USA – Slovensko 10:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 4:5 (1:2 po s.n.) | Česko – Švýcarsko cz 4:2 (kon.)
Kanada – Německo 6:3 (kon.)
konec
Kanada
6:3 (2:1, 0:1, 4:1)
Německo
Neděle 31.12.2023, 19:30 • Scandinavium, Göteborg (SWE) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Easton COWAN - 6:3
     
    57:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy získaly kotouč, EASTON COWAN od modré čáry trefil sice jen tyčku prázdné brány, ale Allard mu kotouč nezištně vrátil a dorážkou zblízka už nemohl minout. Asistence: Owen Allard.
    56:02 Macklin CELEBRINI - 5:3
     
    56:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bonk zblokoval německou střelu od modré a Yager okamžitě odraženým kotoučem vyslal do brejku Celebriniho. Proti tomu se rozjel Bittner až skoro do rohu kluziště, odkud MACKLIN CELEBRINI trefuje po velkorysé kličce z těžkého úhlu prázdnou bránu. Asistence: Brayden Yager a Oliver Bonk.
    48:32 Jordan DUMAIS - 4:3
     
    48:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    Favorit se také v početní výhodě dostává za 21 vteřin zpět do vedení. Rehkopf nabil od koncové lajny Poitrasovi, který z pokleku ještě neprostřelil Bittnera, ale dorážku z levé strany již dostal do sítě JORDAN DUMAIS. Asistence: Matthew Poitras a Carson Rehkopf.
    47:32 Julius SUMPF - 3:3
     
    47:32
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německá houževnatost je obdivuhodná a stejně tak využívání přesilových her. Necelou půlminutku před vypršením dvojnásobného trestu vymetl od modré čáry horní růžek JULIUS SUMPF. Asistence: Ralf Rollinger a Jakob Weber.
    41:40 Owen BECK - 3:2
     
    41:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    OWEN BECK vysunul na levé křídlo Rehkopfa, který vylákal brankáře a ideálně načasoval zpětnou přihrávku kolem položené německé hole, po které už Beck snadno doklepl do prázdné klece. Asistence: Carson Rehkopf.
    21:49 Roman KECHTER - 2:2
     
    21:49
    Německo právě vstřelilo branku!
    Také druhé kanadské vyloučení je potrestáno, tentokrát hned za 23 vteřin. Němci po vyhraném buly rozestavěli zámek a po sérii rychlých přihrávek skvěle vymetl vzdálenější šibenici z levého kruhu ROMAN KECHTER. Asistence: Jakob Weber a Julian Lutz.
    14:37 Brayden YAGER - 2:1
     
    14:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Oslabení Němci drželi kotouč v útočném pásmu, načež ale neubránili nádherně sehranou kombinaci, z které doklepl kotouč až do prázdné brány za úplně vyšachovanou sestavou soupeře BRAYDEN YAGER. Asistence: Fraser Minten a Nate Danielson.
    6:20 Macklin CELEBRINI - 1:1
     
    6:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bleskový protiútok přes celé hřiště vedl k přečíslení tři na dva, centr MACKLIN CELEBRINI vzal zakončení na sebe a prudkým švihem zavěsil k tyčce. Asistence: Ty Nelson a Oliver Bonk.
    2:57 Julian LUTZ - 0:1
     
    2:57
    Německo právě vstřelilo branku!
    Pětiminutovou přesilovku využívá z vrcholu pravého kruhu švihem k tyči JULIAN LUTZ. Asistence: Phillip Sinn.
    Marken.cz

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 7. Celebrini (T. Nelson, Bonk), 15. Yager (Minten, Danielson), 42. Beck (Rehkopf), 49. Dumais (Poitras, Rehkopf), 57. Celebrini (Yager, Bonk), 58. Cowan (Allard) – 3. Lutz (Sinn), 22. Kechter (J. Weber, Lutz), 48. Sumpf (Rollinger, J. Weber)


    Kanada: Rousseau (St-Hilaire) – Mateychuk, Lamoureux, Furlong, Warren, Donovan, Bonk, T. Nelson – Minten, Celebrini, Dumais – Geekie, Poitras, Rehkopf – Allard, Yager, Wood – Cowan, Beck, Savoie – Danielson.
    Trenér: Letang

    Německo: Bittner (Pertuch) – Hübner, Schindler, Panocha, J. Weber, Sinn, Reich, Mayer – Lutz, Kechter, Elias – Bicker, Hauf, Hördler – Brandl, Sumpf, Rollinger – Assavolyuk, Schreiner, Nieleck.
    Trenér: Abstreiter

    Rozhodčí: Kova (FIN), Žák (CZE) – Gustafson (USA), Thomann (FIN)

    Diváci: 7327
    bahis siteleri