Vsetín – Slavia 3:2 (kon.) | Přerov – Znojmo 3:5 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Sokolov – Zlín 2:4 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 1:2 (1:2 po s.n.)
Pardubice B – Třebíč 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 06.12.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:35 Tomáš ČACHOTSKÝ - 4:1
     
    57:35
    5/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hosté totiž nevyužili své šance, před Beranem se totiž ocitl na chvilku nehlídaný Cedzo, jenže neprosadil se. Krátce poté hosté přišli mezi kruhy o puk, kterého se chopil TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, najel si po levé straně do útočného pásma a trefit volnou klec pro něj bylo maličkostí. Všestranný sportovec, který by se zcela jistě uživil i silniční cyklistikou, dává dnes druhou branku a zaokrouhluje počet přesných tref za Duklu na 280. Asistence: Patriks Ozols, Adam Beran.
    Čachotský T., Ozols P., Beran A., Bilčík V., Bartoš D.
    Kowalczyk D., Svačina V., Haas O., Cedzo A., Doktor J., Marosz R.
    42:19 Vítězslav BROŽ - 3:1
     
    42:19
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ale pozici si Lukáš Vondruška vybral dobrou, protože nyní měl jak na zlatém podnosu akci vedoucí ke třetí jihlavské brance. Jeden z hráčů hostí šel ledabyle střídat a obránce Vala našel hezkým pasem Brože. Jihlavský štírek zavezl puk do pásma a poslal Krajčovi přihrávku na levý kruh. Střelu slovenského forvarda vyrazil Mokry jen před sebe, kde byl dojíždějící VÍTĚZSLAV BROŽ. Ani bych se nedivil, kdyby "Brožík" o víkendu odklízel sněhokupy. Nabral puk na hůl jako sníh na lopatu a zametl ho do sítě. Asistence: Samuel Krajč, David Vala.
    Brož V., Krajč S., Vala D., Beran A., Bilčík V., Pořízek R.
    Mokry V., Havránek Š., Kowalczyk D., Svačina V., Haas O., Cedzo A.
    39:05 Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:1
     
    39:05
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté šli do situace dva na dva, ve které Kowalczyk hledal z levé strany z trestné lavice se vracejícího Veselého. Kombinace nevyšla, naopak na straně Dukly se zadařilo. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ u mantinelu vybojoval puk proti soupeři a sám po levé straně upaloval do samostatného úniku, který zakončil ránou z kruhu kolem lapačky Mokryho do sítě. Dává tak svůj 279. gól za Duklu a zapisuje 825. bod. Bez asistence.
    Čachotský T., Beran A., Brož V., Bartoš D., Ozols P., Harkabus T.
    Mokry V., Výtisk J., Kowalczyk D., Haas O., Marosz R., Veselý R.
    32:06 Rostislav MARTYNEK - 1:1
     
    32:06
    6/6
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Během dvanácti sekund od buly ve vlastním pásmu hosté vyrovnávají. Marosz po vyhraném buly posunul puk ve středním pásmu na Doktora. Forvard Frýdku-Místku najel do útočného pásma a předal kotouč křižným pasem na ROSTISLAVA MARTYNKA, který byl před brankou trestuhodně nehlídán a nechytatelně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Jakub Doktor, Rostislav Marosz.
    Martynek R., Mokry V., Doktor J., Marosz R., Homola D., Urbanec P.
    Beran A., Dvořák A., Vala D., Burkov M., Kuprijanov I., Štefančík M.
    11:27 David BARTOŠ - 1:0
     
    11:27
    6/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zakombinovala na pravém kruhu a Ozols nabil Čachotskému na střelu. Brož mezi kruhy sice neztečoval puk do sítě, ale ještě do lepší pozice na DAVIDA BARTOŠE, který neměl problém trefit volnou část branky u levé tyče Mokryho. Hezká kombinační akce. Asistence: Vítězslav Brož a Tomáš Čachotský.
    Brož V., Bartoš D., Čachotský T., Ozols P., Harkabus T., Beran A.
    Mokry V., Havránek Š., Haman F., Šuhaj V., Veselý R.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. D. Bartoš (V. Brož, Čachotský), 40. Čachotský, 43. V. Brož (Krajč, Vala), 58. Čachotský (Ozols, A. Beran) – 33. Martynek (Doktor, Marosz)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, Ozols, Dundáček, Chvátal, D. Kolář, Dvořák, Vala – Čachotský, D. Bartoš, Cachnín – Harkabus, T. Havránek, Jelínek – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – Krajč, Pořízek, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Homola – Cedzo, Haas, Svačina – Doktor, Marosz, Martynek – Ramik, Šuhaj, Z. Sedlák – Geidl, R. Veselý, Macháček – R. Toman.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Jan Jaroš, Lukáš Květoň – Milan Jindra, Roman Komínek

    Diváci: 223
    bahis siteleri