Black Dogs Budweis – UK Kings Prague 6:3 (kon.) | North wings Ústí – VUT Cavaliers Brno 1:2 (kon.) | BO Ostrava – Engineers Prague 0:9 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
VUT Cavaliers Brno
Pondělí 29.01.2024, 20:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se odsud z Ústí nad Labem s vámi loučím a přeji hezký zbytek pozdního večera. (22:11:24)
     
    V Ústí nad Labem je dobojováno! Poměrně vyrovnané, a navíc dlouho bezbrankové utkání strhli hosté na svou stranu v závěru druhé třetiny. Pak si ještě v periodě následné své vedení pojistili a nic na tom nezměnil ani gól Jana Jindry vteřinu před závěrečnou sirénou. Tři body tak míří na Jižní Moravu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen! Přesně vteřinu před koncem hry přišel dosud bezchybný Štěpán Zlatnický o čisté konto! Z prostoru mezi kruhy se opřel do kotouče rychle rozjetý JAN JINDRA, který jej napasoval do volného prostoru brněnské branky. Asistence: Jan Macek a Adam Janoušek.
     
    59:46
    Oddechový čas pro tým HC North Wings Ústí nad Labem.
     
    59:38
    Po buly se k puku dostali Brněnští, kteří ovšem nyní pouze vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    59:17
    Domácí zkouší maximum a v posledních chvílích zkouší hru bez gólmana. Ta jim vychází do podoby několika těžkých střel. Zlatnický se ovšem stále drží.
     
    58:58
    Domácí v plném počtu.
     
    58:37
    Střela Pavla Jarého mířila přesně do hloučku hráčů obou týmů.
     
    58:17
    Jakuba Tota od vystřelení zastavil v poslední možné chvíli Jan Malíř.
     
    57:37
    Ústeckým se povedlo vyhodit kotouč až k Zlatnického brance, odkud se Kavalíři dostali k další rozehrávce.
     
    56:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Tomáš Jarý – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Filip Cekr – 2 min., hrubost.
     
    56:52
    Adam Janoušek zkusil samostatný rozjezd po pravé straně. Ovšem ani tentokrát nevyzrál tváří v tvář připravenému Zlatnickému.
     
    56:32
    Brněnští se drží v útočné třetině a stále se snaží o uzmutí volného prostoru.
     
    55:58
    Až příliš tvrdý hit Hanuše Petržílky, kvůli kterému musel Josefa Pöschla přímo na ledové ploše ošetřovat lékař. Zkušený bek North Wings tak dostal pětiminutový trest a trest do konce utkání za . Stejně tak si ovšem vysloužil dvouminutový trest Richard Rogoznik za shozené rukavice, což sudí klasifikovali jako nesportovní chování. Vzhledem k tomu, že je méně než pět minut do konce utkání, tresty se krátí a Cavaliers mají tříminutovou přesilovku. Trest North Wings odpyká Vladimír Dykast.
     
    55:50
    Dykastovu snahu o posun kotouče k bližší tyči Zlatnický vyčíhal a přikryl puk na ledové ploše.
     
    55:24
    Severočechům se podařilo narušit rozehrávku Cavaliers od vlastní branky. Je samotné ovšem sráží nepřesnost při přechodu do útočného pásma.
     
    54:39
    Šubrtovo nahození podél mantinelu našlo pouze hráče v brněnském dresu, kteří se tak rozjeli s pukem ihned do útočného prostoru.
     
    Dnešní utkání sleduje 120 diváků.
     
    54:16
    K exekuci nájezdu se vydal Adam Janoušek, který se pokusil Zlatnického přelstít střelou nad betony ze středu, avšak nezvedl jí dostatečně vysoko.
     
    54:16
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Karel Man – TS, hákování.
     
    53:26
    Jan Jindra křižným pasem přes střední pásmo našel Adama Janouška. Ten si nalevo vyjel o kousek dopředu, pak vypálil křižmo na Zlatnického. Brněnský gólman ale i nyní puk vyrazil.
     
