Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Šumperk – SHKM Hodonín 5:4 (po pr.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 3:4 (0:2 po s.n.)
Havířov – Vyškov 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Opava – Technika Brno 3:0 (kon.)
Písek – Kobra 4:3 (1:0 po s.n.) | Příbram – Děčín 8:5 (kon.) | Chomutov – Letňany 3:0 (kon.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Cheb – Hronov 6:5 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 3:1 (kon.)
Řisuty – Kralupy n. Vltavou 3:4 (po pr.)
po s.n. (0:2)
HC Bobři Valašské Meziříčí
3:4 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0)
HHK Velké Meziříčí
Sobota 20.01.2024, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pavel AMBROŽ - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HHK Velké Meziříčí.
    Autorem vítězné branky je PAVEL AMBROŽ.
    59:10 Jiří DOLEŽAL - 3:3
     
    59:10
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Obrovská euforie v hostujícím táboře! Hosté využívají power play a dorovnávají se ve skóre! Hynek Peš vypálil od modré, načež se puk od betonů Kryštofa Ševců odrazil na hranici brankové čáry k JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který měl před sebou poloodkrytou branku. Kotouč zavěsil přesně pod víko, a Kryštofu Ševců proto nestačil ani tygří skok, který na pokus o záchranu vedení vynaložil. Asistence: Hynek Peš, Petr Slabý.
    55:55 Roman VAŇO - 3:2
     
    55:55
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A opět nepsané hokejové pravidlo "nedáš, dostaneš"! Hosté nedokázali využít výbornou příležitost, a tak se na druhou stranu rozjeli Bobři, kteří tak předvádějí další obrátku ve skóre! Jaroslav Juda si nedokázal po nahození od modré podržet puk, a tak jej mohl dorazit do sítě ROMAN VAŇO. Asistence: Richard Liss, Michael Vavřík.
    47:26 Daniel STODŮLKA - 2:2
     
    47:26
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se po vhazování v útočném pásmu dokázali rychle dostat do útočného pásma a z nenápadné akce vyrovnávají skóre! Vavřík našel před brankou přihrávkou přes osu najetého, dnes tak trochu doposud smolaře, DANIELA STODŮLKU, který si nyní však spravil chuť, protože dokázal puk přesně poslat mimo dosah Jaroslava Judy. Asistence: Michael Vavřík, Roman Vaňo.
    42:57 Tadeáš KUBA - 1:2
     
    42:57
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Toto nepsané hokejové pravidlo se naplnilo i v tomto zápase. Jelikož na druhé straně Stodůlka selhal v tutové šanci, z rychlého protiútoku udeřili hokejisté Velkého Meziříčí. TADEÁŠ KUBA dokázal najít přesně skulinku ve výstroji Kryštofa Ševců a posílá hosty do vedení! Asistence: Viktor Nesvadba, Tomáš Kochánek.
    34:59 Hynek PEŠ - 1:1
     
    34:59
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Vzápětí už se však hosté prosazují! Byl to právě HYNEK PEŠ, který se nejlépe zorientoval ve změti těl po střele od modré: Kotouč si v předbrankovém prostoru přehodil na forhend a poslal ho za záda Kryštofa Ševců! Asistence: Martin Lašák, Marcel Juráň.
    21:06 Vojtěch BAROŠ - 1:0
     
    21:06
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se ale domácí prosazují! Právě Lukačka si v rohu sebral odražený kotouč po své střele, načež našel na modré VOJTĚCHA BAROŠE, který přesnou střelou otevírá skóre! Brankář Jaroslav Juda sice rozzlobeně rozhazuje rukama, branka ale platí. Asistence: Marco Lukačka, Michal Romančík.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 22. Baroš (Lukačka, Romančík), 48. Stodůlka (Vavřík, Vaňo), 56. Vaňo (Liss, Vavřík) – 35. Peš (Lašák, Juráň), 43. Kuba (Nesvadba, Kochánek), 60. Doležal (Peš, Slabý), rozh. náj. Ambrož

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Pavel Ambrož (VEL)
    0:1   Lukáš Finsterle (VAL)
    2. série:
    0:1   Hynek Peš (VEL)
    0:1   Patrik Gola (VAL)
    3. série:
    0:2   Jiří Doležal (VEL)
    0:2   Roman Vaňo (VAL)
    4. série:
    0:2   Miroslav Juda (VEL)
    0:2   Tomáš Vávra (VAL)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Slovák) – Holiš, Martiník, Hladiš, Sviták, Baroš, Liss, Velikovský, Štach – Stodůlka, Vavřík (A), Vaňo – Gola, Romančík, Lukačka – Finsterle (C), Vávra (A), Kozubík – M. Urban, Melenovský, Kuchařík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    HHK Velké Meziříčí: J. Juda (Vejmelka) – Lašák, Číhal, Trnka, Slabý (A), D. Dolníček II, Orsech, Ambrož (C), Kochánek – Kotrba, Nesvadba, Burian – Doležal, Šantora, Juráň (A) – Kuba, M. Juda, P. Švejda – Broža, Peš, Vedral.
    Trenér: Jiří Adam

    Rozhodčí: Kapitanov – Konvička, Klimek

    Diváci: 228
    bahis siteleri