Carolina – Detroit 4:2 (kon.) | Columbus – New Jersey 1:4 (kon.) | Florida – Minnesota 4:6 (kon.)
Chicago – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Buffalo – Tampa 1:3 (kon.) | Philadelphia – Colorado 4:7 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 1:2 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
4:7 (0:2, 2:3, 2:2)
Colorado Avalanche
Sobota 20.01.2024, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Logan O'CONNOR - 4:7
     
    59:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Máme hotovo, ale ve velkém stylu! Nathan MacKinnon se hnal za vyhozeným pukem, jenže na modré čáře ještě posunul puk LOGANU O'CONNOROVI, aby mohl dovršit svůj první hattrick v NHL. Parádní týmové gesto! Asistence: Nathan MacKinnon, Devon Toews.
     
    58:57
    Skvělý Georgijev podržel svůj tým! Ačkoliv Drysdaleovu střelu od modré jen vyrazil do strany, Konecny zkusil z úhlu nahodit puk na branku, kde se brankář Colorada včas přesunul k levé tyčce a betonem zasáhl.
    52:23 Mikko RANTANEN - 4:6
     
    52:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tvrdá rána pro domácí! Makar pálil od modré, Ersson nic neviděl, protože obránci nechali na brankovišti nehlídaného soupeře, který prošťouchal puk mezi betony k brankové čáře a přijíždějící MIKKO RANTANEN ho dorazil do sítě, čímž zařídil svému parťákovi z obrany 300. bod v NHL. Asistence: Cale Makar, Jonathan Drouin.
     
    51:34
    Nepříjemnost pro domácí! Scott Laughton (PHI) podle sudích hákoval, a přestože se mu to vůbec nelíbí, po komerční přestávce přijde přesilovka Colorada – že by zlomové okamžiky zápasu?
    48:11 Cam ATKINSON - 4:5
     
    48:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Wells Fargo Center propadlo euforii, protože domácí se dostávají na dostřel! Ristolainenovo šikovné nahození od modré čáry na zadní tyčku nebylo rozhodně spolehnutím na náhodu, naopak dobře viděl najíždějícího CAMA ATKINSONA, jenž pouze nastavil hůl. Asistence: Rasmus Ristolainen, Noah Cates.
    45:26 Tyson FOERSTER - 3:5
     
    45:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers jsou za svůj přístup do začátku třetí části odměněni. Na konci parádní kombinace Frost vyvezl puk do útočného pásma, načež našel na hranici kruhu TYSONA FOERSTERA, který si navezl puk do středu a parádní střelou tahem zaskočil gólmana Colorada! Asistence: Morgan Frost, Cam Atkinson.
     
    43:28
    Colorado dokáže držet soupeře mimo ideální střelecké pozice. Hathaway neuspěl, ale následně se opřel do puku York a trefil levou tyčku!
     
    40:01
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers:
    ze hřiště odchází Carter Hart, přichází Samuel Ersson.
    37:05 Nathan MACKINNON - 2:5
     
    37:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Takhle domácí na úspěch pomýšlet nemůžou. Colorado se usadilo v útočném pásmu, načež Manson posunul puk na modrou čáru, odkud NATHAN MACKINNON lehkým nahozením zaskočil Harta. Asistence: Josh Manson, Joel Kiviranta.
    32:23 Travis KONECNY - 2:4
     
    32:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Odměna je na světě! Tippett se svou střelou z levého kruhu neuspěl, ale sražený kotouč posunul do strany, kde stál TRAVIS KONECNY. Domácí tahoun si nakonec puk nechal, nabruslil si podél mantinelu nahoru a pak se vydal podél modré čáry, v jejíž polovině vystřelil a tečovaný kotouč končí za dezorientovaným Georgijevem. Asistence: Owen Tippett, Ryan Poehling.
     
