Kralupy n. Vltavou – Letňany 4:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Cheb 4:3 (2:1 po s.n.) | Val. Meziříčí – Havířov 1:5 (kon.)
Opava – Šumperk 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 2:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 7:1 (kon.) | Hronov – Vrchlabí 3:7 (kon.) | Tábor – Chomutov 2:5 (kon.)
Písek – Příbram 4:3 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
3:7 (1:3, 0:2, 2:2)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 10.01.2024, 18:002. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Marat MURTAZIN - 3:7
     
    59:43
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARAT MURTAZIN. Asistence: Matěj Voděracký a Šimon Táborský. Domácím se ještě pár vteřin před koncem daří snížit. O výsledku zápasu to už ale nerozhodne.
    52:44 David STRAKA - 2:7
     
    52:44
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DAVID STRAKA. Asistence: Milan Veselý. Straka měl před sebou hodně volného prostoru a tak mohl postupovat zleva na branku. Svou přízemní ranou k zadní tyčce snižuje na 2:7.
    44:42 David CHALUPA - 1:7
     
    44:42
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Autorem branky je DAVID CHALUPA. Asistence: Patrik Urban a Jakub Kynčl. A je tu rychle i další branka hostů! Ti se po vyhraném buly hned vrhli dopředu po pravé straně. Chalupa se podíval a uklidil kotouč do horní části branky.
    44:35 Radim ŠLAICHER - 1:6
     
    44:35
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Autorem branky je RADIM ŠLAICHER. Asistence: Lukáš Kastner a Ondřej Chrtek. Kastner si sebral v útočné třetině puk a přihrál na druhou stranu na najíždějícího spoluhráče Šlaichera. Ten se trefil přesně.
    33:11 Patrik URBAN - 1:5
     
    33:11
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Autorem branky je PATRIK URBAN. Asistence: David Chalupa a Ján Bendík. Urban dostal přihrávku na pravou stranu. Zakončovat už mohl hned, když se k němu puk dostal. On si ale počkal, přehodil si puk na druhou stranu a uklidil ho back-handem pod horní tyčku.
    23:30 Martin KOZÁK - 1:4
     
    23:30
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Autorem branky je MARTIN KOZÁK. Asistence: Jakub Kynčl. Skvělá práce od Kozáka. Ten se na levé straně rozhodl zkusit sám projít až k brance. Opravdu se mu to povedlo, když brankáře objel a puk zasunul za něj.
    14:12 Lukáš KASTNER - 1:3
     
    14:12
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ KASTNER. Asistence: Michal Häusler a Ondřej Chrtek. Střela Pittrovi vypadla. Než se k puku ale dostal, aby ho ukryl, stihl Kastner kotouč zasunout za záda brankáře.
    09:42 Jakub TATAR - 1:2
     
    09:42
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAKUB TATAR. Asistence: Martin Kozák a Jakub Kynčl. Hostům se daří využít přesilovku, stejně jako se povedla využít přesilová hra domácím. Tvrdá rána od modré čáry šla sice na branku, ale ne až do sítě. Před golmanem však stál nachystaný Tatar, jenž si puk sebral a zasunul ho okolo brankáře do branky.
    06:38 Filip KRSEK - 1:1
     
    06:38
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Hostům se podařilo projít do útočného pásma, když přišla z levé strany přihrávka před branku. U ní byl nachystaný Krsek, jenž přesměroval puk do sítě.
    01:06 Alexej TRANDIN - 1:0
     
    01:06
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXEJ TRANDIN. Asistence: Tomáš Hynek. Domácím se daří rychle využít přesilovku. Hynek našel najíždějícího si spoluhráče. Při převzetí puku se otočil zády k brance a potom taky přesně zakončil. Po pěkném zakončení je tak stav 1:0.

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 2. Trandin (T. Hynek), 53. D. Straka (M. Veselý), 60. Murtazin (Voděracký, Táborský) – 7. Krsek (Kynčl), 10. Tatar (Kozák, Kynčl), 15. Kastner (Häusler, Chrtek), 24. Kozák (Kynčl), 34. P. Urban (D. Chalupa, Bendík), 45. Šlaicher (Kastner, Chrtek), 45. D. Chalupa (P. Urban, Kynčl)


    HC WIKOV Hronov: Pittr (Malychin) – Táborský, M. Veselý, Babrusev, Rubáček, Kopecký, Ondruš, Voňka (A) – D. Straka, Lederer, Voděracký – T. Hynek, M. Hájek I (C), Popitič – Plíšek, Trandin (A), Murtazin – Vaňkovský.
    Trenér: Martin Táborský

    HC Stadion Vrchlabí: Červinka (Vacek) – Boukal, Abraham, Srnský, Bendík (A), Kynčl, Häusler, P. Fiala, Kaštánek, Kozák – Chrtek, Kastner, Šlaicher – Krsek, P. Urban (C), D. Chalupa – Jirků, T. Bláha (A), Tatar – Ji. Jakubec, Cerman.
    Trenér: David Chalupa

    Rozhodčí: Grygera – Gregar, Kalina
    bahis siteleri