Vsetín – Slavia 3:2 (kon.) | Přerov – Znojmo 3:5 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Sokolov – Zlín 2:4 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 1:2 (1:2 po s.n.)
Pardubice B – Třebíč 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 06.12.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího utkání Chance ligy, která po sobotní kalamitě pokračuje 28. kolem. V jednom z utkání se proti sobě utká HC Dukla Jilhlava, která v sobotu kvůli sněhu nehrála, proti zlepšujícímu se týmu HC Frýdek-Místek. Utkání začíná na Zimním stadionu v Pelhřimově od 17:30 hodin.
     
    HC Dukla Jilhava:
    Jihlavští hokejisté střídají v poslední době výhry s porážkami. Za posledních sedm kol vyhrála Dukla tři zápasy (z toho dva za tři body) a čtyřikrát odešla z ledu poražena, naposled 2:4 ve Zlíně. S Frýdkem-Místkem má ale v této sezoně pozitivní bilanci, když doma vyhrála za tři body a na ledě soupeře urvala výhru v prodloužení. Celkově jí patří v tabulce 10. místo se ziskem 38 bodů.
     
    HC Frýdek-Místek:
    Partnerský tým Třince zažil hrůzný start do sezony, když v 11 kolech získal jen čtyři body a trenér Martin Janeček byl odvolán. Nahradil ho slovenský kouč Martin Hrnčár, který tým zvedl. Získal totiž 23 bodů z dalších sedmnácti zápasů a pozvedl farmu Ocelářů z jasně posledního místa na 12. pozici s náskokem čtyř bodů na poslední Znojmo. Navíc mu do kádru přišli zkušení forvardi, dvojice Rostislavů Marosz a Martynek.
     
    Poslední vzájemný zápas:

    15. kolo Chance ligy 2023/24: HC Frýdek-Místek – HC Dukla Jihlava 3:4 pr.

    Branky a nahrávky: 32. Marosz, 52. Šuhaj (Sedlák, Kowalczyk), 55. Marosz (Š. Havránek, Doktor) – 3. Menšík, 39. Čachotský (Ozols, Vala), 58. Čachotský (Dundáček, Krajč), 62. Štefančík (Kočí, Šik).

    Frýdek-Místek: Mokry – Urbanec (A), Kowalczyk, Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), Hrachovský – Hotěk, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – Haas, Šuhaj, Sedlák – Geidl, Macháček, Matěj
    Dukla: Maláč – Bilčík, Kolář (A), Dundáček, Kočí, Vala, Ozols, Dvořák – Čachotský (C), Pořízek, Cachnín – T. Havránek, Štefančík, Šik – Krajč, Menšík, Jelínek – Berger, Handl, Brož
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Beran (Maláč) – Bilčík, Ozols, Dundáček, Chvátal, Kolář, Dvořák, Vala – Čachotský, Bartoš, Cachnín – Harkabus, T. Havránek, Jelínek – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – Krajč, Pořízek, Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), Kowalczyk, Urbanec (A), Homola – Cedzo, Haas, Svačina – Doktor, Marosz, Martynek – Ramik, Šuhaj, Sedlák – Geidl, Veselý, Macháček – Toman.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Jan Jaroš, Lukáš Květoň – Milan Jindra, Roman Komínek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:38
    Frýdeckomístečtí byli v první minutě častěji nastěhování v útočném pásmu, ale Adam Beran nemusel tasit žádný zázračný zákrok.
     
    00:59
    Naopak první útok Dukly končí ofsajdem.
     
    01:12
    Dukla se napodruhé dostala před Vojtěcha Mokryho, který dnes dostal přednost před Patrikem Švančarou. Oba brankáři Frýdku-Místku mají v letošní sezoně odchytán prakticky stejný počet zápasů.
     
    02:01
    Rána od modré v podáni Dukly se neujala, Mokry byl pozorný.
     
