Pardubice – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 4:5 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 7:6 (2:1 po s.n.)
Přerov – Olomouc 7:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:2 (1:1, 4:0, 2:1)
HC Olomouc
Úterý 19.12.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Pěkný den z Přerova. V rámci šestého kola nadstavbové skupiny O účast v play-off DHL extraligy juniorů se zde uskuteční regionální souboj mezi týmy HC ZUBR Přerov a HC Olomouc.
     
    HC Olomouc
    Olomouc se v tabulce nadstavby nachází se sedmi body na průběžném pátém místě. Z dosavadních pěti zápasů dvakrát zvítězila v základní hrací době, jednou prohrála v prodloužení a dvakrát po 60 minutách. Všechny tři zmiňované porážky přitom kohouti zaznamenali v posledních třech utkáních. Nejprve nestačili na Plzeň (0:6), poté po prodloužení podlehli Zlínu (2:3) a v sobotu je předčil Litvínov (1:5). Na hanáckého rivala z Přerova ztrácí Mora dva body. Kanadské bodování Olomouce v aktuální fázi nejvyšší juniorské soutěže vede útočník Michal Tomeček (2+3).
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov si v nadstavbové části juniorské extraligy držel sérii třech vítězství. Ta však skončila v sobotu na ledě Plzně, kde Zubři neskórovali a prohráli 0:4. V tabulce jsou každopádně s devíti body průběžně třetí. V normální hrací době vyzráli na Pardubice (4:2), České Budějovice (3:2) a Hradec Králové (5:2). Na čele produktivity Přerovanů v nadstavbě figuruje útočník Matěj Halík, který si dosud připsal čtyři branky. S Olomoucí mají modrožlutí ze základní části kladnou bilanci ze vzájemných zápasů. V prvním měření sil sice padli 4:5, pak nicméně uspěli 4:2, 5:4 po nájezdech a 5:2.
     
    Předchozí vzájemný zápas

    23. kolo základní části, 15. listopadu
    HC ZUBR Přerov – HC Olomouc 5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
    Branky a nahrávky: 4. Hlávka (Hradil), 16. Škňouřil (Billa), 45. Hradil (Buršík, Hlávka), 50. Holík (Billa, Kuchta), 56. Kolařík (Billa, Kuchta) – 12. Tomeček (Sedláček, Bošek), 35. Šotkovský (Tomeček).

    Přerov. Žurek – Tomiga, Bárta, Škňouřil, Billa, Holík, Pekr, Janek – Hlávka, Hradil, Buršík – Kolařík, Hanák, Kuchta – Nášel, Halík, Švejda – Šindler, Šťastný, Martiňák.

    Olomouc: Žbánek – Kalman, Sedláček, Bohatý, Compel, Panáček, Šlahora, Vrána – Koudelný, Šotkovský, Tomeček – Smýkal, K. Drábek, Belan – Šulgan, Ruda, Bošek – Ungr, Neoral.
     
    Sestavy z posledních zápasů

    Přerov: Vojtek – Bárta, Polame, Nášel, Tomiga, Pekr, Holík, Janek – Hlávka, Hyža, Švejda, Šťastný, Hradil, Dobša, Mašek, Martiňák, Kuchta, Kolařík, Hanák, Halík.

    Olomouc: Frgál (21. Münch) – P. Sedláček, Kalman, Šabatka, Panáček, Růžička, A. Drábek, Compel – Koudelný, Tomeček, Bošek – Pastrnek, Smýkal, Belan – Havel, Šotkovský, Ruda – Ungr, Neoral, Šulgan.
     
    Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, Olomouc v červenobílých dresech. Oba týmy absolvují rozbruslení.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Tomiga, F. Němec, Da. Bárta, Billa (A), Pekr, Škňouřil, Janek – Hlávka, Hradil, Buršík (A) – J. Hanák, Halík, Kolařík – Dobřecký, Mašek, Švejda – Hyža, Nášel, Holík (C).
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Olomouc: Frgál (Münch) – Šabatka, Kalman, Růžička, Panáček (C), Compel, A. Drábek (A), Stratil – Koudelný, Šotkovský, Tomeček – Bošek, Smýkal, Belan – Havel, K. Drábek, Ruda – Pastrnek, Neoral, Ungr.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Čuňočka, Skopal – Vašíček, Viskot.
     
