Dallas Cowboys – Green Bay Packers 32:48 (kon.) | Detroit Lions – Los Angeles Rams 24:23 (kon.)
Buffalo Bills – Pittsburgh Steelers 31:17 (kon.)
konec
Detroit Lions – Los Angeles Rams

24:23

(14:3, 7:14, 3:3, 0:3)

Pondělí 15.01.2024, 02:15 • Ford Field, Detroit, Michigan • Americký fotbal • NFL: Wild Card Round
Předzápasové kurzy
     
    DETROIT LIONS VYHRÁVÁ PRVNÍ ZÁPAS V PLAY-OFF PO 32 LETECH A TEPRVE DRUHÝ V SUPER BOWL ÉŘE! Končí tak jedna neuvěřitelně dlouhá černá série.
     
    2:00
    2&9 na linii 32 yardů na vlastní polovině, ale Lions kompletují další klíčovou přihrávku! Goff hodil míč přesně St. Brownovi, ten se dokázal otočit kolem obránce a padl pro 11 yardů, první down! Je rozhodnuto, Goff to může doklekat!
     
    3:24
    Goff shodil míč doprava Montgomerymu, ten utekl z prvního tacklu a 11 yardy zařizuje velmi důležitý první down! Ještě jeden a mohlo by být hotovo.
    Nene, Nacuu je třeba bránit těsněji
     
    6:36
    Stafford hodil míč přesně do běhu Nacuy a to je pro obranu vždycky průser! Nacua se vytrhl svému strážci, rozběhl se po lajně a byl vytlačen za hřiště až před polovinou hřiště, 35 yardů!
     
    8:13
    FIELD GOAL RAMS

    BRETT MAHER si hodně koleduje! 29yardový pokus o field goal kopl hodně nízko a hodně k levé tyči, ale proměňuje a snižuje na rozdíl jediného bodu, 23:24!
     
    10:13
    Play action pas na Nacuu, který měl kolem sebe 3 obránce, přesto zachytil milimetrově přesný míč pro 22 yardů a hostům najednou chybí už jen 13 yardů!
    Hodně zatočené, ale dobré
     
    2:36
    FIELD GOAL RAMS

    BRETT MAHER opět točil míč při krátkém 27yardovém field goalu dost k pravé tyči, ale kop proměnil a snižuje na 20:24! Všichni fanoušci Rams jsou teď ale zvědaví, jak jsou na tom žebra Matthewa Stafforda.
     
    5:06
    Stafford opět rychle odhazuje míč na hranici prvního downu Allenovi, ten se dokázal zbavit dvou obránců a doběhl pro 22 yardů, takže Rams jsou najednou jen 11 yardů od end zóny soupeře!
    FG přes půlku hřiště? Ale beze všeho, zavolejte Badgleyho!
     
    8:46
    FIELD GOAL LIONS

    MICHAEL BADGLEY zvládl situaci perfektně a proměnil 54yardový pokus o field goal! Míč letěl téměř do středu branky a vypadalo to, jako kdyby domácí kicker takového kopy dával i ve spánku. 24:17! Přesto se trenér hostů raduje, protože nedovolil soupeři touchdown a je stále v odstupu jednoho skórování.
     
    12:39
    Hrozící rychlý konec útoku domácí zažehnali skvěle! St. Brown se na pravé straně okamžitě odpoutal od svého strážce, rozběhl se po pajně a chytá míč, se kterým doběhl pro 30 yardů a Lions jsou na polovině soupeře!
     
    2:00
    Goff měl hodně času a úplně volného St. Browna u levé lajny, 23 yardů! Navíc vyběhl ze hřiště a zastavil čas. Domácí zvládli 3&15!
    Dejme tomu, že je Maher stále stoprocentní...
     
    4:02
    EXTRA POINT – GOOD

    BRETT MAHER trošku zabrnkal na nervy fanoušků Rams, ale jeho kop při druhém extra pointu se nakonec do branky vešel! 17:21!
    Nádherná práce Atwella, který bohužel svůj parakotoul do end zóny schoval mimo dohled kamery
     
    4:09
    TOUCHDOWN RAMS

    Přestřelka pokračuje a hosté skórují další dlouhý touchdown! Receiver TUTU ATWELL si naběhl do pravého pole, po zachycení dokonale přesné přihrávky ze sebe shodil chybujícího obránce a měl volnou cestu do end zóny! 38yardová akce a snížení na 16:21!
     
