Detroit – Philadelphia 3:0 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Boston 2:3 (po pr.)
Tampa – Arizona 6:3 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:3 (po pr.)
Minnesota – Nashville 2:3 (kon.) | Calgary – Columbus 2:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 3:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
Arizona Coyotes
Pátek 26.01.2024, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky zámořské NHL! Dnes se spolu střetnou Tampa Bay Lightning a Arizona Coyotes.
     
    Tampa Bay Lightning

    Tampa nevstoupila do sezony úplně přesvědčivými výkony, jaké asi většina lidí od zkušeného týmu čekala. Aktuálně ovšem Blesky vykazují zlepšenou formu. Z posledních sedmi zápasů Tampa prohrála jediný, a tak je momentálně s 55 body na 7. místě Východní konference. Rozdíl mezi 4. a 11. místě tam činí pouhých 7 bodů, takže je třeba v takové formě pokračovat, neboť se pořadí v tabulce rychle mění. Jistotou týmu je Nikita Kučerov, který se přetahuje s Nathanem MacKinnonem o vedení v produktivitě celé ligy. Ve včerejším zápase ruský útočník nasázel hattrick a přidal k němu asistenci, čímž dosáhl na hranici 80 bodů.

    Poslední zápasy

    Philadelphia – Tampa Bay 3:6
    Detroit – Tampa Bay 2:1
    Buffalo – Tampa Bay 1:3
    Tampa Bay – Minnesota 7:3
    Tampa Bay – Anaheim 5:1

    Nejproduktivnější hráči

    Nikita Kučerov – 80 bodů (31+49)
    Brayden Point – 51 bodů (22+29)
    Victor Hedman – 46 bodů (9+37)
     
    Arizona Coyotes

    Arizona je tradičně nenápadným týmem, ale šanci na postup do play-off zatím stále má. Se 49 body ztrácí z 10. místa Západní konference pouhé dva body na postupovou osmou příčku, takže je rozhodně, o co bojovat. Problémem Kojotů jsou výkyvy formy, která právě teď není úplně lichotivá, od začátku roku vyhráli zatím jen čtyři z jedenácti utkání. A zlepšit formu zrovna teď není snadný úkol, protože jsou na tripu, na kterém včera schytali výprask 2:6 od Floridy, dnes čeká zkušená Tampa a pak ještě před All-star týdnem zavítají na led dravé Caroliny. Teoreticky by si dnes svůj debut za Arizonu mohl odbýt Slovák Adam Růžička, který včera přišel z Calgary.

    Poslední zápasy

    Florida – Arizona 6:2
    Arizona – Pittsburgh 5:2
    Arizona – Nashville 3:2
    Vancouver – Arizona 2:1
    Calgary – Arizona 3:2 po prodl.

    Nejproduktivnější hráči

    Clayton Keller – 43 bodů (19+24)
    Matias Maccelli – 32 bodů (7+25)
    Lawson Crouse – 28 bodů (18+10)
     
    Vzájemné zápasy

    29.11.2023 Arizona – Tampa Bay 3:1
    16.02.2023 Arizona – Tampa Bay 1:0 po náj.
    31.12.2022 Tampa Bay – Arizona 5:3
    12.02.2022 Arizona – Tampa Bay 3:4
    29.10.2021 Tampa Bay – Arizona 5:1
     
    Česká a slovenská stopa

    Karel Vejmelka (ARI) – 20 OZ, úspěšnost 89,2 %, GAA 3,47, ČK 1
    Adam Růžička (ARI) – 9 bodů (3+6)

    Erik Černák (TBL) do utkání nezasáhne kvůli zranění v horní části těla.
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – D. Raddysh, Hedman (A), Perbix, de Haan, Crozier, Lilleberg – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Paul, Cirelli, Hagel – Eyssimont, Motte, Sheary – Merelä, Glendening, Chaffee.
    Trenér: John Cooper.

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Durzi, Moser, Kesselring, Välimäki, J. Brown, Dermott – Schmaltz (A), Bjugstad, Keller (A) – Crouse (A), Kerfoot, Maccelli – Guenther, L. Cooley, Zucker – O'Brien, McBain, Carcone.
    Trenér: Andre Tourigny.

