Litoměřice – Třebíč 5:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 0:2 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Znojmo 4:1 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 18.12.2023, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:55:47)
     
    Během závěrečné dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jedné branky, a to do svatyně hostů. Tou tak žlutomodří jen utvrdili svůj dominantní výkon a hlavně i dominantní výhru, díky které si připsali podstatné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Od modré se pokusil ještě prosadit Stefan Mikael Warg. Jeho střela sice byla velmi ostrá, i tak se ale pouze zastavila o první hůl soupeře, která stála v cestě.
     
    58:04
    Závěr utkání se blíží neúprosným tempem a pro hráče Frýdku to již vypadá opravdu velmi bledě. Jde to poznat i na jejich výkonu, který nestačí na odražení tlaku ševců.
     
    57:05
    Od modré nyní vyslal prudkou střelou Martin Novotný. Jeho přízemní pokus nevypadal vůbec špatně, navíc mu razance opravdu nechyběla. I přesto ale skončil pouze na betonech gólmana.
     
    56:06
    Ve středním pásmu dokázal díky svému napadání vybojovat puk Jan Výtisk. I přes následnou rychlou a přesnou nabídku se nakonec jeho spoluhráči museli stáhnout s rozehrávkou až za vlastní svatyni.
     
    55:07
    Od pravého kruhu se nyní pokusil vyzrát na Švančaru Mikko Salmio. Ani tato střela ale nepřekonala vyrážečku fantastického gólmana. Ten i přes čtyři obdržené branky předvedl úctyhodný výkon a jeho spoluhráči můžou být rádi, že prohrávají jenom o tři góly.
     
    54:08
    Po souboji u mantinelu u střídačky hostů se nakonec dostal k puku Bedřich Köhler. Právě on následně pálil od modré, a to rovnou dvakrát. Ani v jednom z případů se ale zkušenému útočníkovi nepodařilo prosadit.
     
    53:09
    Po vhazování po pravici gólmana Frýdku se dostal ke kotouči Mikuláš Zbořil. Ten okamžitě pálil od modré, k jeho smůle ale trefil pouze jednoho z obránců soupeře před bránou.
     
    52:10
    Mezitím co se v ochoze stadionu síří již vítězná atmosféra v podobě mexické vlny, na ledě se stále bojuje. Své bojové schopnosti nyní vytasil Patrik Švančara. Ten totiž musel zastavit další pokus domácího celku.
     
    51:11
    O zapsaní se mezi střelce se nyní pokusil Michal Gago. Jeho pokus od pravého kruhu ale skončil pouze na boční síti svatyně soupeře. Následný odraz nasměroval kotouč na jednoho z obránců soupeře, který ho vyvezl alespoň do středního pásma.
    50:12 Jakub ŠLAHAŘ - 4:1
     
    50:12
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Svou druhou branku v dnešním utkání si připisuje JAKUB ŠLAHAŘ. Ten se prosadil svou přízemní střelou z prostoru mezikruží. Vystřelený kotouč zamířil přímo k levé tyči, kam se již gólman nestihl přemístit. Asistence: Denis Kindl a Jiří Suhrada.
    Šlahař J., Kindl D., Suhrada J., Novotný M., Paukku J.
    Havránek Š., Doktor J., Sedlák Z., Ćmiel M., Haman F.
     
    49:55
    Velkou šanci měl nyní na své holi Michal Gago. Toho našel svou nabídkou jeden ze spoluhráčů přímo v předbrankovém prostoru. Přihrávka zpoza brány sice brankáře překvapila, následná dorážka ale zas až tolik ne.
     
    48:56
    Denis Kindl se pokusil u pravého kruhu najít jedno ze svých spoluhráčů, k jeho smůle ale přihrávku zblokoval jeden z obránců. Kotouč se ještě podařilo vybojovat ve středním pásmu zrovna střídajícímu Suhradovi, i tak to ale znamená pro žlutomodré odchod z útočného pásma.
     