    52:01
    Až příliš dlouho trvalo Ondřeji Filipovi zpracovat kotouč u soupeřovy branky, až schytal hit tělem od Koldera a hosté se vydali na bleskový úprk směrem ke svatyni domácího týmu.
     
    51:18
    Hosté v plném počtu.
     
    51:02
    Nadvakrát se Ústečtí pokusili napasovat kotouč z těsné blízkosti do brněnské branky. V obou případech ovšem trefili jen Zlatnického betony.
     
    49:56
    Jan Macel přenechal kotouč zezadu dojíždějícímu Tomáši Jarému, který střelou na vzdálenější tyč prověřil Zlatnického pozornost. Gólman Cavaliers ovšem včas zvedl svou lapačku.
     
    49:21
    Brněnští se po buly dostali ke kotouči a dalekým výhozem kotouče přesunuli těžiště hry k brance Filipa Blažka.
     
    49:18
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Josef Pöschl – 2 min., podrážení.
     
    48:25
    Domácí v plném počtu.
     
    48:25
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brněnští využívají přesilovku a navyšují svůj náskok! Z prostoru mezi kruhy poslal přímou střelu do vzdálenějšího horního růžku Blažkovy branky NESIM HARMIM, který tak vystihl poměrně velké množství volného prostoru. Asistence: Miroslav Slováček.
     
    48:09
    Nesim Harmim si nejdříve vymíchal Dykasta, avšak následně zakončil ne zcela přesně.
     
    47:16
    Harmimovo zakončení od modré našlo svůj cíl u mantinelu poměrně daleko od ústecké branky. Tlak Cavaliers se ovšem stupňuje.
     
    47:15
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Jan Macel – 2 min., hrubost.
     
    46:35
    Jan Macel si najel do rohu kluziště a žabkou napasoval kotouč směrem do mezikruží. Puk ale netrefil přesně jak by potřeboval, čímž jej poslal jen do boční sítě.
     
    46:00
    Střelu Adama Janouška od modré zblokoval Pernický do plexiskla za brankou Brna.
     
    44:53
    Pronikajícího Martina Ďuriše po pravé straně dokázala domácí obrana odzbrojit v útočném pásmu. Přesto se Cavaliers dokázali udržet poblíž Blažkovy svatyně.
     
    44:38
    Křídla severu ovšem v aktivitě neustávaly a výsledkem byly další dvě střely na Zlatnického.
     
    44:09
    Vladimíru Dykastovi vyšla zadovka na Jana Jindru, ačkoliv kotouč posouval víceméně naslepo. Jindra následně puk zpracoval a posléze vystřelil. K jeho smůle ovšem těsně vedle.
     
    43:43
    Střelu Pavla Jarého od modré chtěl ještě tečovat Tot, který ale stál příliš blízko k brankovišti, čímž už neměl dostatek prostoru na ideální dotyk s pukem.
     
    43:00
    Filip Cekr za vlastní brankou krouží z jedné strany na druhou a nemá se dostat kam ven.
     
    42:02
    Ze souboje o puk v rohu vyjel jako vítěz Michal Svoboda. Ten následně zpoza branky posunul puk na vrchol k Davidu Nedomovi, jehož ránu z první hosté tečovali do ochranné sítě.
     
    41:15
    Vysoká a důrazná rána z hokejky Antonína Běhala. Gólman Blažek ale mohl jen zvednout hlavu a podívat se, jak mu nad ní kotouč prolétl.
     
    40:41
    Josef Pöschl se vrátil pro puk za vlastní branku. Kavalíři se dostali do středního pásma, avšak přes modrou odevzdali kotouč do držení severočeského celku.
     