    02:32
    První formace Dukly rychle zavezla puk do útočného pásma. Ale Čachotský, Cachnín ani Bartoš se do zakončení také nedostali.
     
    03:04
    Cachnínovo napadání si hosté bez problému pohlídali, u zkušeného Jana Výtiska se nejednalo o žádný velký problém.
     
    04:25
    Burkov se před brankou Mokryho celkem osměloval, mladý estonský junior však nakonec na zakončení znovu nedosáhl. V tomto ohledu je třeba zmínit, že po výborné základní části dostávají v A-týmu Dukly prostor právě Maxim Burkov a jeho parťák z Ukrajiny Ilarion Kuprijanov.
     
    05:59
    Jihlava v posledních chvílích převzala aktivitu a Beran nemusí prakticky vůbec zasahovat.
     
    06:42
    Jen jsem to dopsal, tak do samostatného úniku ujel Rostislav Martynek a byla k vidění největší šance zápasu. Zkušený útočník si navedl puk na bekhend, ale třetí gól v devátém zápasu za Frýdek-Místek nepřidal. Hokejista, který před dvaceti lety odehrál i jeden zápas za Duklu, Berana blafákem do bekhendu nepřelstil.
     
    07:33
    Jihlavští sice měli v obranném pásmu puk na svých holích, ale nevyvezli ho a na druhou stranu vyjeli až posléze.
     
    08:11
    Frýdek-Místek se nyní prezentuje velmi dobrým napadáním. Dukla nemá klid na rozehrávku. Vhazovat se následně bude ve středovém kruhu.
     
    08:33
    Jihlavští vyhráli v útočném pásmu buly. Bilčík posunul puk na Ozolse, s jehož táhlou střelou měl Mokry problémy, ovšem nakonec puk dokázal vytěsnit.
     
    09:15
    Tomáš Čachotský si v útočném pásmu na levém kruhu bez problémů udělal kužel z Marosze a nabruslil si na osu hřiště. Také on zkusil zakončení bekhendem, ovšem o kousek minul pravou tyčku.
     
    09:38
    Havránkova střela z pravé strany na branku neprošla, Dukla vzápětí ztrácí útočné pásmo.
     
    10:05
    Ex-jihlavský zadák Daniel Kowalczyk rozjel útočnou akci. Výtiskovi nenahrál, dokázal zavézt puk do pásma, ale nic z toho nebylo.
     
    10:33
    A na druhé straně naopak musel Jan Výtisk vynaložit všechny své zkušenosti proti rychlému Marcelu Štefančíkovi, kterého na levém kruhu udržel na uzdě.
     
    11:05
    Samuel Krajč byl na levé straně útočné modré hákován a Dukla jde do výhody.
     
    11:11
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Adam Cedzo – 2 min., hákování.
     
    11:27
    6/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zakombinovala na pravém kruhu a Ozols nabil Čachotskému na střelu. Brož mezi kruhy sice neztečoval puk do sítě, ale ještě do lepší pozice na DAVIDA BARTOŠE, který neměl problém trefit volnou část branky u levé tyče Mokryho. Hezká kombinační akce. Asistence: Vítězslav Brož a Tomáš Čachotský.
    Brož V., Bartoš D., Čachotský T., Ozols P., Harkabus T., Beran A.
    Mokry V., Havránek Š., Haman F., Šuhaj V., Veselý R.
    11:27 David BARTOŠ - 1:0
     
    Jihlava tak využívá osmou přesilovou hru v sezoně a Vítězslav Brož potvrzuje dobrou formu z Velkého Meziříčí, kde v sobotu řádil s někdejším parťákem z Dukly Miroslavem Judou.
     
    13:37
    Adam Beran se měl na pozoru, poradil si dobře a Dukla je znovu na puku.
     
    15:26
    Dukla mohla navýšit své vedení. Z vrcholu pravého kruhu si sjel blíže k brance zřejmě Pořízek, ale svou trefu z utkání proti Sokolovu nenapodobil.
     
