Sevilla – Alavés 2:3 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:3 (0:2)
Deportivo Alavés
Pátek 12.01.2024, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Tak to je něco neuvěřitelného, hosté se v samotném závěru základní hrací doby v Seville vrací zpět do vedení! Obrovský výbuch radosti na jejich střídačce odšpuntoval RUBÉN DUARTE, který si po standarce naskočil na tečovaný míč, který k němu nasměroval Omorodion, a hlavou umlčel zaplněný stadion – 2:3!
     
    82
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, domácí penaltou nepohrdli a nás nejspíš čekají strhující poslední minuty dnešní bitvy! LUCAS OCAMPOS se od puntíku nemýlil a poslal míč přesně do středu svatyně, zatímco Sivera spadl na stranu – 2:2!
     
    70
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak pozor, tohle bude nejspíš ještě zajímavé! Ofenzivní trápení domácích trochu kuriózním zásahem ukončuje RAFA MIR, který se na zadní tyči dostal ke skákajícímu centru z dílny Susa a hrudníkem jej dopravil do svatyně. Inu, i tyto trefy se počítají, Sevilla je v kontaktu – 1:2!
     
    40
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Zaplněné ochozy stadionu v Seville jsou v šoku, hosté pár minut před koncem úvodní půle odskakují do dvougólového trháku! Rozháraná defenzíva celku v bílém vůbec nezvládla situaci ve svém vápně, kde se k míči dostal KIKE GARCÍA a jeho odražená střela trochu se štěstím propadla za padajícího Dmitroviće – 0:2!
     
    26
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro dominantní Sevillu hodně ostrý direkt: Deportivo má sice zatím jednoznačně méně ze hry, ale nakonec se prosazuje jako první! Guridi po rohovém kopu míč tečoval hlavou na kopačku nedostatečně střeženého NAHUELA TENAGLII, jehož jednoduché zakončení zaplulo za Dmitroviće. Hosté jdou do čela – 0:1!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 70. Mir, 82. Ocampos (pen.) – 26. Tenaglia (Guridi), 40. K. García (Vicente), 90. R. Duarte (Omorodion)

    Karty:   50. Soumaré (SEV), 58. Marcão (SEV), 63. Navas (SEV), 73. M. Díaz (SEV) – 23. R. Marín (DAL), 81. Benavídez (DAL), 90+1. K. García (DAL)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 13:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:13.
    Sevilla FC: Dmitrović – Navas (C) (69. J. Sánchez), S. Ramos, Marcão, Salas (42. Pedrosa) – Suso, Soumaré (55. Mir), Rakitić (56. D. Sow), Ó. Torres – Ocampos, Romero Bernal (55. M. Díaz).
    Náhradníci: Flores, Árbol – Jordán, Nianzou, Agoumé, Badé, Januzaj.

    Trenér: Quique Sánchez Flores.

    Deportivo Alavés: Sivera – Gorosabel, Tenaglia, R. Marín, J. López – Benavídez, Guevara (90+2. Blanco) – Vicente (90+3. Parada), Guridi (77. Sola), Rioja (C) (77. R. Duarte) – K. García (72. Omorodion).
    Náhradníci: Rodriguez – Alkain, Hagi, Simeone, Maraš, T. Mendes, Rebbáš.

    Trenér: Luis García Plaza.

    Rozhodčí: A. Hernández – D. Sánchez, Escuela.

    Diváci: 34 225
    bahis siteleri