    Oba týmy už jsou na ledě, utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly vyhráli hosté.
     
    00:27
    Přihrávky obou týmů nebyly přesné, puk nyní mají v moci Přerovští.
     
    01:06
    To ale trvalo jen chvíli. Ve vlastním obranném pásmu pak popadl kotouč Bošek a projel s ním až do útočné třetiny. Žurek jeho střelu z levého křídla zastavil na betonu.
     
    01:49
    Olomouc nahodila za Žurkovu branku, tam se puku zmocnil přerovští obránci.
     
    02:33
    Buršík se pokoušel projít hned přes trojici soupeřů, ke střele se nicméně vůbec nedostal.
     
    03:12
    Domácímu Hradilovi napadání nevyšlo a odjel střídat.
     
    03:53
    6/6
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jeden z dvojice přerovských beků se při pohybu dozadu musel otáčet. Toho využil Belan, který z pravé strany přesně našel najetého MATĚJE SMÝKALA. Ten dobruslil k Žurkově brance a zamířil ke vzdálenější tyči. Olomoučané se tak po necelých čtyřech minutách dostávají do vedení. Asistence: Jakub Belan a Adam Drábek.
    Smýkal M., Belan J., Drábek A., Frgál D., Compel M., Bošek L.
    Žurek P., Janek K., Hanák J., Kolařík O., Halík M., Pekr J.
    03:53 Matěj SMÝKAL - 0:1
     
    05:05
    Od modré čáry nahazoval Pekr. Frgál šel do pokleku a letící puk zneškodnil betony.
     
    05:37
    Buršík získal kotouč za olomouckou brankou, ale zadovkou poté spoluhráče Halíka najít nedokázal.
     
    06:11
    Bártovu ránu příklepem od modré čáry po buly v útočném pásmu bez problému vyřešil betony klečící Frgál.
     
    06:30
    Z levé strany to zkusil najetý Švejda, i když byl tísněný vracejícím se protihráčem. Kotouč byl tečovaný do ochranné sítě, vhazovat se bude v útočném pásmu Přerova.
     
    07:46
    Buršík nezpracoval nahrávku za obranu ideálně, ale alespoň poté puk zavezl do útočného pásma. Hlávku tam nicméně bez potíží zastavili olomoučtí obránci.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tadeáš Hlávka – 2 min., hákování.
     
    08:58
    Zubrům se podařilo vyhodit a hru otočili až na opačný konec hřiště.
     
    09:31
    Koudelný vystřelil zdálky příklepem od levého mantinelu. Žurek betonem kotouč vytěsnil před sebe, dva hostující hráči před bránou pak na dorážku nedosáhli.
     
    09:57
    Domácí v plném počtu.
     
    10:05
    Hlávka se ihned po návratu z trestné lavice zapojil do hry. Doleva přihrál najetému Buršíkovi, který zapěstím olomouckou branku o kousek přestřelil.
     
    10:41
    Mohlo být vyrovnáno. K dorážce zblízka se u levé tyče hostující branky dostal Pekr, Frgál se však natáhl a levým betonem možnost přerovského obránce zmařil.
     
    12:11
    Zakázané uvolnění Olomouce přesune hru zpátky před Frgála.
     
    12:32
    Tomigův pokus od modré čáry zablokoval tělem jeden z Olomoučanů. Frgál tak zasahovat nemusel, přesto šel raději reflexivně do pokleku.
     
    13:50
    Šotkovský při protiakci hostů nahrál na osu hřiště Tomečkovi. Ten si udělal manévr ještě více do středu hřiště, jeho střelu ale ještě stihl hokejkou zpomalit bránící hráč Zubrů. Žurkovi se poté puk doklouzal na betony a vzápětí domácí brankář rozehrál.
     
