Vsetín – Slavia 3:2 (kon.) | Přerov – Znojmo 3:5 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Sokolov – Zlín 2:4 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 1:2 (1:2 po s.n.)
Pardubice B – Třebíč 3:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 06.12.2023, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:10
    A komplikace pro hosty, kteří nejenom že ztrácí jednu branku, ale nyní také i hráče v poli. Na trestnou lavici totiž míří Lukáš Strnad, který nedovoleně zastavil Danielse Bērziņše.
     
    45:18
    Vzájemné vyloučení po potyčce mezi Tomášem Gumanem a Michalem Hryciowem. Oba borci putují na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    19:33
    A domácí budou muset přečkat velmi náročné nekončící pětiminutové oslabení. Po tvrdém zákroku na Karla Klikorku vsetínský forvard Luboš Rob v dnešním duelu dohrál.
     
    17:22
    Karel Klikorka si počínal v souboji s Robine Staňkem až moc hrubě, a tak míří vychladnout na trestnou lavici.
     
    15:00
    A i Vsetín si nyní zahraje početní výhodu. David Kajínek totiž ve vlastním pádu srazil nedovoleně Pavla Kubiše, a tak půjde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    07:02
    A uvidíme první početní výhodu zápasu. Domácí hráli v šesti hráčích, čehož si všimli pozorní rozhodčí, a tak si Slávisté zahrají přesilovku. Trest odpyká Miroslav Holec.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 19. Dědek (Hrňa, Š. Jenáček), 36. Kern (Hořanský, Jandus), 42. Holec (Dědek, Hrňa) – 9. Kulda (Klikorka, Strnad), 23. Všetečka (Holý, Knotek)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Larsen, Š. Jenáček, Smetana (A), Hryciow, Ďurkáč – Jonák, Klhůfek, Rob (A) – Holec, Bērziņš, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Jandus – Kubiš, Dědek, Š. Bláha – Kratochvil.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC Slavia Praha: Volevecký (R. Málek) – Žovinec (A), Štibingr, Kremláček, Holý, Klikorka, Kajínek – V. Polák II, Kulda, Guman – Všetečka, Knotek (C), Průžek – Havrda, Slavík, J. Brož – Strnad, J. Půček, Slavíček.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Pilný, Zeliska – Roischel, Augusta
    bahis siteleri