Česká Lípa – Tatran 8:7 (kon.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
8:7 (2:3, 3:3, 3:1)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Středa 07.02.2024, 18:30 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    53:57 Matěj HAVLAS - 8:7
     
    53:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran využívá přesilovou hru! Marek Beneš se dostal do rychlého protiútoku, počkal si na podporu, která přišla velmi rychle v podobě MATĚJE HAVLASE, který zamířil přesně do levého horního rohu branky! Asistence: Marek Beneš.
    44:18 Tomáš PŠENIČKA - 8:6
     
    44:18
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa vede o dvě branky! Radim Křenek nahrál přesně na TOMÁŠE PŠENIČKU, který dokázal z první přesně zamířit do branky Daniela Körbera, který se nedokázal přesunout! Asistence: Radim Křenek.
    42:55 Ladislav PEKÁREK - 7:6
     
    42:55
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa se dostává do vedení! Radek Krajcigr skvěle dostal přihrávku před branku, kde ještě stihl nahrát na LADISLAVA PEKÁRKA, který dokázal dostat míček do dokryté branky Tatranu! Asistence: Radek Krajcigr.
    41:15 Ladislav PEKÁREK - 6:6
     
    41:15
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Daniel Štěrba dokázal přesně nahrál na LADISLAVA PEKÁRKA, který stál bezprostředně před brankou Daniela Körbera, který nedokázal na jeho střelu zareagovat! Asistence: Daniel Štěrba.
    32:47 David ŠIMEK - 5:6
     
    32:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět vedení! Jakub Boček dokázal odzbrojit domácího obránce od míčku, ten si vzal DAVID ŠIMEK, který zakončil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Boček.
    29:36 Václav VAVRUŠKA - 5:5
     
    29:36
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Štěpán Slaný z rozehrávky přihrál přesně na VÁCLAVA VAVRUŠKU, kterému sice první střela nevyšla, ale míček se k němu ještě jednou odrazil a dokázal vymést pravý horní roh branky! Asistence: Štěpán Slaný.
    29:22 Radek KRAJCIGR - 4:5
     
    29:22
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A opět to máme pouze o jednu branku! Radim Křenek ze své poloviny poslal míček až na druhou stranu hřiště, kde byl osamocený RADEK KRAJCIGR, který si rozpohyboval brankáře a bez problému dokázal míček dostat do branky! Asistence: Radim Křenek.
    29:01 Martin ČERMÁK - 3:5
     
    29:01
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se dostává do dvoubrankového vedení! Pavel Sládeček přesně přihrál na vrchol, kde stál připravený MARTIN ČERMÁK, který bez problému z velké dálky dokázal dostat míček pod horní tyč! Asistence: Pavel Sládeček.
    26:51 Matěj HAVLAS - 3:4
     
    26:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté jdou znovu do vedení! Tomáš Hanák dokázal ze středu hřiště nahrát na hůl MATĚJE HAVLASE, který sice míček netrefil ideálně, ale s velkým štěstím se odrazil přesně do branky Daniela Jukla! Asistence: Tomáš Hanák.
    21:09 Vladimír TRČKA - 3:3
     
    21:09
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme opět vyrovnáno! Tomáš Pšenička zachytil míček od obrany soupeře, podíval se komu by mohl přihrát, nahrál přesně na VLADIMÍRA TRČKU, který zakončil přesně do odkryté branky Tatranu! Asistence: Tomáš Pšenička.
    18:27 Milan MELIŠ - 2:3
     
    18:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Matěj Havlas z pravé strany hřiště dokázal přes celo ušířku najít volného MILANA MELIŠE, který z první dokázal dostat míček za záda Daniela Jukla! Asistence: Matěj Havlas.
    13:03 Radek KRAJCIGR - 2:2
     
    13:03
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Ondřej Kopič skvěle posunul míček před branku na RADKA KRAJCIGRA, který si zkušeně počkal na pohyb Körbera a zamířil přesně do pravého horního rohu! Asistence: Ondřej Kopič.
    10:17 Marek BENEŠ - 1:2
     
    10:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Bohužel pro domácí je tady vedoucí branka Tatranu Střešovice! Milan Meliš nahrál přesně na hůl MARKA BENEŠE, který dokázal od levého mantinelu přesně zamířit do branky Daniela Jukla! Asistence: Milan Meliš.
    8:37 Adam KUČERA - 1:1
     
    8:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ovšem je tu rychlá odpověď! Jonáš Kreysa vystřelil z pravé strany na Daniela Jukla, od kterého se míček příhodně odrazil na hůl ADAMA KUČERY, který dokázal bez problémů dostat míček do odkryté branky! Asistence: Jonáš Kreysa.
    7:58 Václav VAVRUŠKA - 1:0
     
    7:58
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Je to gól a Česká Lípa se dostává do vedení! Tomáš Pšenička dostal míček zpoza branky na VÁCLAVA VAVRUŠKU, který ze středu hřiště dokázal přesně zamířit do pravého horního rohu branky Daniela Körbera! Asistence: Tomáš Pšenička.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Vavruška (Pšenička), 14. Krajcigr (Kopič), 22. Trčka (Pšenička), 30. Krajcigr (Křenek), 30. Vavruška (Slaný), 42. Pekárek (Štěrba), 43. Pekárek (Krajcigr), 45. Pšenička (Křenek) – 9. A. Kučera (Kreysa), 11. Mare. Beneš (Meliš), 19. Meliš (Havlas), 27. Havlas (T. Hanák), 30. Mar. Čermák (Sládeček), 33. Šimek (J. Boček), 54. Havlas (Mare. Beneš)


    Využití: 3:2. Zásahy brankářů: 17:19.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Dzierža, Pekárek, Vavruška, Trčka, Kouba, Pšenička, Loubek, Kopič, Jirsa, Štěrba, Krajcigr (C), Slánský.
    Trenér: Vladimír Trčka

    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Körber (45. Jurco) – F. Eliáš, M. Mühlfait, Sládeček, Kisugite, Meliš – Kreysa, A. Kučera, J. Boček, Šimek, Kolísko, Sádlo, Mare. Beneš (C), Havlas, Mar. Čermák, Vavroušek, T. Hanák, Čelakovský, Malhocký.
    Trenér: Martin Pánek

    Rozhodčí: Jiří Šedivý a Radek Štengl

    Diváci: 362
    bahis siteleri