    40:08
    První buly vybojovali North Wings, kteří se stáhli ke své brance a obloukovitým výjezdem se snažili dostat dopředu. Povedlo se jim to ovšem až napodruhé.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině zůstával obraz hry podobný té předešlé. K vidění bylo několik slibných příležitostí, byť trochu více na straně domácího týmu. Přesto ta gólová přišla od Cavaliers, kteří tak drží těsný náskok do závěru utkání.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Rozehrávku Jihomoravanů zastavil za svou brankou Filip Blažek. Ten ale neudržel kotouč pro své spoluhráče.
     
    38:32
    Slováček se odhodlal k dalšímu útoku. Tentokrát ale přes dotírající obranu North Wings pouze obkroužil branku a vrátil se zpět do vlastního pásma.
     
    37:28
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    V závěru druhé třetiny přichází první gól tohoto utkání! Do samostatného úniku se dostal MIROSLAV SLOVÁČEK, který se po pravé straně dostal těsně před Blažkovu klec a přesnou ranou na vzdálenější tyče otevřel skóre. Asistence: Antonín Běhal a Karel Man.
     
    37:13
    Těsně před dojíždějícím Adamem Janouškem vytěsnil Zlatnický gól od sebe.
     
    35:44
    Velká šance Brněnských! Do brejku proti osamocenému gólmanovi se dostali Nesim Harmim a Kryštof Charvát! Po sérii několika vzájemných pasů se pokusil o bekhendové zakončení z mezikruží Harmim, avšak Blažek si vyjel dopředu a kotouč zalehl.
     
    34:49
    Pavel Jarý obkroužil brněnskou branku, načež přihrávkou přes celou šířku ledové plochy našel Adama Janouška. Ten neváhal a důrazně poslal kotouč na branku z nadějné pozice. Zlatnický ovšem vyrazil, načež se domácí ještě pokoušeli o dorážku. Ani té ale gólman Cavaliers neumožnil projít za své záda.
     
    34:11
    Ústečtí zahájili další přesilovku sérií přihrávek na vnějším obvodu útočné třetiny. Od modré se odhodlal ke střele Hanuš Petržílka, ovšem jeho ránu Zlatnický udržel ve svých rukou.
     
    33:53
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Martin Jaroš – 2 min., držení.
     
    33:16
    Jarošova střela z pravého kruhu mířila do betonů Filipa Blažka. Gólman Severočechů tak snadno vyrazil.
     
    32:18
    Jan Jindra se snažil najít z rohu kluziště najít Jakuba Tota, najíždějícího si do mezikruží. Do cesty kotouče se ale dostal Miroslav Slováček, který pas domácích zablokoval.
     
    31:29
    Hosté celkem snadno odevzdali puk do držení North Wings. Severočeši ovšem nejsou v rozehrávce přesní a nemohou se dostat ven ze třetiny.
     
    30:28
    Přes zakrytý výhled se pokusil Adam Janoušek od modré vystřelit. Puk ovšem vychýlila z osy střely brusle Vojtěcha Pernického a zvedla ránu nad branku do ochranného plexiskla za Zlatnického svatyní.
     
    29:39
    Z ťukané o puk poblíž branky Brňanů vyšli hosté vítězně a snažili se o průnik do útočné oblasti. Tentokrát jim ale příležitost zastavili sudí zachycením v postavení mimo hru.
     
    29:06
    O zadovku zpoza branky se pokusil Adam Janoušek. Kotouč ale Tomáše Jarého nenašel. Přesto hosté nedokázali nic jiného než jeho výhoz na zakázané uvolnění a hra tak zůstává u branky Cavaliers.
     
    28:43
    Jan Macel ukázal své rychlé nohy a prosmýkl se po pravé straně do útočného pásma. Hosté mu ovšem stíhali záda a také se jim povedlo zamezit důraznému forvardovi Severočechů namířit puk na Zlatnického.
     
    28:22
    North Wings poměrně dlouho otálejí s rozehrávkou zpoza vlastní branky.
     
    27:23
    Povedená rána Vojtěcha Pernického z pravého kruhu. Výška ideální, důraz také slibný. Pouze přesné umístění jí chybělo k dokonalosti, kotouč se tak odrazil o mantinel za vzdálenější tyčí.
     
