Michalovce – Humenné 1:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Poprad 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Nitra – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Trenčín – Košice 1:4 (kon.)
po prodl.
HK Spišská Nová Ves
3:4 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:1)
HK Poprad
sk Pátek 26.01.2024, 17:30 • Spiš Aréna Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Atraktívne derby má svojho víťaza. Poprad zvíťazil v Spišskej 4:3 po predĺžení, aj keď väčšiu časť zápasu mal zarobené na tri body, berie aspoň dva. Pre domáce Rysy je to už tretia domáca prehra po sebe. Prvé miesto ale neopúšťajú, no zmenšil sa náskok pred Kamzíkmi na štyri body. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:58:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:17
    Poprad dal gól! Bitka o Spiš sa skončila úlovkom popradských hokejistov. TYLER COULTER nastavil hokejku na letiaci puk od Patrika Svitanu a rozhodol o dvoch bodov pre hostí. Asistencie: Patrik Svitana a Ben Betker.
     
    61:25
    Björkung odišiel dopredu. V rohu si na neho počkal Záborský. Puk putoval po mantineli. Kerbashian si vypracoval streleckú pozíciu medzi kruhmi, ale Vayovi pomohol Kotvan.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Predĺženie sa začne o 19:52.
     
    Spišiaci zlepšili hru a dočkali sa sladkej odmeny. Posunutie do predĺženia bolo v réžii Američana Todda Burgessa, dvojgólového strelca tretej tretiny.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:45
    Hostia dávajú v záverečných sekundách všetko do útoku. Melicherčík je maximálne koncentrovaný. Popradské pokusy má pod kontrolou.
     
    59:30
    Archambaulta Popradčania odstavili v stredovom kruhu. Následný útok na bránku riešil Melicherčík, keď pri ľavej tyčke zakryl odrazený puk.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:44
    Tomáš Záborský vychádzal z rohu s pukom vo svojej moci. Björkung sa naplno zhostil svojho postu. Zrazil koncovku a súpera odtlačil za bránu.
     
    56:59
    Žiak si dovolil ofenzívnu hru, ktorou chcel podporiť útočníkov. Stroskotal na zadnom mantineli proti lepšie stavanému Kotvanovi.
     
    Reklamná prestávka.
     
    55:21
    Stretli sa dve čísla 67. Björkung znepríjemňoval strelu Záborskému, ktorý však ohrozil Melicherčíka. Pre neho to bola jednoduchá robota lapačkou.
     
    53:52
    Spišská Nová Ves dala gól! Spišské derby štartuje nanovo. Archambault výborne vyšachoval obrancov aj Vaya, že ak by TODD BURGESS neskóroval do poloprázdnej bránky, bolo by to neuveriteľné zlyhanie. Asistencie: Olivier Archambault a Marcel Melicherčík.
     
    53:35
    Hra Spišskej núti hostí k zakázaným uvoľneniam. Oliver Turan v tretej tretine to už druhýkrát spôsobil.
     
    51:34
    Skvelá akcia lídra, ktorej chýbalo gólové zakončenie! Rapáč zakombinoval s Bortňákom a vypálil Hamráček! Ádam Vay pokračuje v podávaní kvalitného výkonu!
     
    50:42
    Zakázané uvoľnenie Popradu. Domáci posielajú na ľadovú plochu štvrtú formáciu, hostia veria tretej.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 11. Hamráček (Rapáč), 45. Burgess (Archambault, Hamráček), 54. Burgess (Archambault, Melicherčík) – 14. Dmowski (Cardwell, P. Svitana), 18. Betker (P. Svitana), 27. Záborský (Kotvan), 63. Coulter (P. Svitana, Betker)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas, Merežko, Žiak, Valach, Romaňák, Björkung, Vaverčák – Archambault, Nellis, Burgess – Majdan, Kerbashian, Bakoš – Hamráček, Frankovič, Vandas – T. Danielčák, Bortňák, Rapáč.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    HK Poprad: Vay – Betker, Cardwell, Kotvan, Brincko, D. Brejčák, Turan, Česánek – Dmowski, Coulter, P. Svitana – Záborský, Bjalončík, Calof – Peresunko, D. Jendek, Kukuča – Melcher, Suchý, Belluš.
    Trenér: Todd Bjorkstrand.

    Rozhodčí: Hronský, Jobbágy – Pribula, Durmis.

    Diváci: 4300.
    bahis siteleri