UK Kings Prague – BO Ostrava 7:3 (kon.) | North wings Ústí – Akademici Plzeň 6:3 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
6:3 (1:0, 3:0, 2:3)
Akademici Plzeň
Pondělí 11.12.2023, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Plzeňský tým snižuje nepříznivý stav na rozdíl třech branek! MARTIN FOŘT obkroužil svatyni North Wings a umístil kotouč přesně do vzdálenějšího horního růžku. Asistence: Daniel Šiška.
     
    56:13
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Akademici ukazují, že umí také střílet povedené góly! ŠTĚPÁN ŘÍHA se odhodlal k samostatnému úniku a tváří v tvář Blažkovi ho vymíchal bekhendovým zakončením. Asistence: David Roubal.
     
    50:29
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Střelecké hody Křídel severu pokračují! JAN JINDRA převzal kotouč odražený o mantinel po ráně Pavla Jarého od modré a využil toho, že gólman Varga se nestihl rychle přesunout od opačné tyčky, čímž puk doklepl do zcela odkrytého prostoru. Asistence: Pavel Jarý.
     
    46:00
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Nádherná trefa z dílny JANA MACELA! Forvard North Wings si klíčkou vymíchal hned dva hráče v plzeňském dresu a následně po stahovačce napálil kotouč přesně doprostřed Vargovy klece. Asistence: Jan Jindra.
     
    44:21
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku!
    Plzeňští se konečně dočkali gólové trefy! MATĚJ GAŽÍK si najel pod velkým úhlem z levého kruhu ke vzdálenější tyči a doslova natlačil kotouč za záda ústeckého gólmana. Asistence: Filip Králíček.
     
    33:03
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól North Wings na sebe nenechal dlouho čekat! Michal Svoboda po buly vyslal dopředu PAVLA GOTTFRIEDA, který se rychle rozjel dopředu a v tempu umístil kotouč za Kubátova záda, čímž ho také vyhnal ven z branky. Asistence: Michal Svoboda.
     
    32:30
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Z čehož padla třetí branka domácího týmu! Ránu Jana Macela z prostoru mezi kruhy dokázal na pravém křídle převzít JAN JINDRA a z bezprostřední blízkosti jí doklepl za Kubátova záda. Asistence: Jan Macel a Hanuš Petržílka.
     
    30:44
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Vzápětí to už ústeckému týmu vyšlo! JAN TŮMA si sám najel až těsně před brankoviště, odkud poslal kotouč na vzdálenější tyč Kubátovy klece a tentokrát ho už dokázal umístit do pravého horního růžku. Asistence: Michal Svoboda.
     
    08:49
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí se po buly dostávají do vedení! Odražený kotouč po Totově střele z mezikruží převzal ADAM JANOUŠEK, který si najel k pravé tyči a zadovkou jej prostrčil za záda plzeňského brankáře. Asistence: Jakub Tot.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 9. Janoušek (Tot), 31. Tůma (Svoboda), 33. Jindra (Macel, Petržílka), 34. Gottfried (Svoboda), 46. Macel (Jindra), 51. Jindra (P.Jarý) – 45. Gažík (Králíček), 57. Říha (Roubal), 59. Fořt (Šiška)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Šubrt, Martínek, Jarý P. (A) – Vrba, Špaček, Macel, Jindra, Jarý T., Janoušek (A), Tůma, Dykast, Svoboda, Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    Akademici Plzeň: Kubát (34. Varga) – Šibra (C), Sýkora, Houdek, Jánský, Pánek – Říha, Šucha (A), Folda, Šiška, Rejzek, Roubal (A), Gažík, Fořt, Králíček.
    Trenér: Jan Setikovský

    Rozhodčí: Bernat – Juránek, Serbus

    Diváci: 284
    bahis siteleri