    14:47
    Bošek zkusil Žurka překvapit nahozením z pravé strany z ostrého úhlu, přerovský brankář byl však pozorný. Vzápětí se ještě Bošek snažil tečovat nahození od modré čáry, Žurek nicméně schoval kotouč do lapačky.
     
    16:31
    Dobřecký projel po pravém křídle a po objetí branky zkoušel bekhendem nahrávat před branku. U Frgála se puk odrazil od brusle jednoho z obránců Olomouce, ale nebezpečí pro hostující tým z toho nevzešlo.
     
    17:49
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pěkný individuální průnik nyní předvedl RADIM HRADIL a Zubři vyrovnávají. Útočník domácího celku nabral rychlost, zleva pronikl mezi kruhy a následně vystřelil mimo dosah Frgálova levého betonu do dolního rohu olomoucké brány. Asistence: Jan Billa a František Němec.
    Hradil R., Billa J., Němec F., Žurek P., Buršík D., Hlávka T.
    Frgál D., Drábek A., Compel M., Šotkovský O., Tomeček M., Koudelný J.
    17:49 Radim HRADIL - 1:1
     
    19:01
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    19:57
    Na samém konci prvního dějství mohl přerovský obrat dokonat Švejda. Útočník s číslem 17 na drese se po přihrávce z levé strany řítil sám Frgála, jenže prostřelit jej nedokázal. Frgál teď Olomouc výrazně podržel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po 20 minutách je stav juniorského hanáckého derby nerozhodný 1:1. Olomouc poslal do vedení ve čtvrté minutě Matěj Smýkal, který využil přesné přihrávky od Belana. Přerov odpověděl v osmnácté minutě, kdy po průniku mezi kruhy prostřelil Frgála Radim Hradil. Druhá třetina začne zhruba v 18:43.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    První buly druhé třetiny vyznělo pro hosty.
     
    20:40
    Hradil od zadního mantinelu zkoušel oslovit Hlávku, ale ten z prostoru u levé tyče v klíčové chvíli promáchl.
     
    21:08
    Velká šance Přerova! Sám na Frgála jel Kolařík a hostujícího gólmana se pokoušel rameny rozhýbat. Poté ale neprocpal kotouč mezi jeho betony. Dominik Frgál se nyní opět zaskvěl.
     
    21:46
    Další slibná možnost na straně Zubrů. Švejda při přečíslení dvou na jednoho přihrál doprava na Dobřeckého, nicméně ten u pravé tyče střelou na lapačku Frgála nepřekonal.
     
    22:38
    Ungr si najel z pravé strany více do středu hřiště a vystřelil. Kotouč proletěl nad horní tyčí domácí branky.
     
    23:10
    Olomouc vyhrála buly v útočném pásmu a zdálky vystřelil tahem Šotkovský. Žurek měl možná zakrytý výhled, kotouč ale přesto nadvakrát zneškodnil lapačkou.
     
    23:49
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zatímco přerovští útočníci své šance v úvodu druhé třetiny nevyužili, obránce JAN BILLA ve své příležitosti nezaváhal. Urostlý bek obdržel přihrávku od Kolaříka z pravé strany a poté rozvlnil síť u pravé tyče olomoucké branky. Asistence: Ondřej Kolařík a Jan Hanák.
    Billa J., Kolařík O., Hanák J., Němec F., Halík M., Žurek P.
    Frgál D., Panáček A., Drábek A., Šotkovský O., Tomeček M., Koudelný J.
    23:49 Jan BILLA - 2:1
     
    25:53
    Přerované ztratili kotouč u své branky, ale hosté toho využít nedokázali. Poté se puk dostal k modré čáře, kde se Zubrům podařilo situaci trochu zklidnit.
     
