Jihlava – Znojmo 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (3:1, 1:1, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 09.02.2024, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:57
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Petr Beránek.
     
    55:04
    A další šarvátka. Vyhlášený bijec David Štich pozlobil Fabiena Kočího, který se s ním pustil do výměny názorů. Zatímco Kočí byl aktivnější, Štich kupodivu do souboje nešel a ven jde proto jen jihlavský hráč. Za držení hole.
     
    54:32
    Richard Cachnín se z prostoru v rohu za brankou prosmýkl hezkou akcí až před Strmeně, ale už neměl prostor k tomu, aby zasunul puk kolem jeho pravého betonu do sítě.
     
    53:34
    V posledních chvílích docházelo k několika rozmíškám, které nyní gradují. Tomáš Havránek si už nenechal nic líbit od Daniela Bukače bývalí jihlavští spoluhráči ze sezony 2020/2021 se do sebe pustili. Jelikož Bukač hrál v souboji nedovolenými zákroky prim, jde ven na 2+2 minuty, zatímco jihlavský "Paklíč" dostává klasický menší trest.
     
    49:31
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Jan Zahradníček – 2 min., hrubost.
     
    49:05
    V situaci dva na jednoho vzal Cachnín odpovědnost na sebe a místo nahrávky Čachotskému se rozhodl pro střelu z pravé strany. Strmeň byl však pozorný.
     
    35:48
    Hosté byli v situaci dva na jednoho a mohli se dostat na kontaktní trefu. Nejsem si jistý, kdo byl nyní ve velké šanci, jestli znovu Tomáš Svoboda, nicméně se střelou z kruhů si poradil Maláč a zlikvidoval i následnou dorážku.
    32:03 Jan BARTKO - 4:2
     
    32:03
    6/4
    Orli právě vstřelili branku!
    Také Znojmo se raduje v přesilové hře, dává v početní výhodě 23. trefu v sezoně. Rána JANA BARTKA od modré šla těsně nad ledem a nakonec skončila za zády Maláče, který přes clonícího Zahradníčka neviděl zhola nic. Asistence: Jan Hruška, Petr Kratochvíl.
    Bartko J., Hruška J., Kratochvíl P., Sklenář D., Jenyš P., Vala D.
    Ozols P., Chvátal M., Brož V., Pořízek R.
     
    31:30
    Hosté jdou nedovoleným bráněním Jonáše Jungwirtha do první přesilovky.
    30:52 Richard CACHNÍN - 4:1
     
    30:52
    5/3
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tři sekundy chyběli Znojmu, aby krizový moment dvouminutového dvojnásobného oslabení zvládli. To by však Havránek z pravé strany nesměl najít u levé tyče číhajícího RICHARDA CACHNÍNA, který využil převahu dvou mužů v poli, snadno zametl puk do branky a zblízka dal svůj 12. gól v sezoně, čímž se dotáhl na druhého nejlepšího střelce Dukly Tomáše Havránka. Jihlavští dávají 21. gól v přesilovce v sezoně. Asistence: Tomáš Havránek, Jan Strejček.
    Cachnín R., Havránek T., Kočí F., Jelínek Š., Strejček J.
    Vala D., Jenáček J., Hruška J.
     
    30:15
    Havránek na pravém kruhu operoval s pukem, který poslal stříleným pasem na branku, kde Cachnínovu dorážku do volné klece na poslední chvíli zastavil jeden z hráčů hostí.
     
    28:55
    Znojemští fanoušci se nyní zlobí naprosto zbytečně, jelikož za brankou se zcela jasného podrážení dopustil Jan Zahradníček.

    A na trestnou usedá či spíše vinou podklouznutí ulehá i Peťo Lichanec za krosček.
     
    25:49
    Richard Cachnín měl na holi čtvrtou branku. Matouš Menšík se výborně prosmýkl u pravého mantinelu do útočného pásma. Sjel si na kruh a našel svého spoluhráče hezkou žabičkou, jenže "Cembovo" zakončení šlo těsně vedle.
     
    22:35
    Filip Maláč podržel svůj tým! Po chybě v jihlavské rozehrávce na něj upaloval osamocený Tomáš Svoboda, ovšem druhý gól v sezoně – a celkově dvacátý – zatím nepřidal. Posílal puk pod horní tyčku, ale nezvedl ho tolik, jak by chtěl a "Malage" zasáhl ramenem.
     