    16:08
    Zahřát se musel opět Adam Beran. Gólman, který si v průběhu letošní sezony zapsal zatím jedno čisté konto, svůj tým drží.
     
    16:34
    Po několika odrazech se k puku dostala Dukla. Harkabus sjel do rychlého protiútoku a z levé strany přihrál před branku na Jelínka. Kotouč se snažil zastavit Haman, což se mu podařilo, ale málem kus černé gumy srazil do vlastní klece.
     
    18:01
    Dukla je nadále při chuti. Svírá soupeře v útočném pásmu, ale do další šance se nedostává.
     
    18:51
    Do útoku prošli také hosté. Adam Beran si se střelou od modré poradil a jeho spoluhráči následně posílají puk alespoň do středního pásma.
     
    19:11
    Hra je přerušena po tom, co Tomáš Havránek zahrál vysokou holí.
     
    19:58
    Hosté se závěrem první třetiny zahrozila a Dukla mohla přijít o získané vedení, ovšem Beran si branku pohlídal a do kabin se jde za stavu 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Frýdek-Místek byl na jejím začátku aktivnějším týmem, ale nedokázal využít šance. Ta největší přišla v samostatném úniku Rostislava Martynka. Na druhé straně se neprosadil Čachotský, ale mrzet ho to nemuselo. Jihlava totiž rychle ztrestala vyloučení soupeře, kdy právě "Čagy" vystřelil, Brož z kruhů protečoval puk na Davida Bartoše a ten zavěsil. Další šance již zůstaly nevyužity, hosté si totiž málem dali vlastní branku a v závěru třetiny naopak svou možnost nevyužili – 1:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Hosté vstoupili do druhé třetiny hodně ostře a hned se nastěhovali před branku Berana.
     
    20:55
    Jihlava se bude bránit. Marek Chvátal za vlastní brankou přidržel soupeře a jde na dvě minuty ven.
     
    21:28
    Dukla se hned po buly osvobozuje a Frýdek-Místek musí začít útok od vlastní klece.
     
    21:47
    Po necelé minutě minutě jsou hosté nastěhováni v útočném pásmu.
     
    21:57
    Střela Hamana byla hodně tvrdá, ale do sítě neprošla a Dukla se osvobozuje.
     
    22:18
    Ani další závoz puku Slezanů před jihlavskou branku nebyl úspěšný.
     
    22:37
    Také tentokrát se Dukla poměrně rychle osvobozuje a posílá kotouč přes všechny čáry až za branku Mokryho.
     
    22:55
    Frýdek-Místek nezvýšil procentuální využití přesilovek, které nyní má na 23,38 %. Dukla je v plném počtu.
     
    23:42
    Obrovský závar Dukly před Mokrym. Brankář Frýdku-Místku asi zcela nevěděl, kde má puk. Ten se totiž od zadního mantinelu odrazil na napadajícího Havránka, který neměl dostatečný prostor ke střele. Harkabus poté posunul puk na Jelínka, ale ani ten ho nedostal přes gólmana do sítě.
     
    25:38
    Šance na obou stranách brankou neskončily, pořád na ukazateli stavu vidíme jedničku a nulu, tedy fotbalový výsledek.
     
    27:37
    Adam Beran zapsal další dobrý zákrok. Při nedobré jihlavské rozehrávce v podání Dvořáka získal puk Haas, který ho rychle posunul před branu na Sedláka, který se ale neprosadil.
     
    28:40
    Bilčík nahodil puk do útodného pásma, kde o něj zabojoval Kuprijanov se Štefančíkem. Ale hosté si věděli rady.
     
    29:11
    Na druhé straně měl Vojtěch Šuhaj kotouč na holi v útočném pásmu, ale výraznější ohrožení branky nezapsal.
     
    30:03
    Nejlepší bek Chance ligy za měsíc listopad Haman sice udržel puk v útočném pásmu, ale jeho spoluhráči ho špatnou přihrávkou ztratili.
     
