Havířov – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
Neděle 14.01.2024, 12:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Liga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    54:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    I další vhazování před hostujícím brankářem vyhráli domácí. Před bránou se následně ocitl nikým nehlídaný MATEUSZ SIEKIERKA, který dostal přihrávku od Kolata. Jeho zakončení první propadlo pod brankářem za čáru. Asistence: Dominik Kolat a Jakub Lipka.
     
    51:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí znovu odskakují na rozdíl dvou branek a to poté, co si hostující obrana nepohlídala dva havířovské útočníky. Apolenář tak mohl přihrát na pravou stranu, kde se nacházel NIKOLAS KUBEČKA, jenž zamířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Vítek Apolenář.
     
    42:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do poslední třetiny vstoupili hosté velice akčně a snižují. Kozel si sice poradil s prvním zakončením Kotalíka, jenže už nedokázal zasáhnout proti pohotové dorážce JANA KUCHTY. Asistence: Viktor Kotalík.
     
    31:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí měli k dispozici několik přesilových her, využívají ale až tuhle. Brankář Havlíčkova Brodu se teď vůbec nezorientoval, takže JAKUB LIPKA mohl po přihrávce Kolata zamířit do prázdné brány, protože Černý čekal střelu z druhé strany. Asistence: Dominik Kolat a Jan Valouch.
     
    12:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou po pěkné souhře do vedení! Dva havířovští hráči se nacházeli u hostující branky a JAKUB LIPKA zmátl brankáře a posunul puk do brány. Bez asistence.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 13. Lipka, 32. Lipka (Kolat, Valouch), 52. Kubečka (Apolenář), 55. Siekierka (Kolat, Lipka) – 43. Kuchta (Kotalík)


    AZ Havířov: Kozel (Maňásek) – Maršálek, Kreutz (A), Činčala, Bohatý, Ćmiel, Valouch (C), Juřík – Toma, Kolat, Middleton, Zálesňák, Vizváry, Apolenář, Kubečka, Siekierka, Lipka (A), Konesz, Bielesz, Jarolím
    Trenér: Jan Křivohlávek

    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Chymo, Bjakov, Mrtka, Novotný, Kuchta (C), Vaněček, Pražák – Nový, Krejčí (A), Kotalík, Machovský, Kozlík, Fiala, Jungwirth, Machač, Windegger, Dvořák, Janko
    Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Janda – Návrat, Cygal
    bahis siteleri