Dallas Cowboys – Green Bay Packers 32:48 (kon.) | Detroit Lions – Los Angeles Rams 24:23 (kon.)
Buffalo Bills – Pittsburgh Steelers 31:17 (kon.)
konec
Buffalo Bills – Pittsburgh Steelers

31:17

(14:0, 7:7, 3:3, 7:7)

Pondělí 15.01.2024, 22:30 • Highmark Stadium, Orchard Park, New York • Americký fotbal • NFL: Wild Card Round
Předzápasové kurzy
     
    Buffalo Bills potvrdilo roli velkého favorita a postupuje do divizního kola, v němž už bude mít protivníka úplně jiného kalibru. Na Highmark Stadium totiž přijede Kansas City Chiefs!
    Tohle Bassovi ulétlo
     
    2:00
    FIELD GOAL MISSED

    Tyler Bass podruhé v zápase selhal! A při 26yardovém kopu to je skutečně na pováženou, protože kicker úrovně NFL z takové vzdálenosti prostě nemůže branku úplně minout. Buffalu to v tuto chvíli sice nemusí vadit, ale příště by ho to mohlo přijít hodně draho.
    Turnover on dimes drasticky srazil šance Steelers na změnu stavu
     
    4:53
    Klíčový čtvrtý down Steelers nezvládli a jsou krůček od vyřazení! Rudolph sice házel dobrý míč Pickensovi, ale tomu opět proletěl míč mezi rukama! Pickens je pořádně naštvaný, ale může být jen sám na sebe. je však pravda, že byl faulován, čehož si rozhodčí nevšimli.
    Míč se Bassovi jen tak tak stočil od levé tyče
     
    6:27
    EXTRA POINT – GOOD

    TYLER BASS sice těsně, ale nacpal míč při extra pointu mezi tyče, takže proměňuje extra point a zvyšuje na 31:17!
    Motorová myš Shakir dost možná rozhodl zápas
     
    6:37
    TOUCHDOWN BILLS

    Domácí odráží nápor tím nejlepším možným soupeřem a po dlouhé době skórují touchdown! Allen původně hodil míč receiverovi KHALILU SHAKIROVI pro zkrácení třetího downu, ale malíčký receiver nádherně utekl z jasného tacklu Fitzpatricka a začal kouzlit. Několik naznačení, zadrobení, změn směru a využití rychlosti při posledním kotaktu před end zónou a z mála vybojoval nádherný touchdown! 30:17 a Bills jsou velmi blízko vítězství!
    FG to stahuje ještě o bod dolu
     
    10:32
    EXTRA POINT – GOOD

    CHRIS BOSWELL neomylně poslal do branky i tento extra point a snižuje na 17:24! Jeho spoluhráč Moore poté neudržel nervy na uzdě a za úplně zbytečnou hrubost bude jeho tým trestán 15 yardy vzal při výkopu, takže Boswell nejspíš nekopne míč až do end zóny a dá naději na solidní startovací pozici pro domácí.
    Steelers se dotáhli na rozdíl osmi bodů
     
    10:36
    TOUCHDOWN STEELERS

    Pittsburgh zvládl tento drive perfektně a je reálně zpátky ve hře! Rudolph si počkal, až se mu před goal line uvolní receiver CALVIN AUSTIN, jenž byl vůbec poprvé v zápase adresátem přihrávky a po zachycení míče si skvěle poradil a mezi dvěma dotírajícími obránci padl do end zóny! 16:24!
    Tentokrát Bassovi nikdo do FG nesáhl
     
    1:36
    FIELD GOAL BILLS

    TYLER BASS po zaváhání v první půli tentokrát trefil 45yardový kop přesně do středu branky a vrací domácím náskok 14 bodů, 24:10!
    Tomu se říká být tlačen do kopce
     
    6:28
    4&1 na vlastní polovině, ale Bills rikování vyšlo! Už se zdálo, že Allen padne na záda, ale pomohl mu full back a dostrčil ho do prvního downu!
     
    8:54
    FIELD GOAL STEELERS

    CHRIS BOSWELL bez nejmenších potíží poslal 40yardový kop bezpečně do branky a snižuje na 10:21! Polovina náskoku Buffala je pryč a zápas se nám dramatizuje.
    To vůbec nevypadá dobře
     
    13:24
    Jenže Rudolph si s větší vzdáleností poradil skvěle! Našel ve slotu úplně volného a rozběhnutého Johnsona, který donesl míč až na polovinu soupeře, 20 yardů! A domácím se navíc zranil linebacker Bernard. Kdyby nemohl pokračovat, bylo by to další velké oslabení na tomto postu, kde už Buffalu dva starteři chybí.
    A je to i s extra pointem
     
    1:39
    Chris Boswell následně proměnil extra point a snižuje na 7:21.
    Steelers se konečně mohou radovat z TD
     
    1:39
    TOUCHDOWN STEELERS! Mason Rudolph našel přesnou přihrávkou DIONTAEHO JOHNSONA, jenž byl nedůsledně bráněn a snadno se dostal do endzóny pro první touchdown Steelers!
    FG blok. Dnes jsme viděli už pomalu všechno
     
    2:15
    ZABLOKOVANÝ FIELD GOAL! Pittsburghu se povedlo zablokovat field goal Tylera Basse! Míč se navíc odrazil až hluboko na polovinu Buffala, kde jej zachytil Nick Herbig a Steelers dostávají míč na 33 yardech útočné poloviny!

