NY Rangers – Vegas 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Florida 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Los Angeles 5:1 (kon.)
Seattle – St. Louis 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Boston 2:6 (kon.) | Dallas – Washington 5:4 (po pr.)
San Jose – Buffalo 2:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 4:1 (kon.)
po prodl.
Seattle Kraken
3:4 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 27.01.2024, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:30 Pavel BUČNĚVIČ - 3:4
     
    63:30
    3/3
    St. Louis právě vstřelilo branku! Je rozhodnuto! St. Louis nakonec vítězí, o což se postaral PAVEL BUČNĚVIČ, který dostal přesnou nahrávku do mezikruží z levého kruhu od Schenna a přesnou střelou trefil odkrytou branku Daccorda. Asistence: Brayden Schenn.
    Bučněvič P., Schenn B., Perunovich S.
    Larsson A., Schwartz J., Wennberg A.
    41:27 Pavel BUČNĚVIČ - 3:3
     
    41:27
    5/5
    St. Louis právě vstřelilo branku! Je vyrovnáno! Za brankou Seattlu se bojovalo o kotouč a nakonec se k němu dostal Thomas, který ho přesnou nahrávkou poslal na levý kruh PAVLU BUČNĚVIČOVI, jehož přesná rána zapadla za záda brankáře Daccorda, který nestihl na střelu reagovat. Asistence: Robert Thomas.
    Bučněvič P., Thomas R., Leddy N., Kyrou J., Parayko C.
    Borgen W., Schwartz J., Wennberg A., Oleksiak J., Burakovsky A.
    35:01 Robert THOMAS - 3:2
     
    35:01
    5/4
    St. Louis právě vstřelilo branku! St. Louis využívá i svou druhou přesilovku a snižuje na rozdíl jediné branky. Střelcem je ROBERT THOMAS, který v levém kruhu přesně tečoval ránu Perunoviche od modré čáry. Asistence: Scott Perunovich a Pavel Bučněvič.
    Thomas R., Perunovich S., Bučněvič P., Kyrou J., Neighbours J.
    Larsson A., Dumoulin B., McCann J., Gourde Y.
    26:42 Eeli TOLVANEN - 3:1
     
    26:42
    5/5
    Seattle právě vstřelil branku! A další gól domácích v rychlém sledu. Perunovich ztratil puk a nechal ho za sebou, čehož využil Bjorkstrand, který následně poslal puk před branku, kde ho zachytil Gourde, jenž si několikrát vyměnil puk s EELIM TOLVANENEM, který poté zakončoval přesnou střelou z levé strany do horní části Binningtonovy branky. Asistence: Yanni Gourde a Oliver Bjorkstrand.
    Tolvanen E., Gourde Y., Bjorkstrand O., Larsson A., Dunn V.
    Leddy N., Schenn B., Saad B., Parayko C., Neighbours J.
    23:55 Oliver BJORKSTRAND - 2:1
     
    23:55
    5/4
    Seattle právě vstřelil branku! Také domácí využívají přesilovku a otáčí skóre! Po neúspěšné Krugově šanci, kterou vyrazil Daccord, se domácí vydali dopředu a po krásné přihrávkové kombinaci se puk dostal do mezikruží, kde byl nikým nehlídán OLIVER BJORKSTRAND, který se trefil přesně do odkryté části Binningtonovy branky. Asistence: Alexander Wennberg a Jared McCann.
    Bjorkstrand O., Wennberg A., McCann J., Eberle J., Dunn V.
    Toropčenko A., Thomas R., Krug T., Kessel M.
    10:17 Brian DUMOULIN - 1:1
     
    10:17
    5/5
    Seattle právě vstřelil branku! Domácí ale odpovídají a srovnávají! Domácí přešli do útočného pásma a Larsson nahrál na modré čáře BRIANU DUMOULINOVI, jenž se z vrcholku levého kruhu opřel do puku. Střela se otřela o tyčku Binningtonovy branky a skončila za jeho zády. Hostující brankář neměl šanci proti ráně zasáhnout. Asistence: Adam Larsson a Jaden Schwartz.
    Dumoulin B., Larsson A., Schwartz J., Tanev B., Wennberg A.
    Leddy N., Schenn B., Saad B., Parayko C., Neighbours J.
    07:39 Oskar SUNDQVIST - 0:1
     
    07:39
    5/4
    St. Louis právě vstřelilo branku! A je tu první gól! St. Louis využívá přesilovku. Kapitán Schenn vniknul po levé straně do útočného pásma, a pak našel krásnou křižnou nahrávkou na pravé straně OSCARA SUNDQVISTA, který posléze dostal puk do odkryté branky. Asistence: Brayden Schenn a Torey Krug.
    Sundqvist O., Schenn B., Krug T., Hayes K., Saad B.
    Dumoulin B., McCann J., Oleksiak J., Gourde Y.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 11. Dumoulin (Larsson, Schwartz), 24. Bjorkstrand (Wennberg, McCann), 27. Tolvanen (Gourde, Bjorkstrand) – 8. Sundqvist (B. Schenn, Krug), 36. Thomas (Perunovich, Bučněvič), 42. Bučněvič (Thomas), 64. Bučněvič (B. Schenn)


    Seattle Kraken: Daccord (Grubauer) – Larsson, Dunn, Borgen, Oleksiak, Schultz, Dumoulin – Eberle, McCann, Tatar – Burakovsky, Wennberg, Schwartz – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – B. Tanev, Beniers, Kartye.
    Trenér: David Hakstol

    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Parayko, Leddy, Kessel, Krug, Perunovich, Scandella – Kyrou, Thomas, Bučněvič – Neighbours, B. Schenn, Saad – N. Walker, Hayes, Toropčenko – Blais, Sundqvist, Alexandrov.
    Trenér: Drew Bannister

    Rozhodčí: Markovic, Pollock – Murchison, Shewchyk
    bahis siteleri