Black Dogs Budweis – UK Kings Prague 6:3 (kon.) | North wings Ústí – VUT Cavaliers Brno 1:2 (kon.) | BO Ostrava – Engineers Prague 0:9 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
VUT Cavaliers Brno
Pondělí 29.01.2024, 20:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen! Přesně vteřinu před koncem hry přišel dosud bezchybný Štěpán Zlatnický o čisté konto! Z prostoru mezi kruhy se opřel do kotouče rychle rozjetý JAN JINDRA, který jej napasoval do volného prostoru brněnské branky. Asistence: Jan Macek a Adam Janoušek.
     
    59:17
    Domácí zkouší maximum a v posledních chvílích zkouší hru bez gólmana. Ta jim vychází do podoby několika těžkých střel. Zlatnický se ovšem stále drží.
     
    56:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Tomáš Jarý – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Filip Cekr – 2 min., hrubost.
     
    55:58
    Až příliš tvrdý hit Hanuše Petržílky, kvůli kterému musel Josefa Pöschla přímo na ledové ploše ošetřovat lékař. Zkušený bek North Wings tak dostal pětiminutový trest a trest do konce utkání za . Stejně tak si ovšem vysloužil dvouminutový trest Richard Rogoznik za shozené rukavice, což sudí klasifikovali jako nesportovní chování. Vzhledem k tomu, že je méně než pět minut do konce utkání, tresty se krátí a Cavaliers mají tříminutovou přesilovku. Trest North Wings odpyká Vladimír Dykast.
     
    54:16
    K exekuci nájezdu se vydal Adam Janoušek, který se pokusil Zlatnického přelstít střelou nad betony ze středu, avšak nezvedl jí dostatečně vysoko.
     
    54:16
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Karel Man – TS, hákování.
     
    49:18
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Josef Pöschl – 2 min., podrážení.
     
    48:25
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brněnští využívají přesilovku a navyšují svůj náskok! Z prostoru mezi kruhy poslal přímou střelu do vzdálenějšího horního růžku Blažkovy branky NESIM HARMIM, který tak vystihl poměrně velké množství volného prostoru. Asistence: Miroslav Slováček.
     
    47:15
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Jan Macel – 2 min., hrubost.
     
    44:09
    Vladimíru Dykastovi vyšla zadovka na Jana Jindru, ačkoliv kotouč posouval víceméně naslepo. Jindra následně puk zpracoval a posléze vystřelil. K jeho smůle ovšem těsně vedle.
     
    37:28
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    V závěru druhé třetiny přichází první gól tohoto utkání! Do samostatného úniku se dostal MIROSLAV SLOVÁČEK, který se po pravé straně dostal těsně před Blažkovu klec a přesnou ranou na vzdálenější tyče otevřel skóre. Asistence: Antonín Běhal a Karel Man.
     
    35:44
    Velká šance Brněnských! Do brejku proti osamocenému gólmanovi se dostali Nesim Harmim a Kryštof Charvát! Po sérii několika vzájemných pasů se pokusil o bekhendové zakončení z mezikruží Harmim, avšak Blažek si vyjel dopředu a kotouč zalehl.
     
    33:53
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Martin Jaroš – 2 min., držení.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Michal Svoboda – 2 min., podrážení.
     
    18:54
    Teč Orsecha Blažek vyrazil, načež musel čelit důrazné dorážce z hole Josefa Pöschla. Ústecký gólman se ale rychle přesunul a i tento kotouč zastavil. Tentokrát si navíc vypomohl sevřením puku mezi betony.
     
    16:40
    Přihrávka za obranu pro Tomáše Jarého a jeho následný výpad proti Zlatnickému. Toho se pokusil přelstít zvednutím kotouče na střelu pod víko, avšak gólman Cavaliers má přeci jen trochu rozměrnější postavu ve výstroji a tělem puk odrazil.
     
    14:47
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Vladimír Dykast – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Benjamin Kolder – 2 min., držení.
     
    13:46
    Jakub Tot obdržel přihrávku přes modrou čáru a nikým nehlídán se odhodlal tváří v tvář do průniku proti Zlatnickému. Snažil se najít skulinu mezi jeho betony, avšak strážce svatyně Cavaliers jí zavčasu uzavřel.
     
    09:51
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Adam Werner – 2 min., podrážení.
     
    06:16
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Filip Cekr – 2 min., podrážení.
     
    02:26
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno:
    Martin Jaroš – 2 min., hákování.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 60. Jindra (Macel, Janoušek) – 38. Slováček (Běhal, Man), 49. Harmim (Slováček)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek – Werner, Šubrt, Petržílka (A), Martínek, Štěpánek, Jarý P. (A), Filip – Macel, Janoušek (C), Gottfried, Kušej, Nedoma, Vrba, Jindra, Dykast, Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    VUT Cavaliers Brno: Zlatnický (Běhal) – Orsech, Cekr (A), Man, Viskot, Běhal, Buchal, Pernický (C) – Kolder, Jančí, Ďuriš, Malíř, Rogoznik (A), Jaroš, Plitko, Novák, Pöschl, Balát, Slováček, Charvát, Harmim.
    Trenér: Pavel Pospíšil

    Rozhodčí: Hlinka – Kokrment, Bertlík

    Diváci: 120
    bahis siteleri