    26:43
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ondřej Kolařík si připisuje další gólovou asistenci. Tentokrát zprava posunul puk na JANA HANÁKA, který bez prodlení zakončil za marně se přesouvajícího a padajícího Frgála. Domácí se tak dostávají do vedení o dva góly. Asistence: Ondřej Kolařík a Matěj Halík.
    Hanák J., Kolařík O., Halík M., Bárta Da., Billa J., Žurek P.
    Frgál D., Panáček A., Růžička J., Šotkovský O., Tomeček M., Koudelný J.
    26:43 Jan HANÁK - 3:1
     
    28:42
    Oba týmy se nyní v krátkém časovém sledu provinily vyhozením puku na zakázané uvolnění. Nejprve to byl Přerov a poté i Olomouc.
     
    29:14
    Hyža udržel kotouč za olomouckou brankou a poté vybídl k ráně z první z mezikruží Janka. Tomu ale puk přeskočil hokejku a domácí bek tak pouze promáchl.
     
    29:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jaroslav Pekr – 2 min., hákování.
     
    30:02
    Němec získal puk za vlastní brankou a poté ho o mantinel ometl ven z obranného pásma domácích.
     
    30:40
    Tomeček si z pravé strany přece jen našel prostor na střelu. Žurek sevřel betony k sobě a pokus útočníka Olomouce vyrazil do rohu kluziště.
     
    31:33
    Na samém konci přesilovky, prakticky s návratem vyloučeného Pekra na led, zakončil lehce zprava Smýkal. Žurek zkrotil puk na klíně a nedovolil hostům dorážet.
     
    31:33
    Domácí v plném počtu.
     
    32:15
    Hradil si vyjel až k modré čáře a zleva vystřelil z otočky. Olomoucká obrana ale dobře zapracovala před brankou a Frgál tak nemusel zasahovat.
     
    32:30
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    DAVID BURŠÍK to teď provedl moc pěkně a přidává čtvrtou trefu Zubrů v tomto utkání. Útočník domácích si po nahrávce od Billy najel před Frgála, kličkou doleva si jej povodil a poté po ledě poslal kotouč do volné části branky. Asistence: Jan Billa a Radim Hradil.
    Buršík D., Billa J., Hradil R., Škňouřil M., Hanák J., Žurek P.
    Frgál D., Panáček A., Růžička J., Šotkovský O., Tomeček M., Koudelný J.
    32:30 David BURŠÍK - 4:1
     
    34:02
    Němcovo nahození od modré čáry by zřejmě letělo vedle olomoucké branky. Frgál se však raději po kotouči natáhl a ukryl ho do své lapačky.
     
    34:34
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Vojtěch Neoral – 2 min., krosček.
     
    34:54
    Hlávka dostal kotouč z levé strany před odkrytou branku, ale střelou bez přípravy mu dal až příliš velkou razanci a zamířil nad horní tyčku.
     
    35:39
    Hradil od modré čáry nástřelem na teč vybídl ke skórování opět Hlávku, nicméně Frgál nyní na brankovišti čaroval a zblízka se překonat nenechal.
     
    36:34
    Hosté v plném počtu.
     
    37:16
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další krásný gól v podání Přerovanů. Mašek oslovil přihrávkou do slibné šance PETRA ŠVEJDU, který si před Frgálem povedeným způsobem stáhl puk. Tím olomouckého gólmana dokázal oklamat a poté neměl problém trefit prázdnou bránu. Asistence: Martin Mašek a Adam Dobřecký.
    Švejda P., Mašek M., Dobřecký A., Janek K., Pekr J., Žurek P.
    Frgál D., Panáček A., Růžička J., Šotkovský O., Tomeček M., Koudelný J.
    37:16 Petr ŠVEJDA - 5:1
     
    38:47
    Žurek musel likvidovat dvě olomoucké střely z pravé strany, s oběma si poradil betonem. Poté na něj zleva z ostrého úhlu nahodil Ruda a domácí brankář lapačkou přerušil hru.
     
    39:01
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:29
    Pastrnek se od zadního mantinelu šikovným manévrem protáhl před domácí branku, Žurek však pokus zblízka zvládl zkrotit mezi svými betony. To byl velmi dobrý Žurkův zákrok.
     