    31:44
    Frýdek-Místek mohl jít do protiútoku, ale jeho hráči střídali, proto z možného dobrého útoku není zhola nic.
     
    31:55
    Po zakázaném uvolnění se hraje opět před Vojtěchem Mokrym.
     
    32:06
    6/6
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Během dvanácti sekund od buly ve vlastním pásmu hosté vyrovnávají. Marosz po vyhraném buly posunul puk ve středním pásmu na Doktora. Forvard Frýdku-Místku najel do útočného pásma a předal kotouč křižným pasem na ROSTISLAVA MARTYNKA, který byl před brankou trestuhodně nehlídán a nechytatelně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Jakub Doktor, Rostislav Marosz.
    Martynek R., Mokry V., Doktor J., Marosz R., Homola D., Urbanec P.
    Beran A., Dvořák A., Vala D., Burkov M., Kuprijanov I., Štefančík M.
    32:06 Rostislav MARTYNEK - 1:1
     
    33:24
    Hosté sice přešli do útočného pásma, ale poslali puk pouze na hůl Davida Valy. Jeho přihrávka dopředu nebyla přesná a je z toho icing Dukly.
     
    35:10
    Urbanec přišpendlil na mantinel Patrikse Ozolse, což ale bylo jediné, čeho dosáhl. K puku se i tak dostali jihlavští hokejisté.
     
    35:28
    Rozhodčí si našli trest Maxima Burkova za podražení a Dukla tak bude hrát druhé oslabení ve druhé třetině i celkově v utkání. Jihlava má ubránění oslabení na 83,16 % a to už jednu početní nevýhodu dnes zvládla.
     
    35:35
    Vojtěch Šuhaj zajel v brankovišti do Adama Berana, který si nenechal nic líbit, navíc má puk u sebe.
     
    35:43
    Jihlava vyhazuje puk na druhou stranu.
     
    36:01
    Domácí dobře zavřeli obrannou modrou a opět vyhodili puk až k Mokrymu.
     
    36:16
    Na levé straně útočné modré byl pokryt Vojtěch Šuhaj a Dukla se znovu ubránila. Následně puk končí na střídačce a buly proběhne po pravici Berana.
     
    36:27
    Po vhazování se už hosté zformovali v pásmu.
     
    36:47
    Adam Beran byl při střeleckých pokusech soupeře opět atakován v brankovišti a nyní už se to neobejde bez trestu. Ačkoliv se Radek Veselý hodně diví, jde ven za nedovolené bránění brankáři.
     
    37:28
    Dukla hraje v pěti a začíná její zkrácená přesilová hra.
     
    38:02
    Červenožlutí se až nyní dostali do útočného pásma.
     
    38:18
    Vojtěch Mokry podržel svůj tým. Čachotský našel před brankou zcela volného Davida Bartoše, který v gólové šanci trefil pouze přesouvajícího se gólmana Frýdku-Místku.
     
    39:05
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté šli do situace dva na dva, ve které Kowalczyk hledal z levé strany z trestné lavice se vracejícího Veselého. Kombinace nevyšla, naopak na straně Dukly se zadařilo. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ u mantinelu vybojoval puk proti soupeři a sám po levé straně upaloval do samostatného úniku, který zakončil ránou z kruhu kolem lapačky Mokryho do sítě. Dává tak svůj 279. gól za Duklu a zapisuje 825. bod. Bez asistence.
    Čachotský T., Beran A., Brož V., Bartoš D., Ozols P., Harkabus T.
    Mokry V., Výtisk J., Kowalczyk D., Haas O., Marosz R., Veselý R.
    39:05 Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:14.
     