    Při nahánění Herbiga se navíc zranil punter Sam Martin, který si poranil zadní stehenní sval a bude velmi pravděpodobně Buffalu v dalším průběhu zápasu chybět.
     
    4:05
    Josh Allen našel Deonteho Hartyho, ten se pak výbornou individuální akcí dostal až pro 33 yardů hluboko na polovinu Steelers.
    Opět jednoduchá práce pro Taylora Basse
     
    7:01
    Taylor Bass proměňuje další extra point a zvyšuje na 21:0.
    Allen si udělal z defenzívy Steelers dobrý den
     
    7:01
    TOUCHDOWN! Neuvěřitelný běh JOSHE ALLENA! Ten se ze středu hřiště prosmýkl obranou Pittsburghu a zaznamenává 52yardový touchdown!
    Interception v end zóně, to už vás musí osud fakt nenávidět
     
    10:52
    INTERCEPTION! Mason Rudolph hodil míč do levé části endzóny, kde jej ale zachytil bránící Kaiir Elam, jenž se k němu dostal před Diontaem Johnsonem a je z toho interception!
     
    11:40
    Při Rudolphově přihrávce se Kaiir Elam dopustil nedovoleného bránění a Pittsburgh bude hrát na třech yardech!
     
    1:31
    Rozhodčí ale nakonec ponechali původní verdikt a Pittsburgh zůstane u míče, navíc Buffalo přichází o time-out a jednu neúspěšnou challenge.

    Klíčovým faktorem byl dotyk míče Freiermuthovy helmy v momentu, kdy tight end Steelers už byl částí těla v autu.
    Steelers teď mohou děkovat side lajně, která smazala jejich obrovskou chybu
     
    1:31
    Mason Rudolph výbornou přihrávkou našel Pata Freiermutha, jenž se dostal až téměř na čtyřicet yardů.

    První velkou akci Steelers ale ohromně kazí fumble, Freiermuth míč u postranní čáry neudržel. Rozhodčí posoudili situaci, že se míč vykutálel ze hřiště, tudíž by jej měl udržet Pittsburgh, ovšem podle opakovaných záběrů se zdá, že Baylon Spector dostal k míči ještě než se dotkl zámezí a Buffalo znovu challenguje verdikt rozhodčích.
    A přichází i další potvrzení
     
    4:10
    Taylor Bass proměňuje extra point a zvyšuje na 14:0.
    Fumble byl okamžitě potrestán
     
    4:10
    TOUCHDOWN BILLS! Josh Allen okamžitě házel do endzóny a našel DALTONA KINKAIDA, jenž zachytává druhý toouchdown Buffala v dnešním zápase!
     
    4:13
    Rozhodčí potvrzují, že domácí výzva je úspěšná, Pickens míč zachytil, vypadl mu až po fotbalovém pohybu a Buffalo získává míč na 29 yardech soupeřovy poloviny!
    Incomplete pass, nebo fumble?
     
    4:13
    Přihrávku Masona Rudolpha George Pickens neudržel, rozhodčí označili tuto akci jako nezkompletovanou přihrávku, trneér Buffala Sean McDermott ale vytáhl challenge flag a snaží se o změnu rozhodnutí na úspěšný catch a následný fumble, po němž by se k míči dostalo Buffalo, jelikož jej zachytili modří.
     
    7:02
    Taylor Bass proměňuje následný extra point a upravuje skóre na 7:0 pro Buffalo.
    Knox si zahrál na rockera a TD oslavil skokem do kotle
     
    7:02
    TOUCHDOWN BILLS! Josh Allen našel v endzóně volného DAWSONA KNOXE, tight end zůstal při nedorozumění v obraně Steelers naprosto osamocen a jednoduchou souhrou se Bills dostávají k prvnímu touchdownu!
     
    Z důvodu nepříznivé předpovědi počasí bylo rozhodnuto o přesunu zápasu z neděle 19:00 na pondělí 22:30 středoevropského času.

    Tomáš Kohlmann

    Libor Štěpán

    Carl Cheffers
    70 040
    bahis siteleri