Kolín – Vsetín 1:5 (kon.) | Sokolov – Jihlava 0:3 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 3:2 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Zlín – Přerov 1:2 (kon.) | Znojmo – Pardubice B 3:2 (kon.)
Třebíč – Slavia 2:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 13.01.2024, 17:00 • Zimní stadion Prostějov, Prostějov • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:29
    Vojtěch Střondala už tohle utkání asi bojkotoval a nechal se úplně zbytečně vyloučit, když měl určitá slova k rozhodčímu. Hostujícímu útočníkovi se nelíbilo posouzení situace s Haškem.
     
    42:44
    Jakub Stehlík se také u mantinelu provinil krosčekem a stejně jako ve druhé třetině jeho parťák z formace Prčík si odpyká dvě minuty.
     
    32:49
    Daniel Dolejš si vyjel pro kotouč hodně daleko od brány, kde se pro něj řítil také Venkrbec. Po střetu s domácím hráčem byl brankář Poruby otřesen a bylo tak nejisté zda bude pokračovat.
     
    31:31
    Domácí si ihned po svém útoku nedokázali pohlídat střídání a na hřišti se ocitli v šesti. Trest pro hráčskou lavici tak odpyká Fronk.
     
    22:52
    Přesně na tom stejném místě, kde byl v první třetině vyloučen Forman, fauloval také hostující hráč. Čerstvě bronzový Matěj Prčík se provinil krosčekem proti Haškovi a odpyká si tak dvě minuty.
     
    16:55
    Vehovský obdržel v před brankovém prostoru ránu do obličeje, kterou mu daroval Drtil. Právě domácí bek si odpyká dvě minuty.
     
    14:49
    Pochopitelně si tedy oba hráči usednou na trestnou lavici a odpykají si osobní pětiminutový trest za bitku. Za Šedivého jej však odpyká Klimek, neboť zkušený forvard měl určité problém nejspíš s výstrojí.
     
    10:39
    Domácí Lukáš Forman ošklivě zfauloval jednoho z hostujících hráčů. Hlavní rozhodčí tohle nemohl nechat bez vyloučení a tak Forman usedl za katr kvůli napadení.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 13. Jiránek (Venkrbec), 28. Fronk (Venkrbec, J. Veselý), 55. Ostřížek (Hašek, Hanousek)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Hanousek, Poledna, Drtil, Pohl, Kubeš, Forman – Z. Doležal, Vlach, Illéš – J. Veselý, Jáchym, Jiránek – Slanina, Venkrbec, Fronk – Ostřížek, Hašek, V. Burian – Maruna.
    Trenér: Martin Janeček

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Lemcke, Klimíček, Prčík, J. Stehlík, Gutwald, Hlaváč – Tvrdoň, Střondala, Christov – Razgals, Berisha, Klímek – Vehovský, Vachovec, Gřeš – P. Mrázek, Krenželok, O. Šedivý.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Obadal, Čáp – Otáhal, Vašíček

    Diváci: 1892
    bahis siteleri