    Rozhodčí: Luxmore, McCauley – Tobias, Mills.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový start domácího týmu! Obránci Arizony jako by se ani neprobrali a napadající útočníci Tampy jim za Ingramovou brankou sebrali puk. Následovala přihrávka k modré a jednoduché nahození DARRENA RADDYSHE, které propadlo až za hostujícího gólmana, který měl zakrytý výhled. Asistence: Brandon Hagel a Anthony Cirelli.
    Raddysh D., Paul N., Hagel B., Cirelli A., Hedman V.
    Schmaltz N., Keller C., McBain J., Durzi S., Moser J.
    00:24 Darren RADDYSH - 1:0
     
    01:50
    Domácí pokračují v tlaku, Brandon Hagel byl v dobré střelecké pozici na pravém kruhu. Střelou do protipohybu Connora Ingrama ale neuspěl.
     
    02:30
    Poprvé se dostali do útočného pásma také Kojoti, ale pouze nahrnuli puk k Andreji Vasileskému, který si díky tomu osahal kotouč.
     
    03:49
    Neústupné napadání v útočné třetině se hostům vyplatilo, přineslo nebezpečnou ránu od modré, kterou vyslal Sean Durzi. Puk byl však zblokován ještě před Vasilevským.
     
    04:40
    Tampa dvakrát během krátké chvíle velmi rychle přešla střední pásmo a obrana Arizony působila dost nesrovnaně, nejistě.
     
    05:50
    Opět to samé – i když hosté vybojovali puk ve vlastním pásmu, nedokázali si jednoduše přihrát a uklidnit situaci.
     
    06:34
    Domácí už toho málem využili, když se Perbixova střela odrazila doprava vedle branky ke Stamkosovi. Ingram musí hned od začátku být velmi pozorný.
     
    07:38
    Po chvíli zase dobré střídání předvedli Yotes, velmi nebezpečně střílel z dálky Kesselring. Puk byl tečovaný, takže nadělal Vasilevskému velké problémy.
     
    08:40
    5/5
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nyní snad více než minutu zmatkovala obrana Tampy, stejně jako před chvílí na druhé straně obrana hostů. Ti ale teď využili situace, protože se Brownova střela odrazila doleva k úplně volnému CLAYTONU KELLEROVI, jenž měl před sebou prázdnou branku a spoustu času, aby do ní poslal puk. Asistence: Josh Brown a Jack McBain.
    Brown J., Välimäki J., Schmaltz N., Keller C., McBain J.
    Paul N., Hagel B., Crozier M., Cirelli A., Lilleberg E.
    08:40 Clayton KELLER - 1:1
     
    09:36
    Dylan Guenther neměl po přejetí útočné modré mnoho možností, a tak rovnou sám vystřelil na branku. Andrej Vasilevskij raději puk podrží, aby nedošlo k dalším zmatkům v prostoru před ním.
     
    10:11
    Michael Kesselring pěkně projel středním pásmem, v tom středním si nachystal střelu zápěstím a neváhal ji vypustit. Victor Hedman byl ale dobře postavený a hokejkou přesměroval puk do ochranné sítě.
     
    11:25
    Conor Sheary a Anthony Cirelli dělali velké problémy přesile soupeřů přímo před Ingramovou brankou. Nakonec hostující obrana i se štěstím situaci zvládá.
     
    12:40
    Alespoň 10 sekund několik hráčů obou týmů bojovalo o puk v pravém rohu za Ingramovou brankou, rozhodčí ale hru nepřerušoval. Pro útočící Tampu z toho nic nevzešlo, vítězem minisouboje se stali Yotes.
     
    13:48
    Něco ale už mohlo vzejít z dobrého střídání elitního útoku domácích, když Nikita Kučerov se Stevenem Stamkosem podél mantinelů motali hlavy obráncům Arizony. Ti ale zvládli zblokovat několik střel.
     
    14:21
    Další takovou střelu vyslal z levé strany Emil Lilleberg, proti němu už musel zasahovat Connor Ingram. Nejprve mu puk vypadl, ale stihl si ho stáhnout pod lapačku.
     
    15:49
    Stamkosova zpětná přihrávka na modrou se vůbec nepovedla, hosté díky ní jeli do přečíslení ve dvou proti jednomu. Matias Maccelli však v rozhodující moment neprocpal puk doprava přes skvěle bránícího Raddyshe.
     
