Almería – Girona 0:0 (kon.) | Cádiz – Valencia 1:4 (kon.)
konec
UD Almería
0:0 (0:0)
Girona FC
Neděle 14.01.2024, 14:00 • Power Horse Stadium – Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Statistiky:
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:8. (16:07:26)
     
    Fotbalisté poslední Almeríe remizovali na domácí půdě s Gironou, které stačí bod na to, aby se posunula do čela tabulky před Real Madrid. Pro oba celky ale bude tento výsledek málo. Hostující trenér Míchel rozhodně nemůže být spokojen s výkonem svých svěřenců, kteří toho v ofenzivě mnoho nepředvedli. Jeho protějšek Gaizka Garitano naopak jistě nemusí své hráče kritizovat za herní projev. Andaluský celek byl totiž aktivnější a vytvořil si i gólové příležitosti, které však nedokázal proměnit. Domácím k první výhře v sezóně nepomohla ani více než desetiminutová přesilovka, kterou hráli po vyloučení Aleixe Garcíi.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Arnau Martínez zastavil akci Almeríe taktickým faulem a ještě je tu jedna domácí standardka. Navíc žlutá karta pro viníka.
     
    90+7
    Hosté vyráželi do možná poslední akce v tomto zápase. Táhl ji Iván Martín, který zapojil na levém křídle nabíhajícího Sávia. Ten ale v pokutovém území narazil na přesilu protihráčů.
     
    90+5
    Po faulu Luise Suáreze na Arnaua Martíneze budou rozehrávat hosté.
     
    90+4
    Hosté se v nastavení snaží hrát paradoxně docela aktivně. Přesto, že hrají o deseti. Nyní ale měli otevřenější obranu a toho mohl využít Lopy, po jehož zpětné přihrávce pálil nad bránu Largie Ramazani.
     
    90+2
    Hosté málem zahrozili! Cygankov podržel míč před šestnáctkou a navíc využil podpory Miguela Gutiérreze, která přišla z levé strany. Hostující krajní bek však trefil jen bránícího hráče.
     
    90+1
    Rohový kop hostí zahrával Cygankov. Na bližší tyči se ale nacházej jen bránící Luis Javier Suárez.
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví sedm minut!
     
    90
    Z levé strany centroval Ramazani. Léo Baptistão šel do hlavičkového souboje s Blindem a míč skončil v zámezí. Rozhodčí nařizuje odkop od brány Girony.
     
    89
    Girona se už asi spokojí s bodem. Pokud ho získá, posune se do čela tabulky před Real Madrid. Herním projevem však katalánský celek dnes vůbec nepřesvědčil.
     
    87
    Po nepovedeném centru Sávia skončil míč za bránou Almeríe.
     
    87
    Hosté se ubránili. Následoval jejich protiútok. Viktor Cygankov centroval z levé strany, ale tam chyběl některý ze spoluhráčů.
     
    85
    Largie Ramazani se protáhl dopředu na levé straně a vybojoval pro domácí roh.
     
    84
    Kaiky vstoupil na hřiště předčasně a dostal žlutou kartu.
     
    83
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Sergio Arribas, přichází Kaiky,
    ze hřiště odchází César Montes, přichází Luis Javier Suárez.
     
    82
    Ten zahrával Lucas Robertone. Trefil zeď. Poté přišla dorážka Arribase a nakonec ve skluzu zakončoval César Montes, který míč poslal vedle levé tyče! Montes následně ukazuje, že to se zraněným kolenem už dál nepůjde.
     
    81
    Almería tedy dostává poměrně velkou šanci na to zápas rozhodnout. Navíc přímý kop z dobré pozice...

    Martin Augustin

    Branky:

    Karty:   21. Baptistão (ALM), 56. Akieme (ALM), 77. Montes (ALM), 84. Kaiky (ALM) – 35. Valery (GIR), 65. Juanpe (GIR), 90+7. A. Martínez (GIR)   80. A. García (GIR)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:8.
    UD Almería: Maximiano – Pubill (68. Ramazani), Montes (83. L. Suárez), E. González (63. A. Pozo), Chumi, Akieme – Arribas (83. Kaiky), Robertone (C), Lopy, Embarba (68. Melero) – Baptistão.
    Náhradníci: Mariño, F. Martínez – Milovanović, Šviderský, Centelles, Lázaro.

    Trenér: Gaizka Garitano

    Girona FC: Gazzaniga – A. Martínez, Juanpe (C), Blind, Gutiérrez – Couto (57. Cygankov), I. Martín, A. García, Valery (67. Sávio) – Torre (57. Solís) – Dovbyk (67. Stuani).
    Náhradníci: Carlos, Fuidias – Monjonell, Portu, Kebe, Y. Herrera.

    Trenér: Míchel Sánchez

    Rozhodčí: Busquets – García, Pérez

    Diváci: 12 111
    bahis siteleri