Litoměřice – Třebíč 5:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 0:2 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Znojmo 4:1 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 18.12.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina a celý zápas právě končí. Duklu může mrzet nevyužitý tlak v poslední desetiminutovce, kdy se svému soupeři mohla alespoň přiblížit. To se však nepovedlo, ani Vsetín se v poslední třetině neprosadil, hosty to však mrzet nemusí. Po fotbalovém výsledku 0:2 míří tři body do Vsetína. Z dnešního zápasu je to vše, děkuji za pozornosti a přeji všem krásné Vánoce. (19:45:41)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Vsetín vyhazuje puk ze středního pásma až za Berana.
     
    59:05
    Beran se už chystal na střídačku, domácí však sami vyhodili puk za vlastní branku a Beran tak musí mezi třemi tyčemi ještě chvíli zůstat.
     
    58:39
    Koštoval na druhé straně také zkoušel střelu k bližší tyči, také Žukov si toto místo pohlídal.
     
    58:22
    Domácí v plném počtu.
     
    57:53
    Další rána Vsetína po ledě trefila jen betony Berana, Jihlavě se poté poprvé v této přesilové hře podařilo vyhodit.
     
    57:20
    Vsetín si téměř minutu pouze přihrával v útočném pásmu, až Jonák zkusil u tyčky překvapit Berana, ten však o jeho záměru moc dobře věděl a nenechal u tyčky volné místo.
     
    56:22
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Maxim Burkov – 2 min., vysoká hůl.
     
    55:43
    Hosté v plném počtu.
     
    55:26
    Vsetín znovu vyhazuje puk na Berana a Dukla již zřejmě z této přesilové hry nic nevytěží.
     
    54:38
    Jihlava se nyní dokázala na nějakou dobu usadit v útočném pásmu a začít kombinovat. Vlastní chybou však ztrácí na modré puk a znovu musí vyklidit pásmo.
     
    53:50
    Vsetín se po buly dostal k puku a hned v úvodu oslabení vyhání Duklu až ke svému brankáři.
     
    53:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Daniels Bērziņš – 2 min., podrážení.
     
    53:00
    Žukov vyjel z branky daleko pro puk a málem toho litoval, protože ke kotouči měl bliž Šik, ten ale nedokázal od mantinelu poslat puk do zcela prázdné branky.
     
    51:58
    Kern se objevil sám před Beranem a po nepovedené střele ještě dokázal posunout puk na Janduse, který mohl dorážet do prázdné. Druhému jmenovanému však puk v kritický okamžik skočil a domácí tak zůstávají ve hře.
     
    51:33
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    51:33
    Dukla teď byla kousek od svého prvního gólu, Čachotského bekhendový pokus totiž vyletěl Žukovovi z lapačky. K odraženému puku rychle přispěhal Cachnín, který ale nedokázal procpat puk mezi betony Žukova.
     
    50:27
    Rob předjel v útočném pásmu Pořízka a mohl zakončovat z malého úhlu, místo toho však zvolil přihrávku na Jonáka, kterou dokázal u tyčky vypíchnout Kočí.
     
    49:27
    Po několika velkých šancích Jihlavy mohl znovu zahrozit i Vsetín, Jandusův pokus z kruhu ovšem trefil jen Štefančíka do nohy.
     
    48:15
    Šik a Kolář pálili prakticky ihned po vhazování, obě šance ovšem hosté pokryli vlastními těly. Následný pokus Harkabuse od modré už letěl příliš vysoko nad bránu a Žukov nemusel nijak reagovat.
     
    47:40
    Koštoval vyslal nadějnou střelu od modré, Dukle však chyběl před brankou hráč na dorážku. Následně se domácí dostali do ještě větší šance, kdy ale Bartoš z minimální vzdálenosti místo horního rohu branky trefil jen masku Žukova.
     
    46:46
    Ozols se teď musel vrátit pro puk až za vlastní branku, rozhodčí odmítl zakázané uvolnění. Jihlava však celou situaci přežila bez úhony, hosté se ke střele vůbec nedostali.
     
    45:43
    Harkabus čekal u branky na dorážku do odkryté branky, po přihrávce z druhého rohu hřiště byl ale příliš daleko od Žukova a jeho střela letěla mimo.
     
    45:08
    Jonák už mohl definitivně rozhodnout dnešní zápas, jenže nedokázal dostat puk mezi rameno Berana a tyč. Vsetín pak přeci jen dostal puk až za branku, jenže to bylo dávno po přerušení kvůli postavení v brankovišti.
     