    47:57
    Síly na ledě jsou již vyrovnané což očividně svědčí více opět domácímu celku. Ten navíc nyní donutil soupeře k zakázanému uvolnění. Nakonec si ale celá střídačka Frýdku může oddychnout, jelikož se hostům podařilo získat puk.
     
    46:58
    Nyní to již vypadalo na úspěšný přechod do útočného pásma a možnou střelu. Nakonec ale tyto veškeré naděje svěřenců Hrnčára zastavil svým hvizdem sudí. Ten odpískal velmi těsný ofsajd.
     
    45:59
    Poslední početní výhodu dokázali hosté využít již po šesti vteřinách, tentokrát tomu tak není ale ani zdaleka. Kromě pár přihrávek v útočném pásmu, které naznačovaly kombinaci, zatím jenom lovili kotouč za vlastní bránou po několika vyhozeních soupeře.
     
    45:00
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Husa – 2 min., nedovolené bránění.
     
    44:40
    Hra se nám nyní přelívá ze strany na stranu. Důkazem toho nyní byla i velmi nebezpečná dorážka Kamila Walegy z prostoru mezikruží. Jeho pokus mířil do levého horního rohu, tam ale kotouč trefil Huf svou vyrážečkou.
     
    43:41
    Zpoza vlastní svatyně založil útočné tažení Daniel Kowalczyk. To ale nakonec skončilo ještě dříve než vůbec začalo, a to ztrátou kotouče. Na druhé straně se tak díky tou pokusil překonat brankáře Jiří Suhrada, ani ten však neuspěl.
     
    42:42
    Ve středním pásmu se podařilo dlouhou přihrávku zablokovat Keränenovi. I přesto se ale nakonec o pár vteřin později dostal ke střele ještě Kamil Walega.
     
    41:43
    Na druhé straně se pokusil do útočného pásma procpat Michal Gago. Jeho snažená ale zastavili dva čekající obránci, kteří hráče Zlína přitiskli k mantinelu. Díky tomu se o pár chvil později dostal k zakončení ještě David Klimša, ani jeho střela ale neskončila gólem.
     
    40:44
    Na úvodním buly poslední dvacetiminutovky byli úspěšnější hosté. Díky tomu se o pár chvil později dostal po průniku k zakončení Oskar Haas. Jeho pokus od pravého kruhu ale Huf zastavil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé třetiny dnešního utkání jsme byli svědky dalšího tlaku ze strany domácích. Na tomto faktu se výrazně podepsala rovnou sedmiminutová početní výhoda pro ševce. Ta nastala po ostrém faulu Patrika Urbance, který si už navíc v dnešním utkání ani nezahraje. V této dvacetiminutovce se navíc tlaku podařilo ševcům i využít a to dvěma brankami. Kvůli tomu se tak naděje Frýdku na další body podstatně vzdálily.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:21.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Po předchozím zaváhání se pokusil Gago ještě o jedno zakončení, a to přímo v předbrankovém prostoru. Jeho pokus o tečování střely Köhlera ale příliš velkým úspěchem nedopadl, jelikož kotouč ani nedokázal strefit.
     
    38:46
    Po vyhraném vhazování na svém obranném území se dostal k zakončení od modré Mikuláš Zbořil. Jeho pokus ale byl spíše takovým nahozením na bránu. O značně lepší zakončení se postaral Jan Süss. Ani jeho pokus od pravého kruhu ale neskončil za zády Švancary.
     
    37:47
    Po nahození soupeře se nakonec dostal díky rychlému přesunu David Klimša. Jeho pokus od pravého kruhu měl ale gólman ševců pokrytý a schoval jej do své lapačky.
     
