Topoľčany – Rimavská Sobota 4:2 (kon.)
konec
HC Topoľčany
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
HKM Rimavská Sobota
sk Úterý 16.01.2024, 18:00 • Zimný štadión Topoľčany • 1. liga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Rimavská Sobota oddychový čas!
     
    59:05
    Rimavská Sobota hrá power-play!
     
    Reklamná prestávka.
     
    46:25
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Túto chybu v strednom pásme si nestrčí za klobúk skúsený obranca Bystričan. ĽUBOMÍR HOJO zapol motory po uchmatnutí puku. Borák prestrelený švihom. Niekoľko varovaní hostí si teda domáci nezobrali k srdcu a prišiel zákonitý trest. Bez asistencie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    45:03
    Ozvala sa bránka Topoľčian! Borák mal správne postavené tyčky pri strele Adama Konráda!
     
    43:15
    Novota vymyslel dobre časovanú prihrávku! Dreisig ale nezdramatizoval skóre! Tu muselo odľahnúť aj domácemu brankárovi Borákovi!
     
    40:01
    Striedanie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    z ihriska odchádza Rychlík, prichádza A. Nagy.
     
    39:05
    Topoľčany dali gól! Do hostí sa zmestil ešte jeden presný zásah druhej tretiny. EDMUND PIAČKA to urobil geniálne, pretože naznačoval prenesenie hry sprava vľavo. Gemerčania sa nechali vylákať a topoľčiansky strelec si vychutnal Rychlíka. Asistencie: Stanislav Dosek a Miroslav Pupák.
     
    36:42
    Nazarov sa mýlil zo sľubného postavenia v medzikruží! Borákov zákrok dával príležitosť na úspech Solomončakovi, no ruský útočník nedokázal trafiť puk vo vzduchu!
     
    32:04
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    Kivinen – 2 min., krosček.
     
    31:13
    Michal Novák podporil útočníkov! Šachvorostov vypratal priestor okolo seba vpravo! Legalin išiel do zakončenia bez prípravy spred bránky, no Rychlík odolal!
     
    29:47
    Topoľčany dali gól! Tretí gól Topoľčian plynie z odstavenia Vojtecha v útočnom pásme. Po skrumáži pri mantineli vypálil EDMUND PIAČKA z ľavej strany. Presun Rychlíka neodvrátil najhoršie. Asistencie: Dávid Gergel a Stanislav Dosek.
     
    28:12
    Topoľčany dali gól! Frídel blokoval pred vlastnou svätyňou Legalina. Ľavá strana ostala opustená a otvorená pre obrancu JÁNA URBANA, ktorý trafil do čierneho. Asistencie: Michal Novák a Viktor Šachvorostov.
     
    15:56
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    hráčska lavica Rimavská Sobota – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    14:47
    Tlak Topoľčian do bránky Rimavskej Soboty! Odštartoval to Ručkay, pridával sa tiež Bartakovics a na výber bol aj Urban! Rychlík sa roztiahol v bránkovisku a ovládol situáciu!
     
    Reklamná prestávka.
     
    11:59
    Topoľčany dali gól! Plochotnik zahral ako s metlou a vyzametal puk pre VIKTORA ŠACHVOROSTOVOVA, ktorý uspel delovku proti Rychlíkovi spred jeho svätyne. Asistencia: Oleksandr Plochotnik.
     
    08:49
    Vylúčenie v tíme HC Topoľčany:
    Žabka – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    02:09
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Fínsky hokejista SAKU KIVINEN zásahom k pravej žŕdke Dávida Boráka rozvlnil sieť a posiela predčasne von z trestnej lavice Štefanku. Asistencia: Gabriel Olejník.
     
    01:25
    Vylúčenie v tíme HC Topoľčany:
    J. Štefanka – 2 min., faul kolenom.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 12. Šachvorostov (Plochotnik), 29. J. Urban (M. Novák, Šachvorostov), 30. Piačka (D. Gergel, Dosek), 40. Piačka (Dosek, Pupák) – 3. Kivinen (G. Olejník), 47. Hojo


    HC Topoľčany: Borák – M. Novák, J. Urban, Bystričan, J. Štefanka, Pupák, Dosek, Žabka, Patrovič – Legalin, Plochotnik, Šachvorostov – Matej, Stránský, Gaťár – D. Gergel, Piačka, Bajzík – M. Surový, Bartakovics, H. Ručkay.
    Trenér: Roman Stantien.

    HKM Rimavská Sobota: Rychlík (41. A. Nagy) – Ordzovenský, Demiters, Lenďák, Soveľ, Konrád, Frídel – Ridzoň, Mlynčár, Kivinen – Nazarov, Solomončak, Vojtech – G. Olejník, Hojo, Jadrný – Klajban, Dreisig, Novota.
    Trenér: Andrej Péter.

    Rozhodčí: Synek, Valach – Zelený, Hanko.
    bahis siteleri