    4:49
    Hosté zvládli 4&5 kousek za půlkou! Stafford shodil míč doleva Kuppovi pro 6 yardů. Secvičená akce, která se těžko brání.
     
    7:12
    Stafford nachází ve středu naběhnutého Nacuu, který ještě bojoval s několika obránci a má 21 yardů! To je začátek drivu.
    Badgley stále stoprocentní
     
    7:12
    EXTRA POINT – GOOD

    MICHAEL BADGLEY posílá do branky i třetí extra point a zvyšuje na 21:10!
    Lions opět bodově utíkají
     
    7:16
    TOUCHDOWN LIONS

    Podle televizní grafiky sice centr Detroitu rozehrál 4&1 ze 2 yardů po vypršení časového limitu, ale podle rozhodčích to bylo v pořádku a Goff hodil míč přesně pod branku, kde udržel nohy ve hřišti tight end SAM LAPORTA a Lions opšt utíkají na rozdíl 2 skórování, 20:10!
    Maher potvrzuje a snižuje na rozdíl čtyř bodů
     
    13:24
    EXTRA POINT – GOOD

    BRETT MAHER v poklidu proměňuje extra point a snižuje na 10:14!
    Nacua vykoupal svého strážce a projel do touchdown jak nůž máslem
     
    13:31
    TOUCHDOWN RAMS

    Skvělá akce hostů a jejich první touchdown! Receiver PUKA NACUA jednoduchým zadrobením a zrychlením utekl svému strážci, což Stafford dobře viděl, hodil mu přesný míč a Nacua podél lajny se závěrečným zakřižováním do středu, čímž se vyhnul poslednímu obránci, skóruje 50yardový touchdown! 9:14!
    A Badgley potvrzuje
     
    1:31
    EXTRA POINT – GOOD

    MICHAEL BADGLEY prokopává brankou i druhý extra point a zvyšuje na 14:3!
    Krásný průnik od Gibbse
     
    1:37
    TOUCHDOWN LIONS

    Running back JAHMYR GIBBS měl skvělé bloky od spoluhráčů a ač musel několikrát lehce měnit směr běhu a vymanit se ze sevření těsně před cílem, 10 yardů do end zóny zvládl napoprvé a Lions vedou už 13:3!
     
    2:19
    1&20? Nevadí, první down stejně uděláme! Reynolds si totiž naběhl do volného místa v pravém poli, zachytil jednoduchou přihrávku a byl zastaven Yeastem až po zisku 33 yardů! Do end zóny jich zbývá 10.
    TD se Rams na rozdíl od Lions nepovedl, tak alespoň FG
     
    4:29
    FIELD GOAL RAMS

    BRETT MAHER měl před sebou jednoduchou pozici a 24yardový field goal pohodlně proměňuje a snižuje na 3:7! Ale na to, jak tento drive dlouho vypadal, jsou 3 body pro hosty možná zklamáním.
     
    5:57
    Stafford opět jen shodil míč doleva, ale Nacua měl skvělé bloky a mezeru, kterou proběhl hluboko do secondary, kde ho zastavil až Campbell po 21 yardech! Zbývá jich 16.
    Jednoduchý extra bod
     
    9:30
    EXTRA POINT – GOOD

    MICHAEL BADGLEY neměl s extra pointem sebemenší potíže a zvyšuje na 7:0!
    Tohle už ano. První body pro domácí ofenzívu
     
    9:33
    TOUCHDOWN LIONS

    Dělová koule DAVID MONTGOMERY si za tento drive touchdown zasloužil! Zabalil se do klubíčka a prostě to vzal na sílu. Skulinka se našla, je v end zóně a Detroit vede 6:0!
    Ukázková přihrávka posouvá Lions dopředu
     
    13:18
    Detroitu se první drive daří náramně! Goffova raketa přistála přesně v rukách čekajícího Reynoldse, který přes obranu Hoechta získal 24 yardů! A Lions jsou na 30yardové linii soupeře.

    Libor Štěpán

    66 367
    bahis siteleri