    16:48
    Arizona se nicméně opět na chvilku držela v útočném pásmu, Michael Kesselring z osy hřiště vypálil prudce, ale nepřesně.
     
    17:50
    Hosté v posledních střídáních sice v obraně vypadali, že nestíhají, ale popravdě dobře blokují střely Tampy, čímž výrazně usnadňují práci Connoru Ingramovi.
     
    18:40
    A to samé se po dlouhém boji u mantinelů povedlo na druhé straně obráncům Tampy. Andrej Vasilevskij mohl zůstat úplně v klidu.
     
    19:08
    Již za brankou hostů začal osobní souboj Michaela Eyssimonta a Janise Mosera, který vygradoval až v bitku. Tu celkem rychle vyhrál domácí tvrďák, oba každopádně dostávají větší trest na 5 minut.
    19:08 Bitka Michaela EYSSIMONTA s Janisem MOSEREM
     
    19:26
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku!
    Velkou rychlost po vhazování z vlastního pásma nabral na levém křídle BRAYDEN POINT. U útočné modré převzal přihrávku o mantinel od Kučerova a následně z kruhu zápěstím poslal kotouč do protějšího rohu Ingramovy branky. Asistence: Nikita Kučerov.
    Point B., Raddysh D., Hedman V., Kučerov N., Stamkos S.
    Kesselring M., Kerfoot A., Zucker J., Dermott T., Crouse L.
    19:26 Brayden POINT - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Tampa vstoupila do zápasu naprosto excelentně, když hned v prvním střídání po 24 sekundách prostřelila Connora Ingrama. Poté po většinu času diktovala tempo a dělala hostujícímu brankáři ještě další problémy. Arizona však také měla několik dobrých pasáží a z jedné z nich dokázal Clayton Keller vyrovnat na 1:1. Avšak jak skvěle Tampa Bay do třetiny vstoupila, tak skvěle ji i zakončila, neboť Brayden Point ve 20. minutě prostřelil hostujícího gólmana podruhé, domácí tedy jdou do šaten se zaslouženým vedením.

    Druhá třetina začne přibližně ve 2:00.
     
    Statistiky po 1. třetině

    Střely na branku 13:6
    Zblokované střely 5:4
    Zákroky gólmanů 5:11
    Vyloučení 1:1
    Vyloučení v minutách 5:5
    Hity 9:14
    Vhazování 6:6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    V útočném pásmu se puk překvapivě odrazil k jednomu z hostů na levé straně, který zápěstím velmi svižně prověřil Andreje Vasilevského.
     
    21:16
    Coyotes vstupují do druhé třetiny velmi sebevědomě, Michael Carcone udělal ve střední třetině hezký manévr na osu hřiště, jenže jeho spoluhráč napravo byl v ofsajdu.
     
    22:23
    Úkol dostat domácí tým zase herně navrch měla elitní formace Tampy, Kučerov si na ose hřiště vyměnil puk s Hedmanem, nebezpečná střela se ale poté neujala.
     
    23:51
    I čtvrtý útok Lightning teď hostům pořádně zavařil, Mitchell Chaffee dorážel z bezprostřední vzdálenosti a všechno musel hasit Connor Ingram.
     
    24:55
    Hra se rychle přelévá z jednoho konce kluziště na druhý, nebezpečnější je ale většinou Tampa. De Haanovo nahození po ledě bylo tečováno těsně mimo branku.
     
    25:46
    Hosté se znovu poměrně snadno sice dostali k soupeřově brance, ale nedaří se jim ji ohrozit.
     
    26:10
    Zato Ingram měl nyní štěstí, když Stamkosova bekhendová zadovka z mezikruží na poslední chvíli byla zblokována do rohu.
     
    26:22
    Coyotes tentokrát řeší svůj protiútok jednoduše, nahozením na Andreje Vasilevského. To pro ně aktuálně byla zřejmě nejlepší možnost, neboť díky tomu získávají vhazování v útočné třetině a chvilku na nabrání sil při komerční přestávce.
     