    44:24
    Cachnín mířil nikým nehlídaný na Žukova, střelou z bekhendu ho však nepřekonal. Dostal se ale k odraženému puku a po otočce znovu vystřelil, ale i druhý pokus skončil na výstroji hostujícího brankáře.
     
    43:58
    Harkabus zpátky na ledě, znovu hrají oba týmy v pěti.
     
    43:34
    Pořízek ve velké rychlosti také poslal puk těsně vedle tyčky, oba týmy již za pár vteřin budou hrát v plném počtu.
     
    42:27
    Jihlava se dokázala za stavu 4 na 4 usadit v útočném pásmu a vystřelit. Pokus Bilčíka byl však nepřesný a Ozols byl příliš daleko od tyčky na dorážku.
     
    41:58
    Síly na ledě se opět vyrovnají, Harkabus se téměř hned po začátku přesilovky provinil podrážením.
     
    41:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Miroslav Holec – 2 min., podrážení.
     
    41:42
    Domácí jsou v plném počtu, navíc si zahrají přesilovou hru.
     
    41:28
    Až pár vteřin před koncem trestu musel Adam Beran zasahovat. Ve výhledu mu sice bránil útočník Vsetína, domácí brankář se však stihl včas přesunout k tyči.
     
    40:30
    Vsetín se znovu musel vracet pro puk až do vlastního útočného pásma, z přesilovky mu už zbývá necelá minuta a zatím se nedostal ke střele.
     
    40:05
    Jihlava vyhrála úvodní buly a ihned poslala puk až za branku Žukova.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. Příliš atraktivní hokej nenabídla, až v samotném závěru se znovu měnilo skóre. Ve 38. minutě se dostal k puku nikým nehlídaný Šimon Jenáček, který prudkou střelou překonal Berana pod horní tyč. Po druhé třetině tak Vsetín vede už o dvě branky.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Bláha po přihrávce na nic nečekal a rychle vypálil z kruhu, jeho střelu Beran pouze prodloužil svou hokejkou na druhou stranu kluziště.
     
    39:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Ilarion Kuprijanov.
     
    39:07
    Vsetín se v závěru třetiny znovu dostává do útočného pásma domácích, Jihlava však dokázala vybojovat puk a rychle ho vyvézt na druhou stranu.
    38:03 Šimon JENÁČEK - 0:2
     
    38:03
    6/6
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín opět skóruje v závěru třetiny a vede už o dvě branky. Do prostoru mezi kruhy dostal přihrávku ŠIMON JENÁČEK, který střelou po rychlém zpracování dostal puk pod horní tyč. Asistence: Tomáš Jandus, Adam Hořanský.
    Jenáček Š., Jandus T., Hořanský A., Žukov M., Smetana O., Kern J.
    Beran A., Kolář D., Kočí F., Brož V., Jelínek Š., Pořízek R.
     
    37:45
    Dukla celkem zbytečně vyhazuje puk na zakázané uvolnění a ještě si tak prodlouží už poměrně dlouhý pobyt na ledě.
     
    37:00
    Tentokrát už se podařilo hostům rozehrát a Vsetín velmi rychle poslal puk do útočného pásma. Střelu z malého úhlu jeden z domácích obránců tečoval až do ochranné sítě.
     
    36:46
    Znovu se přerušuje, tentokrát puk skončil po teči na domácí střídačce.
     
    36:36
    Rozvíjející se tlak Vsetína přerušuje velmi těsný ofsajd.
     
    35:39
    Jihlava se po několika pokusech nakonec přeci jen probojovala přes střední pásmo do útoku, střelu Burkova zblokoval Žukov svými betony, Vsetín vzápětí posílá puk zpět na druhou stranu hřiště.
     
    34:47
    Bartoš se snažil kličkou obehrát Smetanu, ten však jeho záměr dobře přečetl a zabránil útočníkovi Dukly vlastním tělem v jakémkoliv zakončení.
     
    33:59
    Ofsajd zastavuje útočnou akci Dukly.
     
    33:20
    Jonákovi na poslední chvíli zabránil ve střele od mantinelu Kolář. Jihlava následně sice dokázala dostat puk až do útočného pásma, jenže bez střely.
     
    32:25
    Jihlava se po prohraném buly musela rychle vracet do obranného pásma, kde Vsetín rychle začal kombinaci, závěrečná střela od modré však byla příliš pomalá na to, aby z dálky ohrozila brankáře Berana.
     
    32:00
    Šik se mohl dostat do samostatného úniku, o velkou příležitost ho však připravila vysoká hůl, kterou rozhodčí signalizoval. Domácí z celé situace vytěžili alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    31:31
    Holcovo nahození z dálky Beran pro jistotu pokryl a přerušil tak hru. Vhazuje se na pravém kruhu.
     
