Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 01.02.2024, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:00
    Se sirénou byl faulován Nicolas Hlava a Greg Moro byl poslán na trestnou lavici. Vervu tak na začátku třetí třetiny čeká dvouminutová přesilová hra.
     
    29:45
    Na trestnou lavici putuje Kristián Pospíšil za podrážení a domácí tak mají šanci v přesilové hře strhnout vedení na svou stranu.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    HL – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva, odpyká Nicolas Hlava.
     
    16:10
    Jan Ščotka sekl v další velké šanci domácích Ondřeje Kašeho a putuje na trestnou lavici. Další přesilovka pro domácí tým.
     
    10:51
    Další trest pro domácí, Marek Baránek vrazil na hrazení Kristiána Pospíšila a ten se skácel k ledu. Hosté tak mají k dispozici další přesilovou hru a pokusí se ji využít.
     
    07:25
    Ondřej Kaše se dostával do zakončení mezi kruhy, ale byl faulován Martinem Zaťovičem, jenž se provinil sekáním a už putuje na trestnou lavici. Jet tu první početní výhoda pro litvínovskou Vervu.
     
    01:49
    Je tu první vyloučení zápasu, na trestnou lavici usedl Liam Kirk, když podrazil soupeře a bude si přát, aby na lavici hanby setrval celé dvě minuty.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. D. Kaše (Zeman, O. Kaše), 41. Koblasa (Jaks) – 5. Moses (Okál, Zbořil), 46. Pospíšil (Kollár), 56. Pospíšil (Moro)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Zeman, Baránek, Jaks, Zile, Demel (A), Czuczman, Šalda – Koblasa, Jícha, Kudrna – O. Kaše (C), D. Kaše (A), Hlava – Abdul, Gut, Kirk – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Ďaloga, Gazda, Ščotka (A), Moro, Hrbas, Osburn, Kaňák – Zaťovič (C), Cingel, Flek – Pospíšil (A), Kollár, Kos – Okál, Zbořil, Moses – Vincour, Ekrt, Kohout.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3896
    bahis siteleri