    28:57
    Philadelphia má ideální šanci zareagovat, protože si aktivním pohybem vybojovala faul Jasona Polina (COL). Další přesilovka pro domácí!
    28:14 Logan O'CONNOR - 1:4
     
    28:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Velké úsměvy na straně Colorada, smutek na domácí straně. Wood se dostal k puku v levém kruhu, odkud velmi jemnou žabkou přes osu našel na zadní tyčce LOGANA O'CONNORA, který jen usměrnil puk za přesouvajícího se Harta. Asistence: Miles Wood, Ross Colton.
    21:49 Joel FARABEE - 1:3
     
    21:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers jsou rychle zpátky! Frost se dostal k puku za brankou, šikovně si počkal, až mu JOEL FARABEE přijede na brankoviště, odkud nakonec přesně usměrnil puk do branky. Asistence: Morgan Frost, Cam Atkinson.
    20:43 Nathan MACKINNON - 0:3
     
    20:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ideální vstup do třetiny v podání Colorada končí třetím gólem. Woodova chytrá přihrávka mezi obránce byla pro rozjetého NATHANA MACKINNONA lahůdkou, načež jeho nekompromisní zakončení nad lapačku a levým beton znamená třetí zásah. Asistence: Miles Wood, Josh Manson.
    18:36 Mikko RANTANEN - 0:2
     
    18:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Philadephia zvládla oslabení skvěle, ale pak nešťastně prostřídala a ve vlastním pásmu dala hostům příliš prostoru. A když tak učiníte, borci jako Nathan MacKinnon a MIKKO RANTANEN příležitost využijí. Finský útočník dostal parádní přihrávku do pravého kruhu a přesnou dělovkou navyšuje vedení svého týmu! Asistence: Nathan MacKinnon, Ross Colton.
     
    16:30
    Karty se obrací. Při napadání Travis Sanheim (PHI) ve středním pásmu nešťastně zasáhl soupeře holí a posílá tak svůj tým do prvního oslabení.
     
    15:23
    Dvě velké šance Philadelphie! Konecny nejdříve našel zpoza branky v pravém kruhu svého parťáka, jehož ránu dokázal Georgijev vyrazit do strany. Ke kotouči se nakonec dostal tahoun Flyers, ale příležitost ho trošku zaskočila a rána z první na přední tyčku úspěch neslavila.
     
    14:57
    Akce domácích končí zblokovanou střelou, která naopak nastartovala MacKinnona, jeho povedenou střelu z pravého kruhu do horního růžku zastavuje hbitá Hartova lapačka! Komerční přestávka.
     
    12:28
    Domácí borec zkoušel po levé straně vybojovat útočné pásmo, načež si na modré vybojoval faul Joshe Mansona (COL). Druhá přesilovka pro Flyers!
    09:58 Logan O'CONNOR - 0:1
     
    09:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    I tohle je hokej. Philadelphia tlačí, Colorado dává góly. Malinského ránu od modré tečoval hokejkou projíždějící Ross Colton a v souboji před brankou ještě tečoval puk svou bruslí LOGAN O'CONNOR, který teprve druhou střelou svého týmu posílá hosty do vedení. Asistence: Ross Colton, Sam Malinski.
     
    04:42
    Ale jejich snaha v útočném pásmu končí v podstatě v zárodku, jelikož Jonathan Drouin (COL) přesekl hůl obránci a dostává menší trest.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 22. Farabee (Frost, Atkinson), 33. Konecny (Tippett, Poehling), 46. Foerster (Frost, Atkinson), 49. Atkinson (Ristolainen, N. Cates) – 10. L. O'Connor (Colton, Malinski), 19. Rantanen (MacKinnon, Colton), 21. MacKinnon (Wood, Manson), 29. L. O'Connor (Wood, Colton), 38. MacKinnon (Manson, Kiviranta), 53. Rantanen (Makar, Drouin), 60. L. O'Connor (MacKinnon, Toews)


    Philadelphia Flyers: Hart (41. Ersson) – Drysdale, Sanheim, Se. Walker, Seeler, Ristolainen, York, Zamula – Konecny, Couturier, Tippett – Atkinson, Frost, Farabee – Hathaway, Laughton (A), Foerster – N. Cates, Poehling.
    Trenér: J. Tortorella

    Colorado Avalanche: Georgijev (Prosvetov) – Makar (A), Toews, Manson, Girard, Malinski, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Drouin – L. O'Connor, Colton, Wood – Kiviranta, R. Johansen, Cogliano – Polin, F. Olofsson, MacDermid.
    Trenér: J. Bednar

    Rozhodčí: St. Laurent, Hebert – Hunt, Kovachik

    Diváci: 19 078
    bahis siteleri