    30:39
    Pořízek z posledních sil dokázal vyvézt puk do středního pásma a nahodit ho na druhou stranu k volnému Jelínkovi, ten však po souboji u mantinelu o puk přichází.
     
    29:46
    Ještě jednu střelu Dukla stihla v přesilové hře, kdy po kombinaci Bartoš vypálil z kruhu těsně nad horní tyč. Po přerušení se na led vrací Holec, hraje se opět 5 na 5.
     
    29:24
    Jihlava se v kratičké přesilovce snažila usadit v útočném pásmu, Vsetín však hned při první příležitosti dokázal vyhodit puk.
     
    29:04
    Domácí v plném počtu.
     
    28:14
    Dvě slibné šance za sebou. Nejprve mířil sám na brankáře Jenáček, ale z malé vzdálenosti přestřelil. Poté se dostal v útočném pásmu na modré k puku nikým nehlídaný Šik, jeho střelu ovšem dokázala na poslední chvíli zblokovat.
     
    27:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Miroslav Holec – 2 min., nedovolené bránění.
     
    27:26
    Dukla musela o puk dlouho bojovat, nakonec ho alespoň dokázala vyhodit za Žukova. Vsetín se při návratu do pásma dopustil faulu a síly na ledě se tak vyrovnají.
     
    27:04
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Radek Pořízek – 2 min., hákování.
     
    26:21
    Vhazování u Berana se bude opakovat, hostující útočník Kratochvíl dostává varování.
     
    26:00
    Burkov dokázal vybojovat puk v rohu hřiště a snažil se protlačit k Žukovovi na zakončení, výrazně větší obránce Vsetína ho však k zakončení vůbec nepustil.
     
    25:05
    Koštoval dostal nabito na kruh a bez čekání vypálil na brankou, Žukov měl ale dost času na přesun a stále drží čisté konto.
     
    24:15
    Berzinš zahrozil na druhé straně, Beran se musel za pukem rychle přesouvat. Krátce poté se hra ve zmatečné situaci přerušila, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    23:24
    Čachotský se ve velké rychlosti k zakončení nedostal, místo toho tak musel přihrávat za brankou do druhého rohu hřiště. Jihlava alespoň udržela útočné pásmo a může založit akci.
     
    22:19
    Koštoval vybojoval puk u vlastní branky a dovolil tak Kuprijanovi vyvézt puk až na Žukova. Jeho zakončení z prostoru mezi kruhy nakonec letělo těsně vedle tyčky.
     
    21:25
    Havránek před brankou hledal volného Šika, tomu však zabránil hokejkou v dorážce jeden z hostujících obránců, Jihlava pak ještě zkusila střelu z malého úhlu, kterou už musel Žukov pokrýt svou lapačkou.
     
    20:33
    Zatímco se Kratochvíl vracel z trestné lavice, Čachotský zkusil ještě rychle vystřelit od mantinelu k bližší tyči, po několika tečích však puk doletěl až do ochranné sítě.
     
    20:05
    Úvodní buly vyšlo lépe domácí Jihlavě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. I přes velké množství šancí jsme viděli jen jednu branku. Vsetín si vybojoval silný tlak v prvních pěti minutách, Jihlava pak tlačila na svého soupeře kolem 10. minuty. Jediná branka však padla z poměrně standardní situace, kdy Rob překvapil všechny včetně brankáře Berana rychlým zakončením ihned po vhazování. Po první třetině tak Vsetín odchází do kabin s jednobrankovým vedením.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Vsetín se v závěru třetiny osvobozuje a Jihlavě zbývá už minimum času na reakci v první třetině.
     
    19:27
    Štefančík nabídl Jelínkovi puk na dorážku, ten ovšem před brankou pouze promáchl. Další pokus o teč Žukov dobře viděl, navíc ho trefil přímo do výstroje.
     
    18:48
    Dukla sice zatím drží útočné pásmo, k výraznější střele se ještě ovšem nedostala.
     
    18:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Matouš Kratochvil – 2 min., sekání.
     
    17:56
    Dvě nahození Kočího od modré letěly zcela mimo branku, do útočného pásma vzápětí znovu nakoukl Vsetín ale výrazněji zde Berana neohrozil.
     
    16:48
    Vsetín se po buly znovu rychle dostal do útočného pásma a Rob mohl opět ohrozit Berana z malé vzdálenosti. Přihrávka hostů však byla nepřesná a puk pro sebe sebral domácí Burkov.
     
