Chomutov – Kobra 5:2 (kon.) | Vyškov – Opava 3:4 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Hronov 4:5 (po pr.)
Benátky n/J – Letňany 0:2 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 6:2 (kon.) | Tábor – Písek 7:0 (kon.)
Příbram – Cheb 7:5 (kon.) | Řisuty – Mostečtí Lvi 2:8 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
7:5 (0:3, 4:0, 3:2)
HC Stadion Cheb
Středa 13.12.2023, 18:302. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Petr KAFKA - 7:5
     
    59:16
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR KAFKA. Kafka od prostoru trestné lavice trefuje prázdnou branku a raduje se.
    56:07 Jaroslav VAŠÍČEK - 6:5
     
    56:07
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAROSLAV VAŠÍČEK. Asistence: Pavel Vápeník a Ferdinand Tóth. Domácím se daří snížit na rozdíl jediné branky! Vápeník zpoza brány nahrál na připraveného Vašíčka, jenž tvrdě zakončil do sítě!
    46:55 Petr KAFKA - 6:4
     
    46:55
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR KAFKA. Asistence: Samuel Duchan a Petr Josefus. Duchan zakončoval po přihrávce z pravé strany, ale na brankáře nevyzrál. Odražený puk se ovšem dostal ještě nalevo ke Kafkovi, jenž se prosadil.
    45:48 Matěj KOLDA - 5:4
     
    45:48
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MATĚJ KOLDA. Asistence: Petr Josefus a Petr Kafka. Krásná akce domácích. Petr Josefus si přebral puk na modré čáře. Na rychlou kombinaci nestačil ani brankář, který se nestihl k levé tyčce přesunout.
    43:08 Šimon KRUTINA - 4:4
     
    43:08
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ŠIMON KRUTINA. Krutina získal puk v kruhu před brankou Jirouška a potom zakončil mezi nohy brankáře, stav je srovnán 4:4!
    36:27 Petr KAFKA - 4:3
     
    36:27
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR KAFKA. Asistence: Petr Josefus a Samuel Duchan. Domácí otáčí vývoj zápasu na svou stranu! Josefus už mohl pálit na branku z dobré pozice, ale všiml si u tyčky svého spoluhráče, který měl následně ještě jednodušší pozici, když mu stačilo uklidit puk do odkryté branky.
    35:17 Jan BEČVÁŘ - 3:3
     
    35:17
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAN BEČVÁŘ. Asistence: Jaroslav Chlouba. Je srovnáno! Proběhlo vhazování před brankou domácích, ti se ale rychle dostali dopředu a Bečvář zakončil, po přihrávce z levé strany, na branku. Po vhazování se ještě Čejka rozčiloval, něco se mu nelíbilo, ale branka už je potvrzená a platí.
    22:29 Petr KAFKA - 2:3
     
    22:29
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR KAFKA. Asistence: Petr Josefus a Samuel Duchan. Duchan. Kapitán Příbrami měl hodně prostoru na levé straně. Podíval se, napřáhl se a přesně zakončil do branky. Je sníženo. Domácí skvěle vstoupili do druhé třetiny.
    20:17 Petr KAFKA - 1:3
     
    20:17
    Příbram právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR KAFKA. Asistence: Samuel Duchan. Kafka dostal dobrou nahrávku od Duchana na levé straně. Puk pak uklidil do volného prostoru branky vedle helmy brankáře.
    13:48 Václav SKUHRAVÝ - 0:3
     
    13:48
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VÁCLAV SKUHRAVÝ. Asistence: Marek Švec. Hosté se znovu dostali do brejku dva na jednoho a přesně zakončili. Znovu přišla přihrávka před branku z pravé strany a tentokrát se jako střelec zapsal Skuhravý Václav.
    09:42 Ferdinand TÓTH - 0:2
     
    09:42
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Autorem branky je FERDINAND TÓTH. Asistence: Jaroslav Vašíček. Modrým se daří podruhé udeřit, tentokrát dokonce v oslabení! Vašíček a Tóth získali puk po vhazování a vydali se dopředu. Nejprve přišla přihrávka na Vašíčka, který ale vystřelil jen do betonu brankáře. Tóth byl však včas u vyražené střely a dorazil ji do odkryté branky.
    01:18 Šimon KRUTINA - 0:1
     
    01:18
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ŠIMON KRUTINA. Asistence: Ferdinand Tóth. Je tu první branka zápasu! Outsider zápasu se dostává do vedení poté, co se dostal do šance dva na jednoho. Tóth měl na levé straně Krutinu, přihrál mu, a ten se trefil za záda brankáře!

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 21. Kafka (Duchan), 23. Kafka (Josefus, Duchan), 36. Bečvář (Chlouba), 37. Kafka (Josefus, Duchan), 46. Kolda (Josefus, Kafka), 47. Kafka (Duchan, Josefus), 60. Kafka – 2. Krutina (Tóth), 10. Tóth (Vašíček), 14. V. Skuhravý (M. Švec), 44. Krutina, 57. Vašíček (Vápeník, Tóth)


    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Zdeněk, Havelka, Jelínek (A), Krejčí, Pešta, Patzelt – Kafka (C), Kolda, Pětník – Bečvář, Josefus (A), Chlouba – Hasman, Pinkas, Mařík – L. Bednařík, Duchan, Klasna.
    Trenér: Radek Bělohlav

    HC Stadion Cheb: Kašpar (K. Kolář) – Strýček, V. Stejskal, Vápeník, Kořán (C), Šik, Jonák – Karpov, Rozhon, V. Skuhravý – M. Skuhravý, Vašíček, D. Novotný – Klíma, A. Vlach, M. Švec – Krutina, V. Kvasnička, Čejka (A) – Prošek, Tóth.
    Trenér: Václav Skuhravý

    Rozhodčí: Jan Červenka – Jakub Stacho, Ondřej Tuháček
    bahis siteleri