Osasuna – Getafe 3:2 (kon.) | Real Madrid – Almería 3:2 (kon.) | Real Betis – Barcelona 2:4 (kon.)
Girona – Sevilla 5:1 (kon.)
konec
Girona FC
5:1 (3:1)
Sevilla FC
Neděle 21.01.2024, 21:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Girona právě vstřelila branku!
    Demolice Sevilly je kompletní, do červenobíle nabarvené rakve přistává hřebík číslo pět! Gutiérrez se vápně srazil nákop jednoho ze svých spoluhráčů na nabíhajícího CRISTHIANA STUANIHO, Dmitrović byl po kolapsu obrany před ním opět naprosto bezmocný – 5:1!
     
    77
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Mariano Díaz,
    ze hřiště odchází Djibril Sow, přichází Lucien Agoumé.
     
    73
    Střídání v týmu Girona FC:
    ze hřiště odchází Artěm Dovbyk, přichází Cristhian Stuani,
    ze hřiště odchází Sávio, přichází Pablo Torre.
     
    68
    Další šance Girony, Portovi dnes štěstí nepřeje! Dmitrović vyrazil Dovbykovu střelu přesně do místa, kde číhal právě domácí záložník, kterého ale Pedrosa skluzem nepustil ke střele!
     
    66
    Střídání v týmu Girona FC:
    ze hřiště odchází Yangel Herrera, přichází Jhon Solís,
    ze hřiště odchází Viktor Cygankov, přichází Valery.
     
    63
    Kouč Sánchez Flores nejspíš Hannibala Medžbrího (SEV) za tenhle vstup do zápasu nepochválí, debutující zadák si během prvních pár sekund na trávníku zapisuje žlutou za okaté přišlápnutí nohy protihráče.
     
    62
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Isaac Romero Bernal, přichází Érik Lamela,
    ze hřiště odchází Suso, přichází Hannibal Medžbrí.
     
    61
    Djibril Sow (SEV) šel do souboje s Cygankovem hodně neomaleně a špatným skluzem domácího střelce uzemnil, za což dostává žlutou kartu.
     
    57
    Ale pozor, Sevilla málem bleskově odpověděla! Svůj tým tentokrát podržel výborný Gazzaniga, který vytěsnil Sowovu střelu z voleje nohou!
     
    56
    Girona právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem, Sevilla po bleskové akci vedoucího celku LaLigy inkasuje už počtvrté! Střeleckou štafetu po Dovbykovi převzal jeho krajan VIKTOR CYGANKOV, jenž přetavil Sáviův přesně narýsovaný pas v rychlou střelu za naprosto bezmocného Dmitroviće – 4:1!
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Loïc Badé, přichází Marcão.
     
    36
    Tak to je neuvěřitelné, od gironského gólu číslo čtyři nás teď dělily jen centimetry! Defenzíva Sevilly nakonec kapitulovala a před Dmitrovićem vznikl naprostý chaos, ve kterém Dovbyk nesobecky posunul míč na Porta a ten následně z těžkého úhlu orazítkoval břevno!
     
    30
    Střídání v týmu Girona FC:
    ze hřiště odchází Juanpe, přichází Antal Yaakobishvili.

    Tak pozor, ze hry nakonec neodstupuje Blind, nýbrž kapitán Juanpe. Těžko říct, jestli jde o zdravotní důvody, zadák se totiž na první pohled zdá být v pořádku.
     
    22
    Sávio se na křídle dostal přes Ramose a prudkým centrem do vápna vybídl k zakončení nabíhajícího spoluhráče, jenže celou akci nakonec předčasně uzavřel útočný faul Girony!
     
    19
    Girona právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná one man show ARTĚMA DOVBYKA pokračuje vesele dál, domácí tahoun potvrzuje reputaci jednoho z nejproduktivnějších hráčů LaLigy a kompletuje hattrick! Ostrostřelec Girony se přesunul dopředu po straně a místo přihrávky vzal věci do svých rukou, přičemž Dmitrović na jeho střelu nestačil – 3:1!
     
    15
    Girona právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelně studená sprcha pro Sevillu, její trenér Sánchez Flores na lavičce jen nevěřícně kroutí hlavou! Portu ve vápně z rychlého brejku jemně posunul balón na střed na nabíhajícího ARTĚMA DOVBYKA, který měl tentokrát výrazně jednodušší práci než napoprvé a bleskově si zadělal na hattrick – 2:1!
     
    13
    Girona právě vstřelila branku!
    Zaplněný stadion na vyrovnání nečekal vůbec dlouho, ukrajinský brankostroj si připisuje další zářez! ARTĚM DOVBYK si u zadní tyče naskočil na pěkně narýsovaný centr z dílny Sávia a přesnou hlavičkou na bližší stranu branky bleskově maže domácí manko! Srovnáno – 1:1!
     
    10
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A to se jí také daří, hosté přetavili výborný vstup do utkání v gól a už po necelých deseti minutách míří do vedení! Svůj vůbec první kariérní gól v LaLize si připisuje ISAAC ROMERO BERNAL, jenž zachytil Pedrosův pas ve vápně a zakončením z voleje překvapil Gazzanigu – 0:1!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 13. Dovbyk (Sávio), 15. Dovbyk (Portu), 19. Dovbyk (Couto), 56. Cygankov (Sávio), 89. Stuani (Gutiérrez) – 10. Romero Bernal (Pedrosa)

    Karty:   61. D. Sow (SEV), 63. Medžbrí (SEV)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:11.
    Girona FC: Gazzaniga – Couto, Juanpe (C) (30. Yaakobishvili), Blind, Gutiérrez – Cygankov (66. Valery), I. Martín, Y. Herrera (66. Solís), Sávio (73. Torre) – Portu, Dovbyk (73. Stuani).
    Náhradníci: Fuidias, Carlos – Artero, B. García, Monjonell, A. Martínez.

    Trenér: Míchel.

    Sevilla FC: Dmitrović – Navas (C), Nianzou, S. Ramos, Badé (46. Marcão), Pedrosa – D. Sow (77. Agoumé), Jordán, Suso (62. Medžbrí) – Ocampos (77. M. Díaz), Romero Bernal (62. Lamela).
    Náhradníci: Nyland, Árbol – Mir, Gattoni, Rakitić, J. Sánchez, Ó. Torres.

    Trenér: Quique Sánchez Flores.

    Rozhodčí: González – Bárcena, Porras.
    bahis siteleri