Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Šumperk – SHKM Hodonín 5:4 (po pr.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 3:4 (0:2 po s.n.)
Havířov – Vyškov 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Opava – Technika Brno 3:0 (kon.)
Písek – Kobra 4:3 (1:0 po s.n.) | Příbram – Děčín 8:5 (kon.) | Chomutov – Letňany 3:0 (kon.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Cheb – Hronov 6:5 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 3:1 (kon.)
Řisuty – Kralupy n. Vltavou 3:4 (po pr.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 20.01.2024, 17:002. liga skupina Východ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Ondřej SLUŠTÍK - 4:3
     
    59:33
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ SLUŠTÍK. Asistence: Filip Hrůzek a Tomáš Fojtík. Ránu z dálky se podařilo brankáři betonem zastavit, na následnou dorážku už byl ale krátký! Domácí tým se raduje v rohu, dostává se zpět do vedení pár desítek vteřin před koncem!
    42:37 Dominik DUŠEK - 3:3
     
    42:37
    Žďár právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DOMINIK DUŠEK. Asistence: Jiří Půhoný a Miroslav Kukla. Hostující tým srovnává! Půhoný si vyměnil puk se spoluhráčem. Potom si všiml na druhé straně volného spoluhráče, kterému přihrál. Dušek si poradil nejlépe jak mohl a proměňuje.
    39:04 Filip INDRST - 3:2
     
    39:04
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FILIP INDRST. Asistence: Jaroslav Tomeček a Adam Urban. Kopřivnice jde opět do vedení. Indrst měl před sebou poměrně dost prostoru a tak se brance ještě přiblížil a tvrdě pálil do odkryté části svatyně Sejpala.
    36:36 Jan WASSERBAUER - 2:2
     
    36:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN WASSERBAUER. Asistence: Václav Půža a Jiří Půhoný. Půhoný přihrál k tyčce branky na Půžu. Ten měl na druhé straně ještě spoluhráče, jemuž také puk předal. Wasserbauerova snaha dostat puk přes golmana nakonec vyšla a je srovnáno.
    16:23 Dominik SUCHÝ - 2:1
     
    16:23
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DOMINIK SUCHÝ. Asistence: Tomáš Fojtík. Vyrovnaný stav dlouho nezůstal. Domácí si berou vedení zpět. Suchý se rozjel za pukem na levé straně a ranou mezi brankáře a tyčku dává gól.
    15:29 Martin ŠTOLA - 1:1
     
    15:29
    Žďár právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARTIN ŠTOLA. Asistence: Lukáš Jícha a Adam Svoboda. Hosté dorovnávají! Nahození na branku tečoval jeden z hráčů, ale do sítě puk nedostal. Kotouč se odrazil dál od Kubáně, kde si jej našel Štola a svým pokusem srovnal.
    13:19 Miroslav MAREK - 1:0
     
    13:19
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MIROSLAV MAREK. Asistence: Vojtěch Pindel a Matej Petrek. Je tu první branka! Marek vyzkoušel vystřelit a povedlo se! Jeho rána zapadla do horního rožku branky.

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 14. Marek (Pindel, Petrek), 17. Suchý (Fojtík), 40. Indrst (Tomeček, A. Urban), 60. O. Sluštík (Hrůzek, Fojtík) – 16. Štola (Jícha, A. Svoboda), 37. Wasserbauer (Půža, Půhoný), 43. Dušek (Půhoný, Kukla)


    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Baldik) – Petrek, Janiczek, Kelnar, Zeman, Fojtík, Hrůzek, Marek, Tomeček – Spurný, Raška, A. Urban – Pargáč, Pindel, J. Mach – O. Sluštík (C), Indrst, Kubík – Suchý (A).
    Trenér: Marcel Kuděla

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Sláma) – Jar. Ludvík, Kukla, Pleva (C), M. Kubíček, Grauer, A. Svoboda, Půža – Jícha, Wasserbauer (A), Dušek – Chlubna, Polodna, Rohlík – T. Ludvík, Gregar, Štola – Půhoný (A).
    Trenér: Milan Řehoř

    Rozhodčí: Gebauer – Bartoň, Tvrdý
    bahis siteleri