    16:35
    Po gólu si budeme muset chvíli počkat na pokračování zápasu, Beranova branka nedrží ideálně na svém místě.
    16:35 Luboš ROB - 0:1
     
    16:35
    6/6
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre dnešního zápasu. V podstatě ihned po vhazování se dostal k puku LUBOŠ ROB, který s ním jen kousek povyjel a zamířil přesně pod horní tyči. Bez asistence.
    Rob L., Žukov M., Larsen M., Staněk R., Bērziņš D., Jonák V.
    Beran A., Kolář D., Kočí F., Brož V., Jelínek Š., Pořízek R.
     
    15:48
    Harkabus nedokázal ubránit puk u střídaček, domácí tak museli bránit situaci 2 na 2. Vsetín místo přihrávky před brankou zvolil střelu k tyči, kam se včas přesunul brankář Beran.
     
    14:38
    Cachnín jel nikým nehlídaný po pravé straně kluziště, jenže musel pálit z malého úhlu a Žukovovi následné zakončení bekhendem k tyči nedělalo větší potíže.
     
    14:08
    Nahození Kunce od modré letělo zcela mimo branku. Vsetínští se ještě snažili udržet útočné pásmo, domácím se však podařilo vyhodit puk za modrou.
     
    13:44
    Hosté v plném počtu.
     
    13:42
    Dukla v posledních sekundách přesilovky musí ven z útočného pásma, dopustila se totiž ofsajdu.
     
    13:15
    Dukla ztratila po přihrávce puk a Kratochvíl dokonce mohl vypálit v oslabení na Berana. Ten však na střelu z dálky dobře viděl a bez větších potíží pokryl puk svou lapačkou.
     
    12:30
    Nyní už se Dukla poprvé dokázala usadit v útočném pásmu během přesilovky a také poprvé vstřelit, proti střele Harkabuse však obětavě zabránil tělem jeden z hostujících obránců.
     
    11:50
    Vsetín vyhrává důležité vhazování a okamžitě vyhazuje puk až za Berana, domácí Ozols dokonce ještě musel hájit puk v souboji.
     
    11:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Šimon Jenáček – 2 min., podrážení.
     
    11:25
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Šimon Jelínek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Robin Staněk – 2 min., hrubost.
     
    10:43
    Další těžká situace pro Žukova, kdy jeden z domácích obránců dorážel nikým nehlídaný v prostoru mezi kruhy. Hostující brankář se však stihl včas přesunout a po akrobatickém zákroku pokryl puk svou lapačkou.
     
    09:48
    Pomalý puk nadělal Žukovovi zřejmě větší problémy, než sám čekal, od jeho výstroje se totiž odrazil volný kotouč na volného Kuprijanova, který dorážel jen těsně vedle. Následně Burkov ještě dokázal vybojovat puk u branky a snažil se ho procpat podél bližší tyčky, zde však Žukov nenechal ani milimetr místa.
     
    08:31
    Jelínek po kličce ztratil puk u modré a Vsetín mohl do přečíslení 3 na 1, Jonákovi ovšem nevyšlo zpracování na lajně a Dukla tak celou situaci přežila bez výraznějšího ohrožení.
     
    07:29
    Harkabus dlouhou přihrávkou přes téměř celé útočné pásmo našel u branky volného Šika, který se pokoušel dorážet do zcela odkryté branky, jeho pokus však proletěl těsně vedle tyčky. Šik se následně po chybě Žukova znovu objevil sám před bránou, z minimálního úhlu přestřelil.
     
    07:10
    Kernovo nahození od mantinelu tečují domácí až do ochranné sítě, vhazovat se tak bude po pravici Berana.
     
    06:03
    Dlouhý tlak Vsetína ukončil až Čachotský v osobním souboji a Jihlava po delší době mohla zaútočit na Žukova. Kočí se snažil ve skrumáži na brankovišti ještě dorážet puk, ten však měl gólman hostů pod kontrolou.
     
    05:30
    Bartoš šel za pukem při buly příliš brzo a dostává první varování.
     
    05:20
    Domácí v plném počtu.
     
    04:38
    Vsetín teď zvolil až moc přihrávek a na kruhu přichází o puk. Domácím se však na první pokus nedaří vyhodit ven, o puk musí tvrdě bojovat.
     
    03:37
    Beržins po několika přihrávkách zkusil střelu z velké vzdálenosti, proti té však Beran nakonec vůbec nemusel zasahovat. Dukla následně vyvezla puk ven, rychle se ovšem musela vrátit kvůli úmyslnému ofsajdu.
     
    03:20
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Michal Koštoval – 2 min., podrážení.
     
    02:37
    Klhůfek se s pukem probojoval z rohu hřiště až před Berana. První zakončení mu gólman Dukly zblokoval svou hokejkou, to druhé pak trefilo pouze boční síť branky.
     
    01:47
    Další nepřesná přihrávka končí na zakázaném uvolnění, Jihlavě se pobyt v pásmu značně prodlužuje.
     
    01:27
    Vsetínu se podařilo vyvézt puk až za Berana, domácí sice puk vybojovali, ale po špatné přihrávce vyletěl až na zakázané uvolnění, Vsetín tak dostane v útoku druhou šanci.
     
    00:58
    Harkabus pálil ihned po vhazování těsně nad, domácí pokračují v tlaku v útočném pásmu.
     
    00:26
    První vážnější příležitost zápasu si připsal domácí Cachnín, který se snažil z mezikruží vypálit na Žukova, ještě před zakončením mu v tom zabránila hokejka hostujícího obránce.
     
    00:02
    Po úvodním vhazování se dostává k puku Vsetín a ihned se snaží o rozehrávku směrem dopředu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva již nastupují na ledovou plochu, utkání bude za okamžik zahájeno.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, Ozols, Dundáček, Koštoval, D. Kolář, Kočí, Chvátal – Čachotský, D. Bartoš, Cachnín – Harkabus, T. Havránek, Šik – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – V. Brož, Pořízek, Jelínek.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Larsen, Š. Jenáček, Smetana, Hryciow, Kunc – Jonák, Bērziņš, Rob – Holec, Dědek, Klhůfek – Hořanský, Kern, Jandus – Kubiš, Kratochvil, Š. Bláha – Vaňo.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Barek, Košnar – Jindra, Beneš.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetín na rozdíl od Jihlavy hraje ve velké pohodě a nemusí se v tabulce tolik ohlížet před sebe ani za sebe. Na průběžné první místo, které drží suverénní Poruba, ztrácí už patnáct bodů a k posunu na čelo tabulky by potřeboval hned několik zaváhání lídra. V posledních pěti zápasech podlehl Vsetín pouze Třebíči, další čtyři zápasy skončily pro Vsetín výhrou. Ve třech z nich pak vstřelil alespoň šest branek.

    Poslední odehraný zápas se pro Vsetín proměnil ve velkou přestřelku. Hlavně díky dobrému úvodu první třetiny a závěru druhé třetiny, kdy si v obou případech vybudoval tříbrankové vedení, nakonec doma Vsetín porazil Litoměřice 8:5. Do dnešního zápasu půjde hostující tým jako favorit nejen díky dobré bilanci v posledních zápasech, v jeho prospěch mluví také letošní vzájemné zápasy, které oba vyhrál.
     
    HC Dukla Jihlava

    Dukla zažívá podobnou sezonu jako loni. Letos však Jihlava těží z mimořádně vyrovnaného středu tabulky, díky kterému se i přes řadu porážek z vyrovnaných zápasů udržela na průběžném sedmém místě. Osm zápasů v řadě Dukla střídala výhry a porážky. V posledních pěti zápasech vybojovala body doma proti Sokolovu i Frýdku-Místku a výhru vezla i z ledu Kolína. Doma naopak neuspěla proti Přerovu a s prázdnou se vracela i z ledu Zlína

    Trend střídání výher a porážek se Dukle podařilo zlomit až v posledním odehraném zápase proti Kolínu, kde sice během druhé třetiny ztratila dvoubrankové vedení, nakonec ale přeci jen brala výhru 5:4 po prodloužení. Každý získaný i ztracený bod může Duklu nyní posunout tabulkou vzhůru i dolů, Jihlava se tak nutně potřebuje vyvarovat situaci po loňské prosincové přestávce, kdy z deseti zápasu hned osmkrát prohrála.
     
    Dobrý večer všem fanouškům ledního hokeje. Předvánoční třicáté kolo Chance ligy proti sobě postaví velká jména prvoligového hokeje, Dukla Jihlava přivítá na domácím ledě v Pelhřimově Vsetín. Úvodní buly je naplánováno na 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 17. Rob, 39. Š. Jenáček (Jandus, Hořanský)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, Ozols, Dundáček, Koštoval, D. Kolář (A), Kočí, Chvátal – Čachotský (C), D. Bartoš, Cachnín – Harkabus, T. Havránek, Šik – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – V. Brož, Pořízek, Jelínek.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Larsen, Š. Jenáček, Smetana (A), Hryciow, Kunc – Jonák (C), Bērziņš, Rob (A) – Holec, Dědek, Klhůfek – Hořanský, Kern, Jandus – Kubiš, Kratochvil, Š. Bláha – Vaňo.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Barek, Košnar – Jindra, Beneš

    Diváci: 648
    bahis siteleri