    39:45
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Martin Mašek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Michal Tomeček – 2 min., hrubost.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zatímco po prvním dějství regionálního derby byl stav nerozhodný, druhá třetina patřila domácímu Přerovu. Postupně se totiž prosadili Jan Billa, Jan Hanák, David Buršík a Petr Švejda a Zubři tak po 40 minutách vedou nad Olomoucí 5:1. Zejména góly Buršíka a Švejdy stály za to, protože padly po pěkných kličkách brankáři. Třetí třetina začne zhruba v 19:34.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    První buly třetí třetiny vyhrál Přerov.
     
    40:36
    Pas z levé strany zblízka usměrnil na bránu domácích Belan, Žurek ale levým betonem dokázal puk vytěsnit mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    41:02
    Halík vybojoval kotouč pro Kolaříka, jeho přihrávku ale pak u pravé tyče olomoucké branky promáchl.
     
    43:35
    Dlouho se nyní nepřerušuje, Přerov převážně drží kotouč v obranném pásmu.
     
    44:01
    Hanák objel bránu a přihrál nad pravý kruh Billovi, jehož pokus Frgál zneškodnil vyrážečkou.
     
    44:35
    Teprve nyní se přerušuje pro přihrávku rukou na straně Olomouce a Mašek s Tomečkem, vyloučení ještě ve druhé třetině, tak konečně mohou opustit trestnou lavici.
     
    45:17
    Dlouhý pas na útočné modré čáře protečoval Švejda dál, posléze jej u mantinelu tvrdě dohrál Růžička.
     
    46:39
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se nyní vyplatil důraz na brankovišti. RADIM HRADIL u levé tyče tak dlouho dotíral na ležícího Frgála, až přece jen procpal kotouč za jeho beton i za brankovou čáru. Hradil tak přidává druhou trefu v tomto zápase. Asistence: Tadeáš Hlávka.
    Hradil R., Hlávka T., Bárta Da., Billa J., Buršík D., Žurek P.
    Frgál D., Panáček A., Růžička J., Tomeček M., Ungr P., Pastrnek D.
    46:39 Radim HRADIL - 6:1
     
    47:57
    Na druhé straně se Olomoučtí dostali do přečíslení dvou na jednoho. Pas z pravé strany tečoval před Žurkem Havel, ale zblízka přerovskou branku minul.
     
    48:38
    6/6
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bošek si na pravé straně útočné třetiny pěkně prohodil bránícího soupeře a jeho střelu Žurek pouze vyrazil. K dorážce z brankoviště se pak dostal MATĚJ SMÝKAL a stejně jako Hradil se prosazuje podruhé v duelu. Asistence: Lukáš Bošek.
    Smýkal M., Bošek L., Panáček A., Stratil D., Belan J., Frgál D.
    Žurek P., Janek K., Mašek M., Hyža P., Pekr J., Dobřecký A.
    48:38 Matěj SMÝKAL - 6:2
     
    48:53
    Po šarvátce u útočné modré čáry Olomouce se bude vylučovat na obou stranách. A trest dostane více hráčů jak z Přerova, tak z hostujícího celku.
     
    48:53
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Adam Tomiga – 2 min., hrubost,
    Martin Nášel – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    David Stratil – 2 min., napadení + 2 min., hrubost, odpyká David Pastrnek,
    Stanislav Ruda – 2 min., hrubost.
     
    49:40
    Domácí zatím v přesilovce nic kloudného nevymysleli.
     
    50:53
    Hosté v plném počtu.
     
    51:27
    Přerov má ponechanou výhodu a zahraje si další přesilovku.
     
    51:38
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    David Pastrnek – 2 min., vysoká hůl.
     
    52:14
    Z pravé strany ostře vypálil zápěstím Hradil, Frgál dokázal letící kotouč přizvednout nad horní tyč své branky.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Havel – 2 min., sekání.
     
