Třinec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:6 (kon.)
Vítkovice – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Kladno – K. Vary 2:3 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Motor ČB 4:3 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Pátek 08.12.2023, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Domácí následně zablokovali další střelecký pokus a ujížděli do akce dva na jednoho, resp. tři na dva. Tu sice nevyužili, ale faulem se přitom provinil Tomáš Vincour (KOM) – sekání.
     
    43:04
    Domácí Dravecký sice schytal tvrdý zákrok, ale dostal puk z pásma. Voženílek jej zatáhl a dal na osu – Martin Růžička se uvolňoval do vyložené šance, ve které sice neuspěl, ale vybojoval faul. Druhým vyloučeným hráčem hostů je Adam Zbořil (KOM) za sekání.
     
    19:36
    V samotném závěru první třetiny dostanou možnost přesilové hry i domácí. Marek Ďaloga (KOM) podrazil Čacha, který prostupoval do pásma po pravém křídle.
     
    11:33
    Holík nabil v útočném pásmu Lintuniemimu, který nejprve vybil bloky Čachovi a následně poslal kotouč na Mazance. Přerušeno. Vyloučeným hráčem – za podrážení – je nakonec Daniel Kurovský (TRI).
     
    07:19
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání je Martin Marinčin (TRI), který je vykázán k menšímu trestu za držení. První přesilovka Komety i zápasu obecně začne po komerční přestávky.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 25. M. Růžička (Voženílek, J. Jeřábek), 56. M. Růžička (Adámek, Voženílek) – 60. Marcinko (Flek, Gazda)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Polášek, Adámek, J. Jeřábek, Nedomlel – M. Růžička (A), Voženílek, Pánik – Kurovský, Vrána (C), Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Sikora – Doktor, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Kometa Brno: Lukeš (Kavan) – Lintuniemi, Kaňák, Holland, Kučeřík (A), Gazda, Ďaloga – Moses, Cingel, Pospíšil – Flek, Holík, Zaťovič (C) – Kos, Marcinko (A), Vincour – Kohout, Zbořil, Okál – Kratochvíl.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Hlavatý, Rožánek

    Diváci: 4 137
    bahis siteleri