Jihlava – Kolín 2:4 (kon.) | Zlín – Znojmo 5:4 (2:1 po s.n.) | Litoměřice – Vsetín 2:5 (kon.)
Přerov – Slavia 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 0:1 (kon.) | Pardubice B – Frýdek-M. 2:3 (po pr.)
Sokolov – Prostějov 1:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 24.01.2024, 18:00 • Buly Aréna, Kravaře • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:57
    Vachovec je frustrovaný z dnešního zápasu a zapojil se do menší strkanice s Furchem. Oba hračí si odpykají dvě minuty za hrubost.
     
    50:41
    Furch dává příležitost Porubě, která si za 20 sekund zahraje přesilovku. Hostující bek si odpyká dvouminutový trest za hákování.
     
    49:01
    Zbytečný faul Honejska teď může Porubě přerušit tlak, který domácí drží prakticky od začátku třetiny. Porubský forvard si odpyká dvě minuty za držení.
     
    29:39
    Další přesilovka pro Třebíč. Skvělým pohybe a rychlostí si Ferda vybojoval faul na svou osobu a Michal Gutwald si tak odpyká dvě minuty za hákování.
     
    13:08
    Třebíč si zahraje první přesilovku utkání. Lukáš Doudera si vyskočil pro kotouč, který následně sevřel do rukavice a položil si jej na zem. Toto je však podle pravidel samozřejmě přestupek.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 5. Štebih (Vodný, Maty. Svoboda)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Doudera, J. Stehlík, Lemcke, Voráček, Gutwald, Hlaváč – P. Mrázek, Střondala (A), Christov (C) – Razgals, Honejsek, Berisha – Vehovský, Vachovec (A), Gřeš – Přibyl, Klímek, Brodek.
    Trenér: Jiří Režnar

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Baláž, Bořuta, Vodička, Štebih, Furch, Poizl, Kříž – Psota, Bittner (C), Dočekal (A) – Ferda (A), Vodný, Maty. Svoboda – Ondráček, Kučera, Frömel – Michalčuk, Malý, Matě. Svoboda.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Zavřel, Maršálek – Jindra, Hanzlík

    Diváci: 437
    bahis siteleri