HC Baník Příbram
Středa 29.11.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Zpoza branky přišla přihrávka mezi kruhy, kde se nacházel Jan Svoboda. Ten se pokusil vystřelit do protipohybu gólmana, avšak trefil jen jeho lapačku!
     
    58:29
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Lukáš Bednařík – 2 min., podrážení.
     
    56:02
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Lukáš Bednařík – 2 min., hákování.
    53:53 Martin TŮMA - 5:1
     
    53:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na pravé straně si s obránci pohrál Petr Eret, který následně viděl před brankou osamoceného MARTINA TŮMU. Ten si při střele poklekl a zamířil za bezmocného Jakuba Tichého – 5:1. Asistence: Petr Eret a Richard Záruba.
     
    50:48
    Individuální akcí se prezentoval Martin Tůma, který přejel celé kluziště. Před brankářem zasekl svůj pohyb a chtěl zakončit po letě. Ovšem nenatáhl se dostatečně a zamířil jen do brankářova betonu.
     
    50:10
    Tadeáš Svoboda na pravé straně nabral velkou rychlost a bekhendem hledal před branku najíždějícího Viktora Hübla. Ovšem puk zamířil do brusle Davida Zdeňka, který rychle reagoval a z brankoviště ho odpálil.
    48:14 Josef HASMAN - 4:1
     
    48:14
    Příbram právě vstřelila branku!
    Na ose hrací plochy se nacházel JOSEF HASMAN, který si sjel blíže brance a střelou nad brankářovým betonem zamířil do břevna. Puk se poté odrazil za brankovou čáru, a tak je stav 4:1. Asistence: Petr Kafka a Radek Jelínek.
    44:53 Petr ERET - 4:0
     
    44:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští pokračovali v akci a znovu skórují! Martin Tůma přes celou šířku našel na pravém kruhu volného PETRA ERETA, jehož pokus z jedné už se zatřepotal v síti – 4:0. Asistence: Martin Tůma a Martin Altrichter.
     
    44:31
    Dva chomutovští útočníci mířili na jediného obránce Baníku. Celou situaci na sebe vzal Petr Eret, jehož pokus vyrazil hostující brankář.
     
    42:34
    Chomutovští jeli ve dvou na jediného obránce. Celou situaci na sebe vzal Jakub Veselý, jehož bekhendový pokus vyrazil Jakub Tichý ramenem nad branku.
    39:49 Tadeáš SVOBODA - 3:0
     
    39:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský kapitán přihrál na osu hrací plochy, kde si TADEÁŠ SVOBODA srovnal puk na čepeli hole a zamířil do brankářova teploměru. Jakub Tichý už mezeru nestihl utěsnit, a tak potřetí inkasoval. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Březák.
     
    39:31
    Nepřesnou přihrávku zachytil ve středovém kruhu František Lukeš, který zadovkou našel svého parťáka. Jenomže Viktor Hübl mezeru mezi betony nenašel.
     
    37:25
    Příbramští mohli napodobit první gól Chomutova! Josef Hasman nabral rychlost, proskočil mezi obránci a následnou střelu mířil k levé tyči. Jenomže Martin Altrichter celou situaci ustál a černou gumu se štěstím vyrazil.
    34:54 Tadeáš SVOBODA - 2:0
     
    34:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Před finální přihrávkou chomutovského kapitána musel autor gólu smeknout! V přečíslení Viktor Hübl posunul puk přes beka na TADEÁŠE SVOBODU, kterému už stačilo zamířit do odkryté části branky – 2:0. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Zajíček.
     
    29:38
    Petr Eret vyzval zpoza branky ke střele Jana Svobodu, který trefil brankářovo rameno. Za dorážkou se ještě natahoval Martin Tůma, ale také on si na Jakubu Tichém vylámal zuby.
     
    28:38
    Před brankou Příbrami bylo poněkud těsno, a tak Jakub Tichý vůbec nic neviděl. Z pravého kruhu vystřelil Viktor Hübl, jenž mířil těsně vedle.
     
    24:30
    Po vyhraném vhazování přišla přihrávka na osu, kde se nacházel Jan Svoboda, který mířil do brankářova protipohybu. Avšak Jakub Tichý se skvěle natáhl a vyrážečkou zasáhl.
     
    24:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    David Zdeněk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    22:26
    Jakub Zajíček si narazil s Jakubem Chrpou. První jmenovaný měl před sebou odkrytou část branky, avšak černou gumu netrefil.
    20:44 Jakub VESELÝ - 1:0
     
    20:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je návrat do chomutovské sestavy jako hrom! JAKUB VESELÝ vzal celou akci na sebe, proskočil mezi obránci a kličkou do bekhendu pokořil hostující brankáře. Asistence: Jakub Březák a Patrik Kadeřávek.
     
    18:39
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Petr Kafka – 2 min., podrážení.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Radek Havel – 2 min., hrubost.
     
    18:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Veselý – 2 min., hákování.
     
    15:33
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Petr Kafka – 2 min., podrážení.
     
    12:47
    Mezi mantinelem a protihráčem se protáhl Josef Hasman, který postupoval na branku z levé strany. Jeho pokus mířil na zadní tyčku, jenomže Martin Altrichter byl připravený zasáhnout lapačkou.
     
    11:00
    Piráti přidávají pod kotel a vypracovali si další šanci! Po vyraženém pokusu se snažil o bekhendovou dorážku Jakub Zajíček, avšak Jakub Tichý se znovu skvěle přemístil.
     
    10:10
    Piráti rychle přejeli na druhou stranu, kde se nahozením prezentoval Radek Havel. Po chvíli se před brankou nacházel osamocený Filip Eliáš, jehož pokus k levé tyči neprošel.
     
    08:51
    Petr Eret se výpadem dostal na osu hrací plochy, odkud dobře vystřelil. Vyražený kotouč si našel Jan Svoboda, jehož dorážka z hranice brankoviště mířila do hostujícího maskovaného muže.
     
    07:25
    Před brankou hostujícího celku se nacházel Jakub Zajíček, který se snažil o rychlou kličku a zametení puku kolem betonu. Avšak Jakub Tichý byl velmi rychlý a mezeru utěsnil.
     
    04:20
    Richard Záruba nezvládl rozehrávku, a tak přišlo zakončení Samuela Duchana, které domácímu brankáři vypadlo. Ovšem i následně dorážka mířila do maskovaného muže.
     
    01:00
    Chomutovské obraně ujel Josef Hasman, který si před brankou přibrzdil a mířil k pravé tyči. Jenomže Martin Altrichter celou situaci ustál a puk mu vyjel vedle brány.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Veselý (Březák, Kadeřávek), 35. T. Svoboda (Hübl, Zajíček), 40. T. Svoboda (Hübl, Březák), 45. Eret (M. Tůma, Altrichter), 54. M. Tůma (Eret, Záruba) – 49. Hasman (Kafka, Jelínek)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Běhula) – Kadeřávek, Březák, Eliáš, Seemann, Záruba, Váchal, Havel (A) – T. Svoboda, Hübl (C), Lukeš (A) – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, Koblížek, Veselý – Chrpa, Mála, Zajíček.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Baník Příbram: J. Tichý (Šorf) – Saňa (A), Krejčí, Zdeněk, Jelínek, Havelka, Patzelt – Gengel (A), Kolda, Kafka (C) – Hasman, Josefus, L. Bednařík – Chlouba, Duchan, Bečvář – Pětník, Mařík.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Zeliska – Jurak, Teršíp

    Diváci: 1493
    bahis siteleri