    27:36
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nejproduktivnější útok domácích právě předvedl další z mnoha svých skvělých střídání, při němž dlouho držel soupeře pod tlakem. Nakonec zůstal trestuhodně volný na pravé straně NIKITA KUČEROV, který zužitkoval Stamkosův přesný pas střelou po ledě k bližší tyči. Pro Stevena Stamkose je tato asistence jeho 1100. kanadským bodem v kariéře. Asistence: Steven Stamkos a Victor Hedman.
    Kučerov N., Point B., Perbix N., Hedman V., Stamkos S.
    Välimäki J., Keller C., Durzi S., Maccelli M., Cooley L.
    27:36 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    28:23
    Tyler Motte zničehonic přebruslil hostující obranu na pravém křídle a dostal se ke slušné střele z blízkosti. Ingram nyní svůj tým podržel.
     
    29:45
    Poslední gól hosty opařil, puk teď pouze vyhazují na zadní mantinel, aniž by o něj chtěli bojovat.
     
    30:35
    Naopak hráči Tampy se začínají naplno bavit, Stamkos měl uprostřed hřiště spoustu prostoru na střelu, která vyletěla příliš vysoko.
     
    30:56
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Alexander Kerfoot – 2 min., sekání.
     
    31:10
    Na začátek oslabení se Kojotům daří vyhodit puk přes celé kluziště.
     
    31:22
    Jen o chviličku později ale domácí v útočném pásmu rychle sehráli kombinaci, kterou ze svého oblíbeného levého kruhu zakončil ranou z první Stamkos. Connor Ingram byl připraven.
     
    32:02
    5/4
    Tampa právě vstřelila branku!
    Podruhé už ale hostující gólman nemohl dělat vůbec nic, když Kučerov propasíroval krásný křižný pas opět na STEVENA STAMKOSE. Tentokrát domácí kapitán střílel nechytatelně pod horní tyčku. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
    Stamkos S., Point B., Kučerov N., Paul N., Hedman V.
    Guenther D., Bjugstad N., Dermott T., Moser J.
    32:02 Steven STAMKOS - 4:1
     
    33:18
    Další střela, tentokrát od Nikity Kučerova z levé strany, právě zazvonila na bližší tyč branky hostů.
     
    34:27
    Když se konečně hosté dostali do nadějného přečíslení, vytáhl Andrej Vasilevskij solidní zákrok proti Nicku Schmaltzovi a Clayton Keller smolně nezvládl dorážku.
     
    35:18
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku!
    Max Crozier měl v pravém rohu spoustu času, a tak se rozhodl poslat puk rovnou na branku. Od Ingramova betonu se kotouč odrazil k MITCHELLU CHAFFEEMU, jenž dorážkou přehodil rameno domácího brankáře, a vstřelil tak svůj první gól v NHL. Asistence: Max Crozier a Emil Lilleberg.
    Chaffee M., Glendening L., Merelä W., Crozier M., Lilleberg E.
    Bjugstad N., O'Brien L., Durzi S., Carcone M., Moser J.
    35:18 Mitchell CHAFFEE - 5:1
     
    36:13
    Michael Kesselring obkroužil s pukem útočné pásmo, až se dostal do volného prostoru. Prudká střela zápěstím však mířila doprostřed brány, takže to byl pro Vasilevského snadný zákrok.
     
    36:59
    5/5
    Arizona právě vstřelila branku!
    Clayton Keller si sjel od modré čáry směrem k brance, poté v podstatě z rohu nečekaně našel vpravo skrytého SEANA DURZIHO. Proti jeho zakončení se Vasilevskij nestihl dostatečně natáhnout. Asistence: Clayton Keller a Nick Schmaltz.
    Durzi S., Schmaltz N., Keller C., McBain J., Moser J.
    Paul N., Hagel B., de Haan C., Perbix N., Cirelli A.
    36:59 Sean DURZI - 5:2
     
    37:48
    Arizona pokračovala v útočném pásmu, ale ke své škodě se tam nedostala k další velké šanci, Tampa naopak celkem snadno uklidňuje hru na druhé straně.
     
    38:45
    Přeci jen ale ke konci třetiny hosté přidávají v napadání a tvrdě bojují o puk v útočném pásmu. Domácí obrana se snaží držet je u mantinelů.
     
    39:16
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Calvin de Haan – 2 min., podrážení.
     
