Helas Brno B – Vyškov 9:1 (kon.) | Atraps Brno – Vysoké Mýto 5:5 (kon.)
konec
Helas Brno B
9:1 (2:0)
Amor Kloboučky Vyškov
Neděle 03.12.2023, 18:30 • STAREZ Aréna Vodova • 2. Futsal liga východ • 8. kolo
     
    Hodnocení zápasu:
    V zápase 2.Futsal ligy východ se střetla mužstva ze spodku tabulky a to Helas Brno B a SK Amor Kloboučky Vyškov. Ve velmi důležitém utkání pro obě mužstva se nakonec povedlo Helasu v posledním domácím utkání zvítězit 9:1, když výrazně zlepšili svůj výkon oproti dřívějším zápasům. Hosté z Vyškova srdnatě bojovali a v první půli mohli s trochou štěstí i vést. Po návratu z kabiny měli smůlu na brzký gól Helasu na 3:0, po kterém se již nedokázali dostat zpět do utkání. Jako již tradičně chytal skvěle domácí Konečný, v dobrém výkonu ho následovali snad všichni hráči z pole. Za hosty se činil v první půli brankář Flajzar a pěkné momenty měli i Žďánský se Skalníkem. Děkuji za pozornost a všem divákům přeji vše nejlepší do roku 2024. (DD) (20:11:24)
     
    Konec zápasu.
     
    39:51
    Nejspíš poslední šance Vyškova. Po chybě domácích v rozehrávce se dostal k Vyškov, hráč od lajny nahrával na střed a z této pozice hráč levou nohou jen těsně minul křižnou střelou levou tyč.
     
    39:05
    Po výhozu Flajzara se do obrovské šance v nájezdu na brankáře dostal hostujcící Bárta, ale Konečný jeho pokus mezi nohy stihl vychytat.
     
    38:54
    Nakonec Helas zase udeřil. Po vysunutém presu míč skvěle vystihl Mrázek, nahrál k lajně Lidmilovi a ten osamocen mohl volit mezi střelou nebo nahrávkou na zadní. Nakonec nahrál a díky němu Perina uklízel do odkryté brány.
     
    38:11
    Helas zápas spíše již jen dohrává.
     
    37:39
    Po rohovém kopu od Rusa, který dával balón do chumlu hráčů, se k míči dostal Zápotočný a zblízka vstřelil první gól Vyškova.
     
    37:21
    Nyní čaruje i vyškovský Flajzar když dnes již potřetí vychytal zblízka domácího Táborského.
     
    36:59
    Další obrovská šance Vyškova. Ten chce čestný gól vstřelit. Hezkou patičkou okolo gólmana se o gól pokusil Bárta. Jeho pokus ale jen těsně minul pravou tyč brankáře Konečného.
     
    Přeci jen si ale chrání vlastní nulu... :-)
     
    36:19
    Konečný má dnes opravdu den. Během posledních 2 minut již 4.zákrok, kfdy zachránil mírně liknavou obranu.
     
    34:48
    Velká šance, ke které se dostal vyškovský Aujeský. Ten skvěle vystihl kličku domácího Petráska, sám běžel z úhlu na Konečného, ale tvrdou střelu se povedlo domácímu brankáři vyrazit.
     
    33:36
    Přečíslení 3 na 2 zakončil přesnou střelou z úhlu Janderka po přihrávce Periny.
     
    33:18
    Po brejku 2 na 1 se dostal před bránou do šance Táborský. Jeho otočku ještě dokázal zblokovat vyškovský Barta. K odraženému balónu se ale dostal zase Táborský, nahrál Janderkovi a ten vsítil nakonec gól.
     
    32:38
    Wow. Konečný z Helasu práve čaruje. Po skvělé rozehrávce Vyškova se po křižné nahrávce dostal ke střele na relativně prázdnou bránu hráč Vyškova, ale domácí brankář reflexivně vykopl ještě do zámezí.
     
    31:40
    Teď byla i velká šance Vyškova, když po střele z dálky se před brankářem Konečným odrazil balón k hostům. Ti ale nestihli nakonec odražený balón převzít a zakončit do odkryté brány.
     
    31:23
    Nyní šel Vyškov do brejku 3 na 2, ale skvěle celou situaci nakonec přečetl domácí Mrázek a přerušil celou situaci odkopem do outu.
     
    30:10
    Sympaticky se dostal nyní ke střele i vyškovský Bárta, který si pěkně najel kličkou na střed a střelou z dálky prověřil Konečného.
     
    29:17
    Hned vzápětí se ke střele z dálky dostal domácí Perina, ale trefil jen pravou tyč Flajzarovi brány.
     
    29:07
    Benda z Helasu má opravdu svůj den. Po další sérii kliček se dostal do akce 2 na 1. Nahrával ještě před bránu Táborskému, ale toho zvládl skvěle vychytat Flajzar.

    Dalibor Dvorník

    Branky: 17. Šperka (Lidmila), 20. Benda (Perina), 25. Petrásek, 27. Lidmila (Janderka), 28. Janderka (Šperka), 28. Benda, 34. Janderka (Táborský), 34. Janderka (Perina), 38. Zápotočný (Rus), 39. Perina (Lidmila)

    Karty:   27. Rus (HBB)


    Helas Brno B: Konečný – Táborský, Mrázek, Lidmila, Březovský, Šperka, Janderka, Petrásek, Perina, Benda
    Trenér: Roman Pyrochta (vedoucí)

    Amor Kloboučky Vyškov: Flajzar (Vitásek) – Pešta, Ševčík, Aujeský, Holub, Zápotočný, Rus, Skalník, Bárta, Žďánský, Vitásek
    Trenér: Štrublík

    Rozhodčí: Soukupová, Čep

    Diváci: 40
    bahis siteleri