Chomutov – Kobra 5:2 (kon.) | Vyškov – Opava 3:4 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Hronov 4:5 (po pr.)
Benátky n/J – Letňany 0:2 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 6:2 (kon.) | Tábor – Písek 7:0 (kon.)
Příbram – Cheb 7:5 (kon.) | Řisuty – Mostečtí Lvi 2:8 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HC Kobra Praha
Středa 13.12.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Jan SVOBODA - 5:2
     
    59:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po souboji u mantinelu se puk odrazil k Radku Havlovi, který o prkna našel ve středním pásmu JANA SVOBODU. Ten se neunáhlil, položil si obránce a zamířil do opuštěné klece! Asistence: Radek Havel.
     
    58:55
    Roman Málek zůstal na střídačce, a tak je v útočném pásmu Kobry hned šest Pražanů!
     
    54:52
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Jakub Dráb – 2 min., podrážení.
     
    54:43
    Cink! Na ose hrací plochy se nacházel Petr Eret, jehož svižný pokus skončil na levé tyči!
     
    49:12
    Martin Nagy posunul puk do strany, kde se nacházel lépe postavený Dominik Novák. Proti němu povyjel domácí brankář, kterého hostující útočník neprostřelil.
    47:45 Viktor HÜBL - 4:2
     
    47:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Takhle pálí kapitán! VIKTOR HÜBL si najel před branku, dlouhou kličkou si položil Romana Málka a poté se střelou přes obránce nemýlil – 4:2. Asistence: František Lukeš a Filip Eliáš.
     
    45:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Mála – 2 min., hákování.
     
    42:34
    František Lukeš zadovkou našel lépe postaveného Viktora Hübla, jehož pokus mířil jen do brankářova betonu. Další pohledná akce Chomutova gólem neskončila.
     
    42:20
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Tomáš Urban – 2 min., hrubost.
    39:22 Tomáš ŠŤASTNÝ - 3:2
     
    39:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Otřepané pravidlo se znovu potvrdilo, nedáš – dostaneš! Filip Vlček se zmocnil puku ve středním pásmu a přes obránce přihrál na pravou stranu. TOMÁŠ ŠŤASTNÝ milimetrově přesně zakončil, když puk otřel o horní tyčku a znovu snížil – 3:2. Asistence: Filip Vlček a Kamil Bříška.
     
    39:10
    Kotouč šel rychle po ose Lukáš Stehlík – Tomáš Koblížek – Jakub Veselý. Poslední jmenovaný mířil po ledě na zadní tyč, jenomže Málkův beton byl na správném místě.
    38:29 Jakub ZAJÍČEK - 3:1
     
    38:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilová hra a Chomutov odskakuje do dvoubrankového vedení! Petr Ulrych přihrál na levý kruh, odkud Martin Tůma dával mezi kruhy. Rychlou střelou se prezentoval JAKUB ZAJÍČEK, jenž správně mířil do pravého horního rohu brány – 3:1. Asistence: Martin Tůma a Petr Ulrych.
     
    36:38
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Robin Míšek – 2 min., podrážení.
     
    35:21
    Petr Eret z rohu přihrával mezi kruhy, odkud branku přestřelil Jan Svoboda. Následně se před brankou nacházel i Martin Tůma, ale ani on podruhé recept na brankáře nenašel.
     
    34:51
    Viktor Hübl prostrčil puk za obránce, kam si najel Tadeáš Svoboda. Ten už byl blízko brankáři, a tak přes něj puk do branky neprocedil.
    33:17 Jan SVOBODA - 2:1
     
    33:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši odskakují znovu do vedení, tentokrát v přesilové hře! Nahození od modré čáry vyslal Petr Ulrych. Jeho snažení vyrazil Roman Málek jen vedle sebe, kde se nacházel pohotový JAN SVOBODA. Asistence: Jakub Zajíček a Petr Ulrych.
     
