Třinec – Motor ČB 3:2 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:2 (kon.)
Kladno – Litvínov 3:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 01.12.2023, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čtvrtá využitá přesilovka domácích v utkání! ALEKSI REKONEN vypálil z mezikruží a Novotný ani nereagoval, protože přes Hrabíka vůbec nic neviděl. Asistence: Adrián Hiolešinský a Aleksi Laakso.
     
    48:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Třetí využitá přesilová hra indiánů v zápase! Zámorský parádní křižnou příhrou od modré našel u levé tyče JANA SCHLEISSE, jenž rozvlnil síť. Asistence: Petr Zámorský a Jakub Lev.
    39:41 Adrián HOLEŠINSKÝ - 3:0
     
    39:41
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jakub Lev zavezl puk do pásma, zadovkou ho nechal za sebe pro ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO, který z mezikruží zavěsil k levé tyči. Asistence: Jakub Pour a Aleksi Rekonen.
    Holešinský A., Pour J., Rekonen A., Pavlát D., Rekonen A., Laakso A.
    Novotný F., Čech A., Gewiese P., Fořt T., Skalický P., Krivošík F.
     
    28:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pane jo, tak to byla parádní bomba! JAKUB LEV obdržel příhru na vrchol pravého kruhu a nechytatelně zavěsil pod břevno! Asistence: Aleksi Laakso a Adrián Holešinský.
     
    07:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bruslaři si ovšem nepohlídali přechod Škody do útočného pásma, ALEKSI REKONEN se rázem protáhl před Novotného z pravé strany a zamířil do sítě ranou otřenou o vzdálenější tyč! Asistence: Tim Söderlund a Petr Zámorský.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 8. Rekonen (Söderlund, Zámorský), 29. Pour (Laakso, Holešinský), 40. Holešinský (Pour, Rekonen), 49. Schleiss (Zámorský, Lev), 52. Rekonen (Holešinský, Laakso)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Malák, Zámorský, Laakso, Dujsík, Piskáček (A), Kvasnička, Houdek – Schleiss (C), Mertl, Holešinský – Söderlund, Indrák, Lev (A) – Pour, Jansa, Rekonen – Hrabík, Straka, Matýs.
    Trenér: Petr Kořínek

    BK Mladá Boleslav: F. Novotný (J. Růžička) – Pyrochta (A), Gewiese, Jánošík (C), Osburn, Bernad, F. Pavlík, Čech – Skalický, Fořt, Lantoši – Suchý, Järvinen, Aaltonen (A) – Šmerha, Malát, Krivošík – Dvořáček, Závora, Rohdin.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Brejcha, Zíka

    Diváci: 3469
    bahis siteleri