Havlíčkův Brod – Chrudim 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
HC Chrudim
Neděle 17.12.2023, 16:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 24. kolo
Partner:
     
    59:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí dávají pátou branku a definitivně potvrzují své vítězství. Jan Kuchta našel MICHALA JANKA, jenž zakončil do prázdné brány. Asistence: Jan Kuchta.
     
    55:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! David Krejčí nabil na levý kruh JANU VANĚČKOVI, který si ještě udělal krok dopředu a nádhernou ránou pod břevno skóroval. Asistence: David Krejčí, Denis Kraučuk.
     
    48:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpět do vedení! David Krejčí zavezl kotouč po pravé straně k blízkosti brány, nahrál ještě na vnitřek kruhu Matěji Fialovi, jenž z první vystřelil. Brankář vystřelil kotouč před sebe, kde se rychle zorientoval FILIP KOZLÍK, jenž z blízkosti skóroval. Asistence: Matěj Fiala, David Krejčí.
     
    46:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V Kotlině je vyrovnáno! Do úniku se dostal JOSEF KUBÍČEK, který zvolil střelu k tyči, která propadla za bezmocného brankáře. Asistence: Erik Pazdera.
     
    37:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Matěj Pražák nabil na modrou Jan Kuchtovi, jehož ránu mimo dosah brankáře tečoval před bránou stojící LUKÁŠ NOVÝ. Asistence: Jan Kuchta, Matěj Pražák.
     
    32:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyrovnávají! K nájezdu se postavil MATĚJ FIALA, který si naznačením ramen položil brankáře a po krátké kličce do forhendu zakončil.
     
    20:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Nahození Jakuba Zdeňka skvěle protečoval Jakub Nováka rozjetému ONDŘEJI JIROUTOVI, jenž se dostal do samostatného úniku. Chrudimský útočník si skvělou kličkou položil gólmana a výborně zakončil. Asistence: Jakub Novák, Jakub Zdeněk.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Fiala (TS), 38. Nový (Kuchta, Pražák), 49. Kozlík (Fiala, Krejčí), 56. Vaněček (Krejčí, Kraučuk), 60. Janko (Kuchta) – 21. Jirout (Jakub Novák, Zdeněk), 47. Kubíček (Pazdera)


    BK Havlíčkův Brod: Josef Novák (Černý) – Kuchta (C), Pražák, Vaněček, Bjakov, Chymo – Janko (A), Nový, Machač – Krejčí, Fiala, Kozlík – Novotný, Machovský, Kraučuk
    Trenér: Václav Adam

    HC Chrudim: Pithart (Etflaiš) – Straka, Vašek, Dvořák, Kubišta, Pazdera (A) – Bartoň, Kubíček, Matýs (C), Hemský, Zdeněk, Jakub Novák (A), Jedlička, Jirout, Macas, Kantor, Chvojka
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Jakub Jančí – Petr Lainka, Jan Trávník
    bahis siteleri