    53:14
    Z pravé strany vypálil z první Bárta, Frgál puk betonem vyrazil před sebe a následně hosté vyhodili.
     
    53:38
    Pastrnek se chystá vrátit se z trestné lavice na led, Olomoučtí budou za moment ve čtyřech.
     
    53:38
    6/4
    Přerov právě vstřelil branku!
    Prakticky s návratem Pastrnka na led hosté posedmé v tomto střetnutí inkasují. Na pas Kolaříka z pravé strany si těsně před Frgála najel JAN HANÁK a zblízka usměrnil puk do sítě. Hanák tak přidává druhý gól v zápase. Zubři stihli udeřit ještě v přesilovce pět na tři. Asistence: Ondřej Kolařík a Jan Billa.
    Hanák J., Kolařík O., Billa J., Bárta Da., Halík M., Žurek P.
    Frgál D., Panáček A., Růžička J., Smýkal M.
    53:38 Jan HANÁK - 7:2
     
    54:38
    Na jedné straně Žurek pokryl pokus najetého Adama Drábka z pravé strany, na druhé straně si pak na Frgála nepřišel Hyža.
     
    55:57
    Domácí jsou v závěru zápasu aktivnější. Hradil zkusil za brankou Olomouce zakončení á la Mikael Granlund, takzvaný Michigan mu ale nakonec nevyšel.
     
    Dnešní utkání sleduje 153 diváků.
     
    56:50
    Kolařík zkoušel z pravé strany najít před brankou najetého Hanáka, ale přihrál mu na paty bruslí.
     
    57:27
    Žurek se teď při rozehrávce za svou brankou nedohodl s Tomigou a domácí se dostali do lehkých nesnází, Olomoučtí to ale potrestat nedokázali.
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:45
    Zakázané uvolnění Zubrů přesune hru před Žurka.
     
    58:51
    Žurek si nyní poradil se střelou jednoho z hostů od modré čáry, kterou vkleče ukryl do výstroje.
     
    59:06
    Stratil popadl kotouč, ale ocitl se už ve středním pásmu.
     
    59:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jan Hanák – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Havel – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku + 2 min., hrubost, odpyká David Pastrnek.
     
    59:34
    Zápas se za přesilovky domácích dohrává v pásmu u branky Frgála.
     
    59:34
    Jeden z Přerovanů najel na soupeřovu hokejku a u mantinelu v útočném pásmu nepříjemně upadl. Po chvíli se ale dokázal zvednout.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině hned tři hráči přidali svou druhou trefu v tomto zápase. Ve 47. minutě se u levé tyče prosadil důrazný Radim Hradil, za hosty pak snížil také z prostoru blízko branky Matěj Smýkal. Poslední slovo měl ale Přerov, v 54. minutě využil přesilovku pět na tři zblízka Jan Hanák a pečetil vítězství Zubrů v hanáckém derby nad Olomoucí na konečných 7:2.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (20:13:31)

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 18. Hradil (Billa, F. Němec), 24. Billa (Kolařík, J. Hanák), 27. J. Hanák (Kolařík, Halík), 33. Buršík (Billa, Hradil), 38. Švejda (Mašek, Dobřecký), 47. Hradil (Hlávka), 54. J. Hanák (Kolařík, Billa) – 4. Smýkal (Belan, A. Drábek), 49. Smýkal (Bošek)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Tomiga, F. Němec, Da. Bárta, Billa (A), Pekr, Škňouřil, Janek – Hlávka, Hradil, Buršík (A) – J. Hanák, Halík, Kolařík – Dobřecký, Mašek, Švejda – Hyža, Nášel, Holík (C).
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Olomouc: Frgál (Münch) – Šabatka, Kalman, Růžička, Panáček (C), Compel, A. Drábek (A), Stratil – Koudelný, Šotkovský, Tomeček – Bošek, Smýkal, Belan – Havel, K. Drábek, Ruda – Pastrnek, Neoral, Ungr.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Čuňočka, Skopal – Vašíček, Viskot

    Diváci: 153
    bahis siteleri