    21:30
    Naprosto zbytečný faul hostí za brankou. Jakub Jenáček jde ven za podrážení.
    19:09 Jan STREJČEK - 3:1
     
    19:09
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava v poslední minutě první části odskakuje na dvoubrankový rozdíl. Menšík po Čachotského přihrávce potvrdil ofenzívní choutky. Na pravé straně před brankou byl v obklíčení tří protihráčů, vyčaroval proto parádní nahrávku před branku na zcela volného JANA STREJČKA, jenž byl naprosto nehlídaný a poslal Strmeňovi navštívenku nad pravé rameno do šibenice. Asistence: Matouš Menšík, Tomáš Čachotský.
    Strejček J., Menšík M., Čachotský T., Kočí F., Cachnín R.
    Zahradníček J., Bartko J., Svoboda T., Jenyš P., Šťovíček M.
    14:15 Radim TOMAN - 2:1
     
    14:15
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté jdou do vedení a během pěti a čtvrt minuty otáčí stav! Za polovinu sezony dal RADIM TOMAN ve Frýdku-Místku jediný gól a zapsal asistenci. Během 11 zápasů za Duklu již tento počet překonal, jelikož z levé strany z předbrankového prostour překonává Strmeně. A hned adresuje velké díky Štefančíkovi, který naznačil, že obkrouží branku a poté svého spoluhráče právě zpoza klece našel výbornou přihrávkou. Asistence: Marcel Štefančík.
    Toman R., Koštoval M., Dundáček F., Štefančík M., Jungwirth J.
    Zahradníček J., Bartko J., Svoboda T., Jenyš P., Šťovíček M.
     
    14:00
    Z pravého kruhu pálil nebezpečně na vzdálenější tyč bývalý hráč Dukly Petr Beránek, nyní ve službách Znojma. Maláč vykopl puk koncem pravého betonu, dobrý zákrok!
     
    11:49
    Jen co vyjel v signalizovaném trestu Maláč z branky, je pískáno přerušení hry. Při útočných choutkách Dukly totiž Lukáš Adámek v pravém rohu hákoval soupeře a jde na dvě minuty na trestnou lavici.
    09:03 Marcel ŠTEFANČÍK - 1:1
     
    09:03
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pět sekund po skončení přesilovky Dukly se domácí radují. V závěru početní převahy číhal před branou na teč Radim Toman, který ještě neuspěl. Z další akce Jihlavy již padl vyrovnávací gól. MARCEL ŠTEFANČÍK našel puk před brankou po střele Dundáčka a důrazem ho dostal do sítě, čímž zapisuje svůj šestý gól v sezoně. Asistence: Filip Dundáček, Michael Koštoval.
    Štefančík M., Dundáček F., Koštoval M., Jungwirth J., Toman R.
    Tejnor D., Jenáček J., Kratochvíl P., Matuš R., Hruška J.
     
    08:46
    Tomáš Harkabus dostal kotouč na levý kruh, kde byl chvilku nehlídaný. Měl čas srovnat si puk na hůl a připravit si ho na střelu, ovšem trefil pouze hruď bezmála dvoumetrového odchovance havířovského hokeje.
     
    06:58
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Radim Matuš – 2 min., sekání.
     
    06:38
    Havránek si na levé straně útočné modré výborně píchl puk kolem obránce. Na jeho následnou přihrávku přes osu hřiště měl ale dlouhou hůl jak Harkabus, tak Jelínek. Vzápětí se k dorážce z kruhů dostal Marek Chvátal, ale ani on neuspěl. Znojmo se ale ubránilo jen za cenu nedovoleného zákroku.
    02:52 Tomáš SVOBODA - 0:1
     
    02:52
    5/5
    Orli právě vstřelili branku!
    Dukla, která má aktuálně čtyři porážky v řadě, si takový vstup do zápasu vůbec nepředstavovala. Po necelých třech minutách totiž prohrává. Střelu Jenyše krátce po buly sice ještě Maláč pokryl, jenže puk vypadl před jeho branku a jihlavský gólman ho nedokázal přikrýt. Kotouč nejrychleji našel TOMÁŠ SVOBODA a nejproduktivnější hráč Znojma neměl vůbec žádný problém trefit prázdnou branku, čímž dává svůj 19. gól v sezoně. Asistence: Pavel Jenyš, Martin Šťovíček.
    Svoboda T., Jenyš P., Šťovíček M., Zahradníček J., Bartko J.
    