    26:42
    Macelova zadovka do ideálního postavení na Jana Vrbu. Ten si ale nezpracoval kotouč dle představ a nedokázal zacílit na branku Kavalírů.
     
    26:14
    Znovu gólman North Wings. Tentokrát přikryl kotouč na ledě před dotírajícími dvěma protihráči v jejich těsné blízkosti.
     
    25:41
    V útoku je stále brněnský tým, po řadě přihrávek po obvodu útočné třetiny se dostal k zakončení z mezikruží rozjetý Richard Rogoznik. Filip Blažek byl ale i tentokrát připravený.
     
    25:23
    Domácí v plném počtu.
     
    24:40
    Miroslav Slováček nevyzrál na čtyřnásobnou obrannou přesilu Křídel Severu a hosté se tak museli vrátit zpět za vlastní branku.
     
    24:09
    Křižný pas na Filipa Cekra z pravého do levého kruhu. Bek Cavaliers si puk zpracoval a následně vyšší střelou poslal na Blažka. Tomu se ale zadařilo v udržení rány ve svém náručí.
     
    23:24
    Cavaliers operují na levé straně útočného pásma. Před nimi ale stojí připravená obrana domácího týmu, která jim nedovolí zakončit.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Michal Svoboda – 2 min., podrážení.
     
    22:47
    Brněnští se dostali ke kotouči a celkem v klidu si ve třech ve vlastní třetině přihrávají.
     
    21:44
    Adam Janoušek vystihl nepřesnou rozehrávku Brněnských, sám se po křídle dostal do útočného pásma a důraznou ránou prověřil Zlatnického pozornost. Trochu ale chyběla přesnost, čímž se puk pouze odrazil o mantinel za brankou Cavaliers.
     
    21:02
    Ondřej Filip vypálil na Zlatnického od mantinelu na úrovni modré čáry. Dalekou střelu ovšem i nyní dokázal gólman Cavaliers udržet.
     
    20:23
    Adam Janoušek sice nejprve vypíchl kotouč Cekrovi a už to vypadalo, že se požene sám na branku. Na ještě hladkém ledě ovšem puk zaletěl až příliš daleko a blíže k němu měl Vojtěch Pernický.
     
    20:10
    První daleké vyhození kotouče z holí Cavaliers zastavil až v brankovišti Filip Blažek, který hned po buly musel zasahovat podruhé.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina gól nepřinesla. Úvod utkání vyšel lépe Severočechům, načež se postupně probouzeli i Cavaliers, kteří postupně převzali herní režii, avšak ani oni nevyzráli na Blažka a další šanci tak budou mít až po přestávce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:17
    A gólman Brněnských byl připraven i na třetí ránu North Wings bezprostředně po buly. Svou lapačku vytáhl proti dělovce Hanuše Petržílky.
     
    19:13
    V závěru první třetiny to znovu zkouší North Wings. Hned dvě jejich střely v řadě ale zastavil Zlatnický.
     
    18:54
    Teč Orsecha Blažek vyrazil, načež musel čelit důrazné dorážce z hole Josefa Pöschla. Ústecký gólman se ale rychle přesunul a i tento kotouč zastavil. Tentokrát si navíc vypomohl sevřením puku mezi betony.
     
    17:54
    Pernického pas o mantinel na Cekra a následný přesun Brněnských, který vzal za své ve středním pásmu. Domácí se ale také nedostali nikam daleko, vrátit do střední zóny se museli kvůli signalizovanému ofsajdu.
     
    17:31
    Bekhendovka pod značným úhlem z hole Kryštofa Charváta, po níž přikryl Blažek hrací předmět na ledě.
     
    16:40
    Přihrávka za obranu pro Tomáše Jarého a jeho následný výpad proti Zlatnickému. Toho se pokusil přelstít zvednutím kotouče na střelu pod víko, avšak gólman Cavaliers má přeci jen trochu rozměrnější postavu ve výstroji a tělem puk odrazil.
     