    31:33
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Dominik Novák – 2 min., nedovolené bránění.
    28:50 Kamil BŘÍŠKA - 1:1
     
    28:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Chomutovští propadli ve středním pásmu, čímž pustili soupeře do přečíslení! Na pravém kruhu zůstal zcela osamocený KAMIL BŘÍŠKA, jehož golfákový pokus skončil za chomutovským brankářem – 1:1. Asistence: Dominik Šteiner a Tomáš Šťastný.
     
    27:47
    Na konci rychlé kombinace se nacházel Lukáš Stehlík, který měl před sebou prázdnou branku. Ovšem kotouč ideálně netrefil, a tak se po něm stihl Roman Málek natáhnout!
     
    26:30
    K trestnému střílení se rozjel sám Tomáš Šťastný, který mířil na vyrážečku chomutovského brankáře. Avšak Martin Altrichter mezeru rychle utěsnil a puk zastavil.
     
    26:30
    Filip Eliáš trefil Tomáše Šťastného, který upaloval sám na brankáře, jenž mu puk vypíchl. Avšak vracející Petr Ulrych si vypomohl faulem, a tak rozhodčí nařídil trestné střílení.
     
    22:31
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Petr Horáček – 2 min., vražení na hrazení.
     
    21:55
    Jakub Veselý s Lukášem Stehlíkem kombinovali na levé straně. Druhý jmenovaný poté vypálil z kruhu levého kruhu, avšak Roman Málek zasáhl držadlem hole!
     
    21:23
    Další velká akce Chomutova! Martin Tůma se proháčkoval přes dva soupeře a poté přihrával na zadní tyčku. Jan Svoboda okamžitě mířil do protipohybu brankáře, jenž se znovu skvěle roztáhl.
     
    20:35
    Přes čtyři soupeři si až před gólmana najel Filip Eliáš, který se pokusil forhendem mířit na brankářovu vyrážečku. Ovšem Roman Málek byl znovu pozorný a drží akcie Kobry stále vysoko.
     
    18:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Chrpa – 2 min., hákování.
     
    11:32
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    David Pelant – 2 min., podrážení.
     
    10:23
    Na levé straně se nacházel Lukáš Stehlík, jehož pokus mířil do brankáře. Kobra rychle otočila hru a před branku se cpal Tomáš Šťastný. Avšak jeho bekhendový pokus mířil jen do hrudníku chomutovského gólmana.
     
    09:41
    Petr Eret a Martin Tůma znovu jeli spolu na jediného obránce. První jmenovaný si stáhl puk na střed, poté až chtěl přihrávat. Trefil nohu obránce, od níž puk mířil do protipohybu Romana Málka, který ale vytasil beton včas.
     
    08:06
    Havlovo nahození tečoval mezi kruhy Jakub Zajíček. Avšak hostující brankář rychle reagoval a ramenem svůj tým podržel.
    01:06 Martin TŮMA - 1:0
     
    01:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je úvod Chomutova jako hrom! Po levé straně zavezl kotouč do útočného pásma, který přes Ondřeje Holého přihrál na zadní tyčku, odkud už se nemýlil MARTIN TŮMA. Asistence: Petr Eret a Jan Svoboda.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. M. Tůma (Eret, J. Svoboda), 34. J. Svoboda (Zajíček, Ulrych), 39. Zajíček (M. Tůma, Ulrych), 48. Hübl (Lukeš, Eliáš), 60. J. Svoboda (Havel) – 29. Bříška (Šteiner, Šťastný), 40. Šťastný (Vlček, Bříška)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Běhula) – Eliáš, Ulrych, Havel (A), Seemann, Záruba, Váchal, F. Hynek, Filip – T. Svoboda, Hübl (C), Lukeš (A) – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, Koblížek, J. Veselý – Chrpa, Mála, Zajíček.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Kobra Praha: Málek (Frolík) – Šteiner, Dráb, T. Duda, Holý, Horáček, Pelant – Bříška, Šťastný (C), Vlček – Do. Novák, T. Urban I, Houška – Míšek, Petrák, Nagy – Janča.
    Trenér: Miloslav Šeba

    Rozhodčí: Kosnar – Sýkora, Uhlík

    Diváci: 1352
    bahis siteleri