    39:38
    Nepřesnou přihrávkou se hosté sami vyhánějí z útočného pásma v přesilové hře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině domácí naplno ukázali svou sílu, nasypali soupeři tři góly a téměř do ničeho ho nepouštěli. Steven Stamkos si během toho připsal svůj jubilejní 1100. bod v NHL, Mitchell Chaffee poté vstřelil naopak svůj úplně první gól. Arizona sice ještě dokázala snížit a do třetí třetiny bude vstupovat v přesilovce, ale podle předvedené hry obou týmů je těžké představit si, že by Coyotes ještě mohli s výsledkem něco udělat.

    Třetí třetina začne přibližně ve 2:56.
     
    Statistiky po 2. třetině

    Střely na branku 27:16
    Zblokované střely 8:9
    Zákroky gólmanů 14:22
    Vyloučení 2:2
    Vyloučení v minutách 7:7
    Využité přesilovky 1:0
    Hity 16:24
    Vhazování 15:16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Arizona pokračuje v přesilové hře, rozestavila se do ideálního postavení v útočném pásmu a Keller měl dobrou střeleckou pozici na pravém kruhu. Andrej Vasilevskij si připisuje první zákrok ve třetí třetině.
     
    41:16
    Tampa Bay hraje v plném počtu.
     
    41:40
    Hosté rychlým přístupem vyřešili problémy v obraně a rychle se vrhají zpět do útočného pásma.
     
    42:28
    Domácím nevyšla konstruktivní rozehrávka, puk zbrkle posílají na zakázané uvolnění.
     
    43:35
    Domácí ale vypadají mnohem klidněji při protiútoku. Anthony Cirelli po krátké přihrávce zleva od Eyssimonta měl dost času na střelu zápěstím z osy hřiště, Connor Ingram musel vytáhnout dobrý zákrok vyrážečkou.
     
    44:23
    Ve středním pásmu během tvrdého osobního souboje u mantinelu hru přerušuje přihrávka rukou.
     
    45:22
    Matias Maccelli skvěle vystihl soupeřovu přihrávku ve středním pásmu, za modrou čarou přenechal puk za sebe Dylanu Guentherovi. Jeho rána zápěstím vyletěla nad Vasilevského bránu.
     
    46:55
    Po dlouhém početném souboji za brankou domácích sebral puk Nick Schmaltz, vyjel si k levému mantinelu a nečekaně vypálil z otočky. Andrej Vasilevskij byl ovšem připraven.
     
    47:32
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z podobného souboje na druhé straně nedokázali hosté vyhodit puk, ten tak dopadl před branku, kde číhal LUKE GLENDENING. Bez jakéhokoli rozmýšlení zakončoval, a to do pravého horního rohu, kam Ingram nedosáhl. Asistence: Mitchell Chaffee.
    Glendening L., Merelä W., Chaffee M., Crozier M., Lilleberg E.
    Brown J., Bjugstad N., O'Brien L., Durzi S., Carcone M.
    47:32 Luke GLENDENING - 6:2
     
    48:45
    Další problémy ve vlastním pásmu hosté řeší jen vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    49:40
    Michael Kesselring si na útočné modré troufl na kličku do bekhendu, která mu ale nevyšla. Měl štěstí, že se soupeř naopak nepustil do samostatného nájezdu na druhou stranu, k čemuž nechybělo mnoho.
     
    50:50
    Domácí v klidu brání své pásmo, když je jim nejhůř, posílají puk jednoduše dopředu, ale tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    51:48
    5/5
    Arizona právě vstřelila branku!
    Logan Cooley doslova ukradl kotouč za brankou Tampy, povyjel před ni a z otočky stylově naservíroval puk doprava, kam se přihnal LAWSON CROUSE. Ten se zakončením neměl problém, ale hned nato se popral s Maxem Crozierem. Asistence: Logan Cooley.
    Brown J., Carcone M., Maccelli M., Crouse L., Cooley L.
    Point B., Crozier M., Lilleberg E., Kučerov N., Stamkos S.
    51:48 Lawson CROUSE - 6:3
     
    51:48
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Max Crozier – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Lawson Crouse – 5 min., bitka,
    Michael Kesselring – 2+2, krosček + 10 min. osobní trest, nesportovní chování.
     