    16:28
    Brněnští se zmocnili kotouče a celkem v klidu si přihrávali ve vlastní třetině.
     
    15:36
    Nepřesná nahrávka Adama Janouška, po které se Severočeši museli vrátit zpátky ke své brance.
     
    14:51
    Ústečtí se vrátili za svou branku a postarali se o rozjezd zpět na druhou stranu. Už ve středním pásmu je ale zastavila hostující obrana a rozhořel se souboj o kotouč.
     
    14:47
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Vladimír Dykast – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Benjamin Kolder – 2 min., držení.
     
    14:33
    Vysokou Wernerovu nahrávku se pokusil tečovat Adam Janoušek. Kotouč ale skončil v rohu po Zlatnického levici.
     
    13:46
    Jakub Tot obdržel přihrávku přes modrou čáru a nikým nehlídán se odhodlal tváří v tvář do průniku proti Zlatnickému. Snažil se najít skulinu mezi jeho betony, avšak strážce svatyně Cavaliers jí zavčasu uzavřel.
     
    12:41
    Rozjezd Cavaliers ve třech proti dvěma bránících hráčům domácího týmu a následné zakončení Richarda Orsecha. Bek brněnského celku byl ale příliš vysoko vyjetý, proto trefil jen boční síť Blažkovy klece.
     
    12:14
    Jakub Tot zapomněl kotouč za sebou v mezikruží. Přesto se ten doklouzal až k Zlatnickému, který si v nastalé situaci nebyl úplně jistý, byť nakonec sevřel puk mezi betony.
     
    11:51
    Domácí v plném počtu.
     
    11:34
    Cavaliers jsou osamoceni ve vlastní třetině a odhodlávají se k dalšímu ataku na branku North Wings.
     
    10:48
    Nadějný pokus North Wings o průnik do útočného pásma. Přechod přes modrou se jim ale stal osudný a Brněnští se vrátili zpět k Blažkovi.
     
    09:53
    Hosté zvolili rychlou souhru a následné zakončení na Blažka. Proti tomu se ale vzepřela obrana domácích, která vyhodila kotouč na opačnou stranu ledové plochy.
     
    09:51
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Adam Werner – 2 min., podrážení.
     
    09:30
    Střelu Martina Jaroše z vnější hranice levého kruhu sevřel Blažek mezi svými betony.
     
    08:45
    Brněnský tým je stále v útočném pásmu aktivnější, avšak obraně North Wings se daří blokovat všechny střelecké příležitosti soupeře.
     
    08:26
    Po vyrovnání početních sil se do akce dostali Cavaliers. Tomáš Jarý ale vyčíhal přihrávku z rohu kluziště do předbrankového prostoru.
     
    08:16
    Hosté v plném počtu.
     
    08:09
    Přihrávka na dva doteky a následná rána Hanuše Petržílky od modré, která mířila přímo do vystrčené lapačky Štěpána Zlatnického.
     
    07:22
    Brněnským se povedlo vyhodit kotouč na opačnou stranu kluziště. Od Filipa Blažka tak začíná rozehrávka domácího týmu.
     
    06:26
    Ústečtí tentokrát volí aktivnější hru v útočné třetině a postupné přibližování k brance Cavaliers. Na Zlatnického zatím letěly dva kotouče, leč oba dva dokázal vyrazit.
     
    06:16
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Filip Cekr – 2 min., podrážení.
     
    05:34
    Slibnou souhru třech proti dvěma zakončil z mezikruží Tomáš Jarý. Do rány ale nedal tolik potřebný důraz a trochu chyběla i přesnost. Puk tak sjel o betony Zlatnického do rohu ledové plochy.
     
    04:57
    Jan Macel to zkusil proti čtyřnásobné přesile ze strany Cavaliers. Brněnští si jej rozebrali a přenesli hru na opačnou stranu. Zde musel zasahovat Blažek, avšak uzmutí kotouče mu starosti nedělalo.
     
