Vsetín – HK MD Šumperk 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Úterý 16.01.2024, 17:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    51:27
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    A hosté otáčí skóre utkání. V posledních minutách byli o něco málo aktivnější a přiklonilo se k nim štěstí také v přečíslení dva na jednoho, které z levého kruhu zakončoval do vzdálenějšího horního rohu JAKUB FIALA. Asistence: David Burda, Jindřich Vlček.
     
    41:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk zkraje třetí třetiny opět srovnává stav utkání. Mladí Draci začali velmi aktivně a nastěhovali se do útočného pásma, kde se hned tři hráči vrhli do souboje o kotouč za brankou. Kristian Březina jej vyhrál a poslal kolem levé tyče přihrávku do mezikruží, kam si najížděl ADAM BURDA, který se se svou střelou do pravého horního rohu nemýlil. Asistence: Kristian Březina, Jan Haas.
     
    25:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu opět vyšla velmi rychlá souhra po vyhraném vhazování v útočném pásmu. Od obránců šel kotouč k Lukáši Malému na levý kruh, odkud Malý viděl ŠTĚPÁNA DROZDA, který si sjížděl do odkryté pozice u levé tyče. Dostal přesnou přihrávku a ranou bez přípravy poslal kotouč za přemisťujícího se brankáře. Asistence: Lukáš Malý, Roman Dubec.
     
    16:59
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    A hosté z rychlého protiútoku srovnávají. KRISTIANA BŘEZINU sice kotouč při přechodu do pásma příliš neposlouchal, následně si ale najel k pravé tyči, kde byl i vsetínský gólman, a zkusil štěstí. To se na něj usmálo, Cegliňskému kotouč propadl někde mezi tyčí a betonem a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Jiří Březina.
     
    09:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši velmi rychle využívají přesilovou hru, když Matyáš Fusek našel z vrcholu pravého kruhu křižnou přihrávkou připraveného ALEXANDRA PATÁKA na levém křídle. Druhý jmenovaný útočník vsetínské první formace už jen z první poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Matyáš Fusek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Paták (Fusek), 26. Drozd (Malý, Dubec) – 17. Březina K. (Březina J.), 42. Burda A. (Březina K., Haas), 52. Fiala (Burda D., Vlček)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Vaněk, Sadílek (C), Raulič, Kučný (A), Dubec, Řepka, Kužel – Vinklárek, Bláha, Zezulka, Dvořák, Drozd (A), Malý, Paták, Fusek, Elich, Ročák.
    Trenér: Miroslav Barus

    HK Mladí Draci Šumperk: Putin (Zavoral) – A. Burda, Jurka, J. Březina (A), Vlček, Kočara, Petržela, Janeba – Končický, Vogl, Haas, D. Burda (A), Žovinec, Fiala, Karafiát, K. Březina (C), Vlček.
    Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Šimon Mikler — Jiří Molin, Filip Kapitanov
    bahis siteleri