Slovensko – Švýcarsko 3:0 (kon.) | Finsko – Německo 3:4 (kon.) | Norsko – Česko cz 1:8 (kon.)
Lotyšsko – Kanada 0:10 (kon.)
konec
Slovensko
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Švýcarsko
Středa 27.12.2023, 12:00 • Frölundaborg, Švédsko • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Partner:
    59:16 Servác PETROVSKÝ - 3:0
     
    59:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Na útočné modré čáře chyboval Rodwin Dionicio, kterého se snažil ještě zajistit Grégory Weber. Ovšem SERVÁCI PETROVSKÉMU se puk vrátil na hokejku a poté už neměl problém trefit prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    59:07
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Filip Mešár.
    58:19 Peter REPČÍK - 2:0
     
    58:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    O vítězi je definitivně rozhodnuto! Filip Mešár vybojoval puk u mantinelu, vyhodil ho přesně tak, jak slovenský výběr potřeboval. PETER REPČÍK pak černou gumu dovezl až do branky. Asistence: Filip Mešár a Maxim Štrbák.
     
    57:58
    Alessio Beglieri zůstává na střídačce, a tak je v útočném pásmu hned šest švýcarský hráčů! Povede se Slovensku udržet těsné vedení?
     
    54:39
    Na modré čáře chyboval Maxim Štrbák, který se skvěle vrátil a obtěžoval unikajícího soupeře. Rico Gredig se sám řítil na slovenského brankáře, jenž ani nemusel zasahovat.
     
    53:38
    Před švýcarskou brankou bylo pořádně horko! Servác Petrovský přihrál před branku, kde se nacházel Peter Repčík, jehož dorážky puk za brankovou čáru neposlaly. Alessio Beglieri musel řešit i další nepříjemnosti, avšak obstál.
     
    53:11
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Mattheo Reinhard – 2 min., podrážení.
    50:02 Miles Müller vzal přečíslení na sebe, dobře mířil, ale Adam Gajan byl znovu připravený zasáhnout
     
    50:02
    Nejprve Dalibor Dvorský hledal marně před brankou Martina Mišiaka. Následně Švýcarsko mířilo ve třech na jediného obránce. Celou situaci na sebe vzal Miles Müller, jenž mířil pod víko. Jenomže Adam Gajan vytáhl další parádní zákrok.
    43:26 Adam Gajan se znovu skvěle přesunul a vychytal Grégoryho Webera
     
    43:26
    Spektakulární zákrok slovenského gólmana! Thierry Schild přihrál křížem do pravého kruhu, odkud okamžitě vystřelil Grégory Weber. Jenomže Adam Gajan se skvěle přesunul a černou gumu schoval do lapačky.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Peter Repčík – 2 min., nedovolené bránění.
    32:33 Alex Čiernik v další velké příležitosti selhal
     
    32:33
    Slovenští hráči ujížděli do přečíslení, ovšem druhou branku nepřidali. Po přihrávce se puku zmocnil Alex Čiernik, který už toho měl plné zuby, a tak jeho pokus skončil na výstroji gólmana.
     
    30:19
    František Dej nepřesnou přihrávkou našel jen Simona Meiera, který si puk dlouho rovnal puk na hokejce. Jeho zakončení pak mířilo do protipohybu brankáře, který černou gumu stejně vyrazil.
     
    26:38
    Pokus od modré čáry vyrazil Adam Gajan před sebe, odkud přišly dvě dorážky. Lepší možnost měl Leo Braillard, který se v přerušené hře podíval jen ke stropu arény.
    22:56 Samuel Honzek neproměnil trestné střílení
     
    22:56
    Sám faulovaný Samuel Honzek se rozjel k trestnému střílení, ale celou dobu kontroloval puk. Snažil se o střelu po ledě, avšak Alessio Beglieri byl připravený zasáhnout.
     
    22:56
    Po prohození puku ujížděl sám na branku Samuel Honzek, kterého sekl Rico Gredig . Rozhodčí zkřížil ruce nad hlavou.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Martin Mišiak – 2 min., podrážení.
    16:02 Adam Gajan udržel beton na správném místě, a tak odolal dorážkám soupeře
     
    16:02
    Před slovenskou brankou je znovu pořádně horko! Adam Gajan vyrazil další střelu před sebe, kde se nacházel Leo Braillard. Jeho snažení nebylo úspěšné, protože kromě brankáře leželi na ledě i dva domácí hráči.
     
    14:20
    Mohlo být vyrovnáno! Po střele se za dorážkou natahoval Mattheo Reinhard, jenomže Adam Gajan se skvěle přesunul a drží Slovensko ve vedení!
     
    10:05
    Na pravém kruhu se nacházel Grégory Weber, jehož pokus dobře mířil pod horní tyčku. Avšak Adam Gajan vytáhl výborný zákrok ramenem.
     
    09:09
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Boris Žabka – 2 min., držení.
    08:33 Samuel HONZEK - 1:0
     
    08:33
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ve druhé velké šanci se nacházel Peter Repčík, který obešel obránce a mířil sám na brankáře, ale zakončení na dlouhou ruku mu nevyšlo. A tak přišla přihrávka od zadního mantinelu, kterou Alessio Beglieri srazil jen vedle sebe, odkud SAMUEL HONZEK dává první branku zápasu. Asistence: Peter Repčík.
     
    05:05
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Dávid Nátny – 2 min., nedovolené bránění.
    04:30 Peter Repčík dostal od soupeřova obránce dáreček, avšak brankáře nepropálil
     
    04:30
    Rodwin Dionicio rozehrál velmi špatně, když přihrával středem pásma. Na kotouč si počíhal Peter Repčík, jenž první velkou příležitost zahodil a Alessio Beglieri si připisuje velký zákrok.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 9. Honzek (Repčík), 59. Repčík (Mešár, Štrbák), 60. Petrovský


    Slovensko: Gajan (Urban) – Nátny, Štrbák, Žabka, Kmec, Pišoja, Radivojevič, Moško – Sýkora (C), Petrovský, Mešár (A) – Mišiak, Dvorský, Čiernik – Honzek (A), Repčík, Pekarčík – Žlnka, Dej, Suchý.
    Trenér: Ivan Feneš

    Švýcarsko: Beglieri (Grüter) – Terraneo, Dionicio, Muggli, Füllemann, Ustinkov, Bünzli, Christe – Müller (A), Taibel (C), Schild (A) – Rod, Reinhard, G. Weber – Braillard, E. Meier, Reber – S. Meier, Gredig, Jenni.
    Trenér: Marcel Jenni

    Rozhodčí: Eriksson (SWE), Hinterdobler (GER) – Heffner (GER), Rieckner (AUT)

    Diváci: 986
    bahis siteleri