    04:26
    Hosté v plném počtu.
     
    04:08
    Několika dělovkám v řadě musel momentálně čelit Štěpán Zlatnický. Puk ale vždy rozduněl jen betony brněnského brankáře.
     
    03:25
    Petržílkova rána od modré se odrazila o betony gólmana Zlatnického. Sám vytáhlý bek North Wings se posléze musel vrátit pro kotouč až za vlastní svatyni.
     
    02:42
    Křídla Severu svou úvodní přesilovku zahajují postupnou rozehrávkou zpoza vlastní branky. S přesunem od ní ale dost dlouho otálejí.
     
    02:26
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Martin Jaroš – 2 min., hákování.
     
    02:10
    Adam Janoušek se dral do útočného pásma, přes modrou jej ale zahákoval Martin Jaroš, za což si vyslouží dvouminutový trest.
     
    00:52
    Rozjezd třech proti dvěma ze strany Brněnských zahořel na nepřesnosti před brankou Blažka. Na druhou stranu se tak rozjel Ondřej Filip, který se pokusil o bekhendové zakončení, avšak zvedl kotouč příliš nad svatyni Zlatnického.
     
    00:06
    První buly vybojovali Kavalíři, kteří se vydali po křídle do útočného pásma. Nic závratného zde ale nepředvedli a celkem snadno odevzdali kotouč do držení domácích North Wings.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek – Werner, Šubrt, Petržílka (A), Martínek, Štěpánek, Jarý P. (A), Filip – Macel, Janoušek (C), Gottfried, Kušej, Nedoma, Vrba, Jindra, Dykast, Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    VUT Cavaliers Brno: Zlatnický (Běhal) – Orsech, Cekr (A), Man, Viskot, Běhal, Buchal, Pernický (C) – Kolder, Jančí, Ďuriš, Malíř, Rogoznik (A), Jaroš, Plitko, Novák, Pöschl, Balát, Slováček, Charvát, Harmim.
    Trenér: Pavel Pospíšil

    Rozhodčí: Hlinka – Kokrment, Bertlík.
     
    První vzájemný střet zvládl lépe severočeský tým, který si ze zimního stadionu v Kuřimi odvezl vítězství 4:3. Rozhodla už první třetina, v níž North Wings třikrát skórovali, přičemž inkasovali jen jednou. Pak už si Ústečtí své vedení pohlídali až do úplného konce klání.
     
    Souboj o šest bodů. Jen tak by se dal charakterizovat střet univerzit ze severočeské a jihomoravské metropole. Oba týmy mají na svém kontě patnáct bodů, Křídla severu jsou v tabulce výše jen díky skóre, ovšem mají také jeden zápas k dobru. Navíc tato dvojice ztrácí pouhý jeden bod na brněnskou Masarykovu univerzitu.
     
    Zdravím vás u 13. kola Univerzitní ligy ledního hokeje ze zimního stadionu v Ústí nad Labem. Proti sobě nastoupí domácí HC North Wings a hosté VUT Cavaliers Brno. Přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 60. Jindra (Macel, Janoušek) – 38. Slováček (Běhal, Man), 49. Harmim (Slováček)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek – Werner, Šubrt, Petržílka (A), Martínek, Štěpánek, Jarý P. (A), Filip – Macel, Janoušek (C), Gottfried, Kušej, Nedoma, Vrba, Jindra, Dykast, Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    VUT Cavaliers Brno: Zlatnický (Běhal) – Orsech, Cekr (A), Man, Viskot, Běhal, Buchal, Pernický (C) – Kolder, Jančí, Ďuriš, Malíř, Rogoznik (A), Jaroš, Plitko, Novák, Pöschl, Balát, Slováček, Charvát, Harmim.
    Trenér: Pavel Pospíšil

    Rozhodčí: Hlinka – Kokrment, Bertlík

    Diváci: 120
    bahis siteleri