    Druhá třetina se nesla ze začátku v poklidném duchu. Domácí uhlídali oslabení při vyloučení Chvátala a po jeho návratu měli velký závar před Mokrym, ve kterém puk do sítě nedostali. Na branku se proto čekalo až do 33. minuty. Hosté se z buly před vlastní brankou bleskově přesunuli do útoku a povedenou kombinaci po ose Marosz – Doktor zakončil Rostislav Martynek svým třetím gólem v devátém utkání za Frýdek-Místek. Poté přišlo vyloučení na obou stranách, leč nevyužité. Přesto se skóre měnilo. Krátce po návratu Veselého na led nevyužili hosté protiútok, takže Tomáš Čachotský u mantinelu vybojoval puk, bleskově si v úniku nabruslil na levý kruh a prostřelil Mokryho kolem lapačky – 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:13
    Frýdek-Místek nezakombinoval dobře a buly se přesouvá před obrannou modrou hostí.
     
    Kolega Lukáš Vondruška, který se v Dukle stará o parádní stories během zápasu, se šel ohřát od ledové plochy nad trestnou lavici hostí. Mávej, Lukáši, mávej!

    A jak jsme se později dozvěděli, člen redakce Dukly inkasoval ránu pukem do zad. Snad bude v týdnu masáž.
     
    42:19
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ale pozici si Lukáš Vondruška vybral dobrou, protože nyní měl jak na zlatém podnosu akci vedoucí ke třetí jihlavské brance. Jeden z hráčů hostí šel ledabyle střídat a obránce Vala našel hezkým pasem Brože. Jihlavský štírek zavezl puk do pásma a poslal Krajčovi přihrávku na levý kruh. Střelu slovenského forvarda vyrazil Mokry jen před sebe, kde byl dojíždějící VÍTĚZSLAV BROŽ. Ani bych se nedivil, kdyby "Brožík" o víkendu odklízel sněhokupy. Nabral puk na hůl jako sníh na lopatu a zametl ho do sítě. Asistence: Samuel Krajč, David Vala.
    Brož V., Krajč S., Vala D., Beran A., Bilčík V., Pořízek R.
    Mokry V., Havránek Š., Kowalczyk D., Svačina V., Haas O., Cedzo A.
    42:19 Vítězslav BROŽ - 3:1
     
    43:35
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Šimon Jelínek – 2 min., sekání.
     
    44:25
    Frýdku-Místku se v dnešním zápasu přesilovky prakticky vůbec nedaří. Dukla se totiž velmi dobře brání a nepouští hosty ke snížení.
     
    45:01
    Následuje vyhození Dukly.
     
    45:35
    V závěru přesilové hry ještě byli hosté nastěhováni před Beranem, ale nic z dílčí kombinace nevytěžili.
     
    47:13
    Kuprijanov s Burkovem a Štefančíkem, lajna cizinců v barvách Dukly, kombinovala v útočném pásmu, nicméně žádná velká šance z toho nebyla.
     
    47:33
    Hosté jdou znovu do přesilovky, Radek Pořízek totiž zahrál vysokou holí.
     
    48:01
    Dukla opět vyhodila kotouč ven z pásma.
     
    48:20
    Kowalczyk si vyměnil puk se Svačinou na modré a tvrdě vystřelil. Kotouč nakonec propadl těsně před brankovou čáru, kde ho odpálil jeden z jihlavských hráčů.
     
    48:31
    Kowalczykova dělovka krátce po buly šla jen těsně vedle.
     
    48:50
    Svačina dal puk na pravý kruh pro Marosze, ale přihrávku do gólové pozice zablokoval jeden z hráčů Dukly. Poté to Svačina zkoušel ještě sám, ale opět si vylámal zuby na Beranovi.
     
    49:25
    Vítězslav Brož dnes hraje velmi dobrý zápas a navíc nyní sbírá cenné vteřinky v oslabení za brankou Mokryho.
     
    49:33
    Dukla je v pěti.
     
    50:58
    Adam Beran si pomohl zákrokem a la Zinedine Zidane. Nadále tak drží Frýdek-Místek pouze na jedné vstřelené brance.
     
    52:01
    Krajč si sjížděl na osu hřiště do střelecké pozice, ke které se ale nedostal.
     