    52:45
    Domácí si hned od začátku užívají svou čtyřminutovou přesilovku, na Connora Ingrama letí jedna střela za druhou.
     
    53:30
    Jeden z bránících hostujících hráčů zlomil hůl, celá čtyřka je navíc velmi unavená a pořád se nedaří vyhodit puk. Kučerov, Point, Stamkos a Hedman doslova vaří Kojoty kolem Connora Ingrama.
     
    54:30
    Konečně Yotes zvládli vyhodit, i když asi ani netušili, jak se jim to povedlo.
     
    54:56
    Dobře vyvezený kotouč dokonce jeden z hostujících hráčů vystřelil na branku, ale střela byla zblokována. Bude se vhazovat před Vasilevským a na led se vrací nejnebezpečnější útok Lightning.
     
    55:27
    Nick Paul z levé strany zpoza branky křižně přes brankoviště nabil Kučerovovi, proti němuž se musel Ingram velmi rychle přesunout.
     
    55:48
    Arizona hraje v plném počtu.
     
    56:10
    Sean Durzi šikovně udržel puk v útočném pásmu, následná přihrávka zprava na osu hřiště se mu ale nepovedla.
     
    57:15
    Michael Eyssimont se ze středního pásma proháčkoval až k nebezpečné střele, kterou ale hostující gólman vyráží.
     
    58:41
    Přestože je rozhodnuto, zápas se dohrává ve vysokém tempu a hlavně s velkým důrazem z obou stran. Může za to jednoznačně bitka po třetím gólu Arizony.
     
    59:31
    Rychlou akci Tampy ještě zastavuje ofsajd.
     
    Konec zápasu.
     
    V dnešním utkání rozhodně nebylo pochyb o lepším týmu. I když hosté z Arizony měli záblesky šikovnosti, koneckonců také vstřelili tři branky, s útočnou silou Tampy se to nedalo srovnat. Domácí rozhodli ve druhé třetině, ve které se na chvilku dostali do vedení 5:1, od té doby už další branky na obou stranách jen designově upravovaly skóre. Pro zajímavost stojí za zmínku, že Steven Stamkos si dnes připsal svůj bod číslo 1100, naopak Mitchell Chaffee vstřelil svůj úplně první gól v NHL. Ten navíc dnes (podle amerického času zítra, tedy 26.1.) slaví své 26. narozeniny.

    Dnešní utkání v Amalie Arena sledovalo 19 092 diváků.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 37 – 20 | Přesilová hra: 1/3 – 0/1 | Trestné minuty: 12 – 26

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Andrej Vasilevskij (TBL) – 17 zákroků, 3 OG, úspěšnost 85,0 %, odchytal 60:00
    Connor Ingram (ARI) – 31 zákroků, 6 OG, úspěšnost 83,8 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.

    Tři hvězdy utkání
    1. Nikita Kučerov (TBL) 1+2
    2. Steven Stamkos (TBL) 1+1
    3. Mitchell Chaffee (TBL) 1+1
     
    Děkuji vám za pozornost, přeji pěkný víkend a všem Zorám vše nejlepší k svátku! (03:50:26)

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 1. D. Raddysh (Hagel, Cirelli), 20. Point (Kučerov), 28. Kučerov (Stamkos, Hedman), 33. Stamkos (Kučerov, Point), 36. Chaffee (Crozier, Lilleberg), 48. Glendening (Chaffee) – 9. Keller (J. Brown, McBain), 37. Durzi (Keller, Schmaltz), 52. Crouse (L. Cooley)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – D. Raddysh, Hedman (A), Perbix, de Haan, Crozier, Lilleberg – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Paul, Cirelli, Hagel – Eyssimont, Motte, Sheary – Merelä, Glendening, Chaffee.
    Trenér: John Cooper.

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Durzi, Moser, Kesselring, Välimäki, J. Brown, Dermott – Schmaltz (A), Bjugstad, Keller (A) – Crouse (A), Kerfoot, Maccelli – Guenther, L. Cooley, Zucker – O'Brien, McBain, Carcone.
    Trenér: Andre Tourigny.

    Rozhodčí: Luxmore, McCauley – Tobias, Mills.

    Diváci: 19 092.
    bahis siteleri