Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Šumperk – SHKM Hodonín 5:4 (po pr.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 3:4 (0:2 po s.n.)
Havířov – Vyškov 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Opava – Technika Brno 3:0 (kon.)
Písek – Kobra 4:3 (1:0 po s.n.) | Příbram – Děčín 8:5 (kon.) | Chomutov – Letňany 3:0 (kon.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Cheb – Hronov 6:5 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 3:1 (kon.)
Řisuty – Kralupy n. Vltavou 3:4 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Sobota 20.01.2024, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Tadeáš SVOBODA - 3:0
     
    59:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    A ještě jedna trefa! TADEÁŠ SVOBODA si před obráncem stáhl rukavicí puk do středního pásma a dovezl černou gumu do prázdné svatyně. Asistence: František Lukeš.
     
    59:08
    Vojtěch Nečas znovu míří na střídačku, Letňany jsou v útočném pásmu.
    58:03 Jan SVOBODA - 2:0
     
    58:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ačkoliv obránce se snažil Petra Ereta držet, tak chomutovský útočník dál bruslil až do útočného pásma, kde přihrál na osu. Před JANEM SVOBODOU už byla pouze prázdná branka. Asistence: Petr Eret.
     
    57:46
    Jaroslav Nedvěd si vyžádal oddechový čas, po kterém zůstane Vojtěch Nečas na střídačce. Před branku Chomutova tak míří šest hráčů Letňan.
    53:15 Neuznaný gól Letňan
     
    53:15
    Z pravé strany vystřelil Adam Mácha, jehož pokus domácí brankář vyrazil tak, že puk zůstal ležet v brankovišti. Autor střely se dostal k dorážce, ale podle kostky trefil rukavici ležícího Ota Theimera. Rozhodčí měli dlouhou debatu, po které se rozhodli branku neuznat. Moment málem neustál Pavel Mrňa, jenž se rozjel po čárovém, ale zastavil ho spoluhráč Lukáš Chalupa.
     
    46:27
    Tadeáš Svoboda se protáhl mezi obráncem a mantinelem. Následně dával puk před branku, kde bekhendem rychle zakončoval Lukáš Stehlík. Ovšem Vojtěch Nečas rychle zavřel mezeru mezi betony a drží tak Letňany ve hře o body!
     
    42:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Váchal – 2 min., podrážení.
     
    34:17
    Obránce Patrik Kadeřávek sinajel mezi beky, ale místo střely přihrával ještě na zadní tyčku, odkud branku minul trestuhodně Petr Eret!
     
    26:27
    Na modré čáře se za obráncem ocitl Jakub Sklenář, který z levého kruhu mířil těsně vedle brankové konstrukce. Richard Běhula se za kotoučem pouze ohlédl.
     
    23:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Chrpa – 2 min., podrážení.
     
    21:43
    Po nepřesné přihrávce se k puku dostal mezi kruhy Tomáš Labuzík, jenomže jeho pokus po ledě vyrazil Richard Běhula, jemuž pak pomohl Radek Havel.
     
    16:14
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Dominik Němeček – 2 min., podrážení.
     
    15:20
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Vít Seemann. Hostujícímu brankáři vypadl puk před sebe, avšak dorážka Lukáše Stehlíka nebyla úspěšná.
     
    14:55
    Mezi obránce si najel Tomáš Koblížek, který se řítil sám na brankáře. Ovšem byl atakovaný, a tak jej z blízka nepřekonal.
     
    12:53
    Zpoza branky přihrával Petr Eret, který viděl v dobré pozici Františka Lukeše. Jeho pokus z mezikruží zamířil jen kousek nad horní tyčku!
     
    12:35
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Filip Ducháč – 2 min., podrážení.
     
    12:35
    Od modré čáry vystřelil Richard Záruba, jehož pokus mimo branku tečoval Jakub Chrpa. Následně se v dobré pozici nacházel Tomáš Koblížek, jehož pokus mířil do brankářových betonů a následně byl faulovaný.
    08:01 Filip ELIÁŠ - 1:0
     
    08:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Od levého mantinelu přihrál na zadní tyč Jan Svoboda. Dvěma pokusy se prezentoval Martin Tůma, avšak Vojtěch Nečas ho vychytal. Jenomže do situace přijel ještě FILIP ELIÁŠ, jenž pokořil sedícího gólmana – 1:0. Asistence: Martin Tůma a Jan Svoboda.
     
    02:55
    Po přečíslení vystřelil z levého kruhu Jiří Drtina, jehož pokus skončil na brankářovo betonu. Hostující obránce měl hodně času, ale puk dostatečně nezvedl.
     
    01:12
    Po špatné přihrávce se mezi kruhy zmocnil puku Tomáš Pšenička, jehož pokus srazil vedle branky Petr Eret.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 9. Eliáš (M. Tůma, J. Svoboda), 59. J. Svoboda (Eret), 60. T. Svoboda (Lukeš)


    Piráti Chomutov: Běhula (Altrichter) – Březák, Kadeřávek, Ulrych, Eliáš, Havel (A), Seemann, Záruba, Váchal – Zajíček, Hübl (C), Lukeš (A) – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, T. Svoboda, Kostourek – Chrpa, Koblížek, J. Veselý.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Letci Letňany: Nečas (Ježek) – L. Chalupa (A), Z. Fiala, D. Němeček, Hamšík, Drtina, Gurjevskij, Ducháč – Mrňa, Sklenář (A), Korčák – Pšenička, Arnošt (C), Poppel – Poul, Labuzík, Š. Turek – Vacín, Mácha, Theimer – Jobánek.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Šmika – Goltsch. Beneš

    Diváci: 1645
    bahis siteleri