Třebíč – Prostějov 4:1 (kon.) | Vsetín – Znojmo 1:2 (2:3 po s.n.) | Přerov – Jihlava 2:1 (2:0 po s.n.)
Litoměřice – Kolín 0:2 (kon.) | Pardubice B – Zlín 1:2 (kon.) | Slavia – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Sokolov 4:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC ZUBR Přerov
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 10.01.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov. JOSHUA MÁCHA je dnes přerovským hrdinou! Jel dva nájezdy a oba dva proměnil! Pojistku na přerovskou výhru zasadil také krásným nájezdem ještě Daniel Ministr, to hosté nevyužili ani jeden nájezd.
     
    64:54
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Antonín Pechanec – 2 min., podrážení.
     
    64:45
    Jihlava už už spěchala do přečíslení, "zapomněla" si ale kvůli odrazům puk a Zubři se ocitli v další obrovské šanci! Tu však Pechanec vyřešil příliš zbrkle, když tváří v tvář Beranovi s dostatkem prostoru zvolil pouze střelu vestoje!
     
    63:41
    Darek Hejcman se prokličkoval do obrovské příležitosti! Obešel obránce, položil si i Berana, branku ale zblízka bekhendem přestřelil!
     
    56:38
    Hejcman se šikovně probojoval z rohu až před Berana, ten byl ale na bližší tyči pozorný!
    50:25 Joshua James Mácha - 1:1
     
    50:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro přerovské hokejisty tolik kýžená vzpruha! JOSHUA MÁCHA se rozjel k levému kruhu, poté si hbitým naznačením roztáhl Berana a zakončením mezi jeho betony proměnil trestné střílení!
     
    50:25
    Mácha se řítil do samostatného úniku a v momentě, kdy se dostal na kotouč zatáhl skokem pod jeho nohy za záchrannou brzdu Havránek. Sudí napřed nepochopitelně nařídil pouze vyloučení za podrážení, po poradě se ale Zubři nakonec dočkali trestného střílení!
     
    44:25
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Havránek – 2 min., hákování.
     
    42:43
    Harkabus v další tutovce, kterou perfektně zmařil Michal Postava! Jihlava v útočném pásmu předvedla skvělou kombinaci, na jejímž konci stál u odkryté branky právě Harkabus, Postava ale zachránil situaci svým pravým betonem!
     
    42:10
    Harkabusovu střelu vyrazil Postava do své pravé tyče!
     
    41:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Adámek – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:30
    Toman se utrhl s Čachotským do přečíslení, které první jmenovaný vyřešil pouze nepřesnou střelou!
     
    34:29
    Štefančík teď povedenou kličkou ladně obešel Krisla a dostal se až před Postavu, který ale bližší tyč hermeticky uzavřel! Zubři jsou prakticky celý zápas jako bez duše a notně jim schází nějaký impuls.
    32:54 Tomáš HARKABUS - 0:1
     
    32:54
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na konci 33. minuty tu máme první dnešní branku poté, co Jihlava využívá přesilovku. Jiní hráči už by byli dávno v hokejovém důchodu, Čachotský ale stále potvrzuje, že patří k nejlepším hráčům první ligy. Situaci mu sice pozdější střelec TOMÁŠ HARKABUS ulehčil dobrým uvolněním, i tak ale za tři dny 42letý jihlavský matador dokázal křížným a hlavně přesným pasem najít jeho hokejku. Proti následné ráně z prvního doteku už se Michal Postava nestihl přesunout. Asistence: Tomáš Čachotský.
    Harkabus T., Čachotský T., Bilčík V., Štefančík M., Havránek T.
    Chroboček D., Indrák D., Hejcman D., Krisl J.
     
    31:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Adámek – 2 min., držení.
     
    28:14
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Havránek – 2 min., hákování.
     
    24:02
    Další skvělý zákrok Postavy! Zubři nedokázali dostat kotouč za modrou čáru, a tak přišla velká šance Havránka, který domácího gólmana ve velké šanci nepřekonal!
     
    19:36
    Krásná souhra Svoboda – Hejcman – Pospíšil mohla vést k úvodní brance v samém závěru první třetiny! Rychlá předávka puků vedla až k zakončení z mezikruží, Beran ale na přízemní střelu vytáhl pravý beton!
     
    15:58
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Vítězslav Brož – 2 min., faul kolenem.
     
    12:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Richard Nemec.
     
    11:01
    Přerov konečně strávil nějaký delší čas v útočné třetině. Na modré skvěle přečetl hru jeden z přerovských beků, který vrátil hru za jihlavskou obranu a tam se nacházel osamocený Chludil. Jeho rychlý únik zakončený kličkou k první brance také nevedl!
     
    06:42
    A první potíže musel řešit také Adam Beran! Od Indráka se dostal kotouč k Tarnoczymu, který se před jihlavským gólmanem zjevil sám, domácí ale do vedení nejdou!
     
    02:44
    Přerov vůbec není ve své kůži! Doslova hroznou přihrávkou byl ve vlastním pásmu vystaven pod tlak Adámek, kterého vzápětí soupeř obral o kotouč. Z rohu kluziště pak obdržel křížný pas před branku osamocený Cachnín, Postava ale Zubry podržel i v následné nebezpečné dorážce Tomana!
     
    00:59
    A Zubři hned v úvodu zápasu v dalších problémech! Špatná hra ve vlastním pásmu vyústila v bleskový únik Tomáše Havránka, ten ale vystřelil pouze na Postavovu lapačku!
     
    00:35
    A Jihlava hned ve velké šanci! Odraz puku zmátl Postavu a puk se najednou dostal na odkryté brankoviště, domácí defenziva ale doutnající ohýnek zvládla uhasit!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 51. Mácha (TS), rozh. náj. Mácha – 33. Harkabus (Čachotský)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Havránek (JIH)
    0:0   Vojtěch Lednický (PRE)
    2. série:
    0:0   Šimon Jelínek (JIH)
    1:0   Joshua James Mácha (PRE)
    3. série:
    1:0   Tomáš Čachotský (JIH)
    2:0   Daniel Ministr (PRE)
    4. série:
    2:0   Richard Cachnín (JIH)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Němeček) – J. Adámek, Kudělka (A), Chroboček, Talafa, Krisl (C), Cubo, Hanák – Mácha, Pechanec, Lednický – Jan Svoboda, Hejcman, Pospíšil – Tarnoczy, Ministr, Indrák – Dobša, Nemec, Chludil.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, D. Kolář, L. Mareš, Koštoval, Kočí – Čachotský, R. Toman, Cachnín – Harkabus, T. Havránek, Jelínek – Báťa, Rauš, Burkov – Štefančík, V. Brož.
    Trenér: V. Ujčík

    Rozhodčí: Barek, Čáp – Rakušan, Otáhal
    bahis siteleri