    52:30
    Dukla je sedm a půl minuty od zapsání osmi bodů proti Frýdku-Místku ze tří letošních vzájemných zápasů.
     
    52:43
    Puk se po zakázaném uvolnění vrací před jihlavskou branku. Beran bude na pozoru.
     
    53:44
    Rostislav Marosz by se v pohodě prosadil i jako baseballista, leč v jeho neprospěch viděl sudí hru vysokou holí.
     
    54:02
    Tomáš Harkabus si sjel mezi kruhy a dostal zpoza branky velmi dobrou přihrávku. Na Mokryho si ale nepřišel a Frýdek-Místek se ještě lehce drží v zápasu, na deficitu dvou branek.
     
    54:17
    Hosté opět zahrozili, po buly před vlastní brankou si rychle sjeli na druhou stranu. Dukla jakoby se nepoučila ze zatím jediné inkasované branky, Beran byl tentokrát připraven.
     
    55:05
    Mokry pohlídal puk ve své výstroji po střele z pravé strany. Jihlava je spokojená s buly před brankou soupeře.
     
    55:41
    Nahození Jana Výtiska od modré neprošlo mezi tři tyče.
     
    55:53
    Adam Dvořák je třetím vyloučeným hráčem Dukly ve třetí třetině. Jde ven za podrážení a hosté mají zřejmě poslední šanci, jak se dostat na dostřel.
     
    55:53
    Martin Hrnčár na lavičce Frýdku-Místku vybírá oddechový čas.
     
    55:53
    A po něm usedá Vojtěch Mokry na střídačku. Frýdek-Místek zkusí hru v šesti bez gólmana, nyní tedy v situaci šesti na čtyři.
     
    56:09
    Kowalczyk vyslal dobrou ránu od modré, dorážky Svačiny a Doktora ale v síti neskončily. Adam Beran byl znovu úspěšný.
     
    56:32
    Dukla vyhazuje puk na druhou stranu.
     
    56:56
    Svačina si povyjel kolem pravého kruhu, jeho výzvu ale Doktor neproměnil z kruhů do nějakého vážnějšího zakončení.
     
    57:35
    5/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hosté totiž nevyužili své šance, před Beranem se totiž ocitl na chvilku nehlídaný Cedzo, jenže neprosadil se. Krátce poté hosté přišli mezi kruhy o puk, kterého se chopil TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, najel si po levé straně do útočného pásma a trefit volnou klec pro něj bylo maličkostí. Všestranný sportovec, který by se zcela jistě uživil i silniční cyklistikou, dává dnes druhou branku a zaokrouhluje počet přesných tref za Duklu na 280. Asistence: Patriks Ozols, Adam Beran.
    Čachotský T., Ozols P., Beran A., Bilčík V., Bartoš D.
    Kowalczyk D., Svačina V., Haas O., Cedzo A., Doktor J., Marosz R.
    57:35 Tomáš ČACHOTSKÝ - 4:1
     
    57:53
    Dukla je v pěti.
     
    58:00
    Dukla je dvě minuty od další tříbodové výhry, své jedenácté v sezoně.
     
    59:35
    Domácí v poklidu dohrávají zápas před vlastní klecí.
     
    Konec zápasu. (19:46:22)
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. D. Bartoš (V. Brož, Čachotský), 40. Čachotský, 43. V. Brož (Krajč, Vala), 58. Čachotský (Ozols, A. Beran) – 33. Martynek (Doktor, Marosz)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, Ozols, Dundáček, Chvátal, D. Kolář, Dvořák, Vala – Čachotský, D. Bartoš, Cachnín – Harkabus, T. Havránek, Jelínek – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – Krajč, Pořízek, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Homola – Cedzo, Haas, Svačina – Doktor, Marosz, Martynek – Ramik, Šuhaj, Z. Sedlák – Geidl, R. Veselý, Macháček – R. Toman.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Jan Jaroš, Lukáš Květoň – Milan Jindra, Roman Komínek

    Diváci: 223
    bahis siteleri