Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Šumperk – SHKM Hodonín 5:4 (po pr.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 3:4 (0:2 po s.n.)
Havířov – Vyškov 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Opava – Technika Brno 3:0 (kon.)
Písek – Kobra 4:3 (1:0 po s.n.) | Příbram – Děčín 8:5 (kon.) | Chomutov – Letňany 3:0 (kon.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Cheb – Hronov 6:5 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 3:1 (kon.)
Řisuty – Kralupy n. Vltavou 3:4 (po pr.)
konec
HC Stadion Cheb
6:5 (2:3, 3:1, 1:1)
HC WIKOV Hronov
Sobota 20.01.2024, 18:00 • Zimní stadion města Cheb • 2. liga skupina Západ • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:54 David STRAKA - 6:5
     
    50:54
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Jindřich Plíšek vložil hůl do rozehrávky soupeře. Puk tak dojel k DAVIDU STRAKOVI, jenž rychlou a hlavně skrytou střelou přes obránce překvapil domácího brankáře. Asistence: Jindřich Plíšek, Šimon Táborský.
    46:08 Radek PROŠEK - 6:4
     
    46:08
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Nenápadnou akci začal Noaa Innanmaa, jehož nahození z levé strany se odrazilo od zadního mantinelu k pravé tyči, odkud puk do brány v těžké pozici dostal přes brankáře RADEK PROŠEK. Asistence: Noaa Innanmaa, Michael Čejka.
    36:03 Radek PROŠEK - 5:4
     
    36:03
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Střelu od modré z hole Vojtěcha Šika Michael Čejka jen tak protečoval pro RADKA PROŠKA, který střelou z pravého ostrého úhlu překonal bezmocného brankáře. Asistence: Michael Čejka, Vojtěch Šik.
    34:15 Petr ROZHON - 4:4
     
    34:15
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Krátce po odsezení trestu se dostal k puku Vojtěch Šik, který vyslal po pravé straně do útoku PETRA ROZHONA. Ten v kruhu hrací předmět zasekl a dělovkou k levé tyči skóroval. Asistence: Vojtěch Šik, Noaa Innanmaa.
    23:28 Arťom POPITIČ - 3:4
     
    23:28
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou znovu do vedení! Ilja Babrusev nahrál na pravou stranu Maratu Murtazinovi, jenž našel na levé tyči úplně volného ARŤOMA POPITIČE. Ten zasunul puk do odkryté klece. Asistence: Marat Murtazin, Šimon Táborský.
    22:28 Šimon KRUTINA - 3:3
     
    22:28
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jak se říká – nedáš, dostaneš. Domácí po rychlém protiútoku vytvořili zmatek v obraně soupeře, čehož využil ŠIMON KRUTINA, jenž dobře umístěnou střelou vyrovnal. Asistence: Jaroslav Vašíček, Pavel Vápeník.
    14:27 Petr ROZHON - 2:3
     
    14:27
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! PETR ROZHON se dostal s jedním ze svých spoluhráčů situace dva na dva, nakonec vzal ale celou situace na sebe a přesnou střelou z levého kruhu k pravé tyči zavěsil! Asistence: Václav Skuhravý.
    04:10 Alexej TRANDIN - 1:3
     
    04:10
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají třetí branku! Rychlý protiútok Marata Murtazina chebský brankář zastavil, kotouč však ještě vydoloval Jan Lederer, který nahrál do prostoru mezikruží, odkud dělovkou zvýšil vedení svého týmu ALEXEJ TRANDIN. Asistence: Jan Lederer, Marat Murtazin.
    02:02 Jindřich PLÍŠEK - 1:2
     
    02:02
    Hronov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný start! David Straka vyhrál vhazování pro JINDŘICHA PLÍŠKA, který střelou z vrcholku levého kruhu prostřelil Jakuba Kašpara, který asi nebude mít úplně čisté svědomí. Asistence: David Straka.
    01:58 Marat MURTAZIN - 1:1
     
    01:58
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Po vyhraném vhazování Alexej Trandin nahrál z pravé strany na osu MARATU MURTAZINOVI, jenž přesnou ránou přes obránce mezi betony Kašpara vyrovnal. Asistence: Alexej Trandin, Arťom Popitič.
    01:47 Andrej VLACH - 1:0
     
    01:47
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Po nahrávce zpoza brány od Jaroslava Vašíčka se dostal ke střele Šimon Krutina, jenž ale napálil jen před sebou stojícího ANDREJE VLACHA. Ten se ale pohotově zorientoval a vlastní střelou překonal Malychina. Asistence: Šimon Krutina, Jaroslav Vašíček.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 2. A. Vlach (Krutina, Vašíček), 15. Rozhon (V. Skuhravý), 23. Krutina (Vašíček, Vápeník), 35. Rozhon (Šik, Innanmaa), 37. Prošek (Čejka, Šik), 47. Prošek (Innanmaa, Čejka) – 2. Murtazin (Trandin, Popitič), 3. Plíšek (D. Straka), 5. Trandin (Lederer, Murtazin), 24. Popitič (Murtazin, Táborský), 51. D. Straka (Plíšek, Táborský)


    HC Stadion Cheb: Kašpar (K. Kolář) – V. Stejskal, Innanmaa, Strýček (A), Vápeník, Kořán (C), Šik, Jonák – Klíma, Kisliuk, Krutina – Rozhon, V. Skuhravý, Tóth – Čejka (A), A. Vlach, Prošek – Vašíček, M. Švec.
    Trenér: Václav Skuhravý

    HC WIKOV Hronov: Malychin (37. Pittr) – Babrusev, Táborský, Kopecký, Ondruš, M. Veselý, Voňka (A) – Murtazin, Trandin (A), D. Straka – Lederer, T. Hynek, M. Hájek I (C) – Popitič, Vaňkovský, Plíšek.
    Trenér: Vlastislav Vondřejc

    Rozhodčí: Šimon Glanc – Petr Baxa, Jan Uhlík
    bahis siteleri