Česko – Polsko 15:0 (kon.)
konec
Česko
15:0 (6:0, 4:0, 5:0)
Polsko
Sobota 03.02.2024, 18:00 • Hala sportowa im. Mariana Dzięcioła, Łochów (POL) • Kvalifikace mistrovství světa - muži • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    52:05 PĚNIČKA - 15:0
     
    52:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branka českého týmu! Tomáš Hanák dokázal z otočky nahrát přesně krosovou přihrávkou na MATĚJE PĚNIČKU, který dokázal bez problému dostat míček do branky Jakuba Udziely! Asistence: Tomáš Hanák.
    51:31 LANGER - 14:0
     
    51:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branka v síti Polska! Milan Meliš nahrál na hranici malého brankoviště na FILIPA LANGERA a vypadalo to, že brankář Polska má míček pod kontrolou jenže, vyplaval u jeho nohy a z dorážky se už kapitán Česka prosadil! Asistence: Milan Meliš.
    44:43 KREYSA - 13:0
     
    44:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další gól českého týmu! Filip Langer nejdříve naznačil, že bude střílet, poté shodil míček na JONÁŠE KREYSU, který dokázal propasírovat míček mezi tělem a bližší tyčkou! Asistence: Filip Langer.
    44:14 ZAKONOV - 12:0
     
    44:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvanáctá branka v síti Polska! Jiří Besta z levé strany dokázal dostat míček na střed hřiště, odkud dokázal FILIP ZAKONOV zamířit přesně k bližší tyči! Polský brankář nemohl nic vidět! Asistence: Jiří Besta.
    40:22 MELIŠ - 11:0
     
    40:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi začínají třetí třetinu velmi dobře! Adam Hemerka dokázal najít krosovou přihrávkou skvěle nabíhajícího MILANA MELIŠE, který z první dokázal zakončit do branky Jakuba Udziely! Asistence: Adam Hemerka.
    39:13 ZAKONOV - 10:0
     
    39:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvojciferné číslo branek bude svítit už po druhé třetině! Martin Šindelář dokázal bekhendem zpoza branky nahrát na volného FILIPA ZAKONOVA, který zakončil přesně k pravé tyči a zvyšuje náskok už na 10:0! Asistence: Martin Šindelář.
    37:28 HAVLAS - 9:0
     
    37:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branka Česka je na světě! Filip Langer velmi šikovným lobem dokázal najít na velkém brankovišti MATĚJE HAVLASE, který di dokázal rozhýbat brankáře a zakončit bekhendem do branky Polska! Asistence: Filip Langer.
    36:00 HANÁK - 8:0
     
    36:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Osmý gól české reprezentace! Filip Forman přihrál přesně na TOMÁŠE HANÁKA, který dokázal projít středem hřiště a následně zakončit přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Filip Forman.
    30:41 LANGER - 7:0
     
    30:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se poprvé prosazuje ve druhé třetině! Matěj Havlas předal míček na levou stranu, odkud bez větších problémů vystřelil FILIP LANGER a dokázal zamířit přesně k bližší tyči, kde polský brankář nedokázal zareagovat! Asistence: Matěj Havlas.
    17:45 GATTNAR - 6:0
     
    17:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se zmocnili míčku a dávají další branku! Matěj Jendrišák se skvěle rozhlédl na levé straně hřiště, posunul míček na MARTINA GATTNARA, který se dokázal prosadit ze středu hřiště! Asistence: Matěj Jendrišák.
    15:45 LANGER - 5:0
     
    15:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dávají pátou branku! Matěj Havlas se dokázal otočit kolem své osy u levé tyčky, sice nedokázal zakončit, ale míček si vzal FILIP LANGER, který zakončil do odkryté branky! Asistence: Matěj Havlas.
    6:47 MAJER - 4:0
     
    6:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dnes se zatím našemu výběru daří! Filip Forman z pravé strany našel krosovou přihrávkou vzduchem přesně PETRA MAJERA, který dokázal míček ze vzduchu sklepnout do branky Udziely! Asistence: Filip Forman.
    5:11 GATTNAR - 3:0
     
    5:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi střílejí třetí gól! Martin Šindelář u levé tyče shodil míček pod sebe na MARTINA GATTNARA, který měl před sebou dost prostoru a zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Martin Šindelář.
    3:58 FORMAN - 2:0
     
    3:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další gól Česka! Tomáš Hanák z levé strany dokázal dostat krosovou přihrávku vzduchem na FILIPA FORMANA, který dokázal míček sklepnout pod horní tyč! Krásný český gól! Asistence: Tomáš Hanák.
    3:13 MELIŠ - 1:0
     
    3:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dostáváme se do vedení! Marek Zouzal nejdříve z velké dálky vstřelil mimo branku, míček se odrazil příhodně od zadního mantinelu k MILANU MELIŠOVI, který zavěsil míček do pravého horního rohu! Asistence: Marek Zouzal.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 4. Meliš (Zouzal), 4. Forman (Hanák), 6. Gattnar (Šindelář), 7. Majer (Forman), 16. Langer (Havlas), 18. Gattnar (Jendrišák), 31. Langer (Havlas), 36. Hanák (Forman), 38. Havlas (Langer), 40. Zakonov (Šindelář), 41. Meliš (Hemerka), 45. Zakonov (Besta), 45. Kreysa (Langer), 52. Langer (Meliš), 53. Pěnička (Hanák)


    Česko: Bauer (Jurco) – Meliš, Hemerka, Šebek, Punčochář, Zakonov, Šindler, Zouzal – Havlas, Langer (C), Kreysa – Majer, Forman, Hanák – Šindelář, Jendrišák, Gattnar – Pěnička, Besta.
    Trenér: Jaroslav Berka

    Polsko: Udziela (Bogdanski) – Sadolewski, Karkulowski, Nieskorski, Surdyn, Procházka, Sternicki, Pelczarski, Dahlstrom A. – Widurski, Chlebda (C), Dahlstrom L. – Rydzewski, Szalanski, Skura K. – Krawczyk, Kostrzewa, Skura M. – Jankowski.
    Trenér: Patric Johansson

    Rozhodčí: Martin Matti a Simon Broman (SWE)

    Diváci: 682
    bahis siteleri