    36:48
    O změnu skóre se nyní pokusil po delší době na druhé straně Kamil Walega. Jeho pokus od modré nevypadal vůbec špatně, a taky že nadělal brankáři Hufovi nemále problémy. I přesto se ale nakonec kotouč odrazil do pravého rohu kluziště.
    35:49 Denis KINDL - 3:1
     
    35:49
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé dostávají do dvoubrankového utkání! O tento fakt se postaral DENIS KINDL, který tak svou střelou završil přímo učebnicovou kombinaci střelou do poloprázdné brány. Asistence: Aleksi Salonen a Michael Keränen.
    Kindl D., Salonen A., Keränen M., Zbořil M., Šlahař J.
    Martynek R., Sedlák Z., Ćmiel M., Homola D., Kowalczyk D.
     
    34:39
    Do akce dva na dva se dostal s Kindlem ještě Aleksi Salonen. Právě on se nakonec i odvážil k zakončení. Na něj ale gólman moc dobře viděl a vystavil mu stopku v podobě své lapačky.
     
    33:29
    Početní stav na ledě máme již vyrovnaný, což po delší době umožňuje se hostům osvobodit. Ihned z toho byla navíc šance před svatyní Hufa. Ta vznikla po střele jednoho z obránců. Následný odražená kotouč způsobil zmatek před bránou, ten ale nakonec vyřešil Denis Kindl.
    32:30 Jakub ŠLAHAŘ - 2:1
     
    32:30
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se podařilo domácím potrestat faul soupeře. Po dlouhých pěti minutách se o to postaral JAKUB ŠLAHAŘ, jeden z nejaktivnějších střelců této početní výhody. Ten se poučil z předchozího zaváhání a sjel si na pravý kruh, odkud pálil přesně. Asistence: Jiří Suhrada.
    Šlahař J., Suhrada J., Gago M., Paukku J., Köhler B.
    Klimša D., Kowalczyk D., Ćmiel M., Výtisk J.
     
    32:14
    A máme tady další neúspěšnou střelu do sbírky beranů. Tentokrát jí na bránu soupeře ihned po buly vyslal Jakub Šlahař. Tento pokus ale nakonec skončil pouze v lapačce gólmana.
     
    31:15
    Ševcům zbývá do konce trestu již méně než půlka a jejich výkon postupně upadá. Hráčům Frýdku se podařilo již třikrát během posledních pár chvil osvobodit vyhozením. I přes to všechno se ale nakonec pokusil vyzrát na gólmana od levého kruhu Michael Keränen. Ani jeho zakončení z první ale nerozvlnilo síť.
     
    30:16
    Z téměř identické pozice nyní pálil opět Jakub Šlahař, jeho pokus po cestě k bráně ale tečoval ještě Bedřich Köhler. Tato změna trajektorie ale domácím určitě ovoce nepřinese, jelikož skončila pouze na zakázaném uvolnění.
     
    29:17
    Dvouminutovou část početní výhody ševci s největší pravděpodobností nevyužijí. I přesto ale na ně čeká ještě pět minut přesilovky. Jedna střela navíc střídá druhou. Součástí tohoto zlínského kulometu nyní byl i pokus od modré z hole Jakuba Šlahaře.
     
    28:18
    Tlak domácích v sedmiminutové početní výhodě neustává, chybí mu ale nějaké úspěšné zakončení. Nyní se o jedno pokusil svou jedovatou střelou od modré Michael Keränen. Ani tento pokus ale nestačil k překonání gólmana.
     
    27:20
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Patrik Urbanec – 5 min., podkopnutí + 2 min., vysoká hůl + OK, podkopnutí, odpyká Michal Ramik.
     
    26:38
    A tlak domácího celku pokračuje. Jedna střela střídá druhou a brankář Švancara má opravdu hodně práce aby kryl všechny střely soupeře. Nyní to ale vypadá na možnost osvobození se pro Frýdek, jelikož při svém zakončení zlomil hůl Michal Gago.
     
    25:39
    Tak toto bylo zavání jako hrom! Dopustil se ho při rozehrávce těsně před brankářem Daniel Kowalczyk. Díky tomu se dostal do individuální akce Michael Keränen. Ten si skvěle vymíchal brankáře soupeře, k jeho smůle se ale kotouč svezl pouze po brankové čáře z jedné strany na druhou.
     
    24:40
    Zatím největší šanci této části dnešního utkání měl na své holi nyní jednoznačně Nicolas Werbik. Ten se dostal k odraženému puku po střele jednoho ze spoluhráčů, a to navíc přímo v prostoru mezikruží. Zmíněný hráč neváhal a pálil z první. Možná právě to ho ale stálo místo na výsledkové listině, jelikož zcela a minul bránu.
     
    23:41
    Zaváhání předchozí formace alespoň částečně napravil svou metelicí Michal Gago. Jeho pokus od levého kruhu ale skončil pouze v lapačce gólmana. Prosadit se pokusil ještě Vojtěch Riedl, a to svým zakončením od modré, a to rovnou dvakrát. Při obou pokusech ale našel pouze pravý beton gólmana.
     
    22:42
    Po střele Pavla Sedláčka se kotouč odrazil od hole jednoho z obránců do ochranné sítě. Po následném vhazování se navíc dostal ke kotouči soupeř. Celou tuto útočnou situaci tak lze celkem jasně nazvat neúspěšnou.
     
    21:43
    Po nahození ze středního pásma se dostali k puku opět hosté. Těm ale dělá problém přechod přes střední pásmo, kde na ně vždy čeká dobře připravená defenzíva soupeře. Kvůli ní se museli stáhnout už dvakrát zpátky do vlastního pásma.
     
    20:44
    Po vhazování po pravici Švancary se dostal ke kotouči jeden z jeho spoluhráčů. U puku se ale frýdečtí příliš dlouho neudrželi, ve středním pásmu je totiž zastavila vlastní chyba v podobě nepřesné přihrávky.
     
    20:14
    Po úvodním vhazování druhé třetiny se dostal ke kotouči Jakub Šlahař. Ten ho téměř okamžitě vyslal na bránu od modré. K jeho smůle mu ale stála v cestě hůl jednoho z obránců.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky značně lepšího výkonu ze strany domácích ševců, kteří jasně diktovali tempo hry. I přesto ale padlo na obou stranách po jedné brance a stav je tak stále vyrovnaný. Oba góly navíc padly během úvodních dvou minut. Pokud jste se ale dostali ke sledování utkání pozdě, nemusíte věšet hlavu, jelikož dneska nás dle výkonů obou celků ještě pár gólů určitě čeká.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:26.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:01
    V závěru úvodní třetiny se dostali k tlaku domácí ševci. Ten sice přerušilo zakázané uvolnění soupeře, po vhazování ale ihned pokračuje. Defenzíva soupeře se ale nenechává zahanbit a brání seč jí síly stačí.
     
    18:01
    Na druhé straně se dostal do situace dva na dva se svým spoluhráčem Michal Gago. Právě zmíněný hráč se dostal k dorážce do poodkryté brány. K jeho smůle se ale stihl brankář přesunout brankovištěm příliš rychle.
     
    17:22
    Po vhazování po pravici Hufa se dostali ke kotouči hráči Frýdku. Nakonec se toho pokusil využít Daniel Kowalczyk. Těsně před vysláním jeho pokusu od modré se ale kotouč dostal celým objemem za modrou čáru.
     
    17:03
    Po nepřesné přihrávce z hole Bedřicha Köhlera raději schoval kotouč pod svou lapačku Švancara. Na následném buly se ke kotouči nakonec dostali domácí, a to i díky hlavičce Sedláčka, který sklepnul k ledu pokus o vyhození svou přilbou.
     
    16:04
    Po až nekonečné kombinaci se nakonec odvážil k zakončení od modré Aleksi Salonen. Jeho jedovatá střela z první byla umístěna přímo ukázkově k tyči. K jeho smůle ale trefila tu tyč až příliš moc.
     
    15:05
    Domácímu celku očividně svědčí více situace při hře pět na pět. Ihned po konci trestu soupeře se jim totiž podařilo opět usadit na půdě jejich soka z Frýdku.
     
    14:06
    Ani druhá část přesilovky žlutomodrým příliš ovoce nepřinesla. Po nespočtu nepřesných přihrávek se jim zatím podařilo akorát natáhnout čas za vyrovnaného stavu.
     
    13:07
    První půle početní výhody ševcům zatím nevychází úplně podle představ. Berani se totiž zatím nedostali k ani jednomu zakončení. Víc času navíc strávili tím, že lovili kotouč za svou bránou, než pokoušením se o střelu.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Patrik Urbanec – 2 min., nedovolené bránění.
     
    12:02
    Po kontaktu se soupeřem se za pusu chytnul Nicolas Werbik. Dle sudího proběhlo ale vše dle pravidel. Díky tomu se k zakončení dostala nejnovější posila domácích Beranů Stefan Mikael Warg.
     
    11:39
    Po delší době jsme byli svědky pokusu i ze strany hostů. Díky svým hbitým nohám se dokázal prosmýknout podél pravého mantinelu k zakončení David Klimša. Jeho pokus od pravého kruhu ale skončil pouze schovaný mezi betony gólmana.
     
    10:40
    Po zakázaném uvolnění dokázal vybojovat kotouč po pravici Švancary jeden z jeho spoluhráčů. I přesto se ale nakonec dostal k zakončení opět domácí. Postaral se o něj Michal Gago, jehož pokus po kontaktu s vyrážečkou skončil v ochranné síti.
     
    09:41
    Brankář domácích se v dnešním utkání zatím příliš nezahřál, to ale nemůže říct jeho sok na druhé straně kluziště. Ten nyní musel uklidnit zmatek před brankovištěm po střele Süsse.
     
    08:42
    Souboj o kotouč v podobě buly dopadl lépe pro vyzyvatele Haase. Nakonec ale celá následná útočná akce skončila pouze ztrátou puku za bránou Hufa.
     
    07:43
    Ihned po příjezdu do útočného pásma se dostal k zakončení od modré Jakub Husa. Jeho metelice měla sice dostatečnou razanci, směr ale už moc ne, jelikož skončila pouze na zadním hrazení.
     
    06:44
    Nakonec se podařilo vyhodit Rostislavu Martynkovi. Jeho defenzivní práce ale vedla sotva ke střídání, jelikož se k puku téměř okamžitě dostal jeden z domácích obránců.
     
    05:45
    Ani neúspěšná početní výhoda nezastavila snažení domácích Beranů. Ti se opět usadili v útočném pásmu. Jejich snažení vedli ke střelám první od Suhrady a Keränena. Ani jedna ale neskončila úspěchem.
     
    04:46
    Od modré se pokusil svou střelou prosadit Radek Veselý. Jeho pokus mu ale vůbec nesedl. Nejenže letěl vysoko nad bránu, dokonce trefil i prvního clonícího hráče.
     
    03:47
    I druhá půle početní výhody přinesla tlak ze strany žlutomodrých. Ukazuje se ale, že obrana Frýdku již našla recept na ofenzívu soupeře. Toho totiž pustila pouze k jednomu zakončení.
     
    02:48
    Ševcům se zatím, až na jedno vyhození, daří držet v útočném pásmu. Díky tomu se tak dostali i k pár střelám. Nejblíže k úspěchu měla ta z hole Jana Süsse, která trefila pouze tyčku.
     
    01:49
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Rostislav Martynek – 2 min., podrážení.
    01:31 Daniel KOWALCZYK - 1:1
     
    01:31
    5/4
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A máme tady bleskurychlou odpověď ze strany hostů! Po méně než minutě trestá téměř okamžitě naprosto zbytečné vyloučení DANIEL KOWALCZYK. Ten tak možná zachránil svému týmu dnešní zápas. Asistence: Jakub Doktor a Radek Veselý.
    Kowalczyk D., Doktor J., Veselý R., Svačina V., Haas O.
    Sedláček P., Husa J., Novotný M., Köhler B.
     
    01:25
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Michal Gago – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování.
    00:43 Jesse PAUKKU - 1:0
     
    00:43
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom pro domácí Berany. Ti skvěle využili zaváhání obrany, která pustila domácí k přečíslení dva na jednoho. I přes blokujícího hráče se ale nabídka z hole Šlahaře dostala až k autorovi branky JESSEMU PAUKKOVI. Asistence: Jakub Šlahař a Aleksi Salonen.
    Paukku J., Šlahař J., Salonen A., Suhrada J., Kindl D.
    Svačina V., Haas O., Výtisk J., Walega K., Haman F.
     
    00:29
    Na úvodním buly dnešního utkání dokázal kotouč vybojovat Oskar Haas. I přesto se ale nakonec do útočného pásma hrnou jako první ševci. Ti se ale zatím k zakončení nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Zbořil, Salonen, Suhrada, Warg, M. Novotný, Husa, Riedl – Šlahař, Kindl, Paukku – M. Lang, Süss, Keränen – Köhler (C), Gago, P. Sedláček (A) – Novák, Werbik, Salmio.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Homola, Hrachovský – Walega, Haas, Svačina – Martynek, Marosz, Klimša – Doktor, Ćmiel, Z. Sedlák – Ramik, R. Veselý, Macháček.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Wagner, Mejzlík – Roischel, Juránek.
     
    HC Frýdek-Místek

    Hosté z Frýdku-Místku se nachází v tabulce o poznání níže, než jejich soupeř. Se ziskem pouhých třiceti bodů jim připadá dvanácté místo. I přes tento nelichotivý fakt má ale soupeř z okraje Slezska jednu z nejlepších forem v lize. Během posledních osmi utkání nezískal tento mančaft body pouze jednou, a i díky tomu se odlepil ode dna tabulky. Pokud by ale dneska nezískal ani bod, mohl by opět spadnout až za poslední Slávii.

    Poslední tři utkání:
    Frýdek-Místek vs. Pardubice B – 2:1
    Jihlava vs. Frýdek-Místek – 4:1
    Frýdek-Místek vs. Sokolov – 5:2
     
    Berani Zlín

    Ani výměna v trenérských řadách, v podobě příchodu Jana Srdínka, nepřinesla domácím ševcům před reprezentační pauzou ovoce. Lídr domácích již avizoval, že bude následovat nespočet změn v kádru, zejména pak ve finských řadách. Těšit se Berani ale můžou již z první posily nového vedení. Tou je bývalý sparťan Stefan Warg. Od tohoto urostlého švédského obra očekává Srdínko zpevnění obrany v předbrankovém prostoru. I tato posila by tak mohla vést k již třetí nad soupeřem z Frýdku-Místku v této sezóně.

    Poslední tři utkání:
    Znojmo vs. Zlín – 4:2
    Sokolov vs. Zlín – 2:4
    Zlín vs. Poruba – 0:2
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování třicátého kola Chance ligy, ve kterém se dnes mimo jiné odehraje utkání zlínských Beranů proti Frýdku-Místku, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 1. Paukku (Šlahař, Salonen), 33. Šlahař (Suhrada), 36. Kindl (Salonen, Keränen), 51. Šlahař (Kindl, Suhrada) – 2. D. Kowalczyk (Doktor, R. Veselý)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Zbořil, Salonen, Suhrada, Warg, M. Novotný, Husa, Riedl – Šlahař, Kindl, Paukku – M. Lang, Süss, Keränen – Köhler (C), Gago, P. Sedláček (A) – Novák, Werbik, Salmio.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Homola, Hrachovský – Walega, Haas, Svačina – Martynek, Marosz, Klimša – Doktor, Ćmiel, Z. Sedlák – Ramik, R. Veselý, Macháček.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Wagner, Mejzlík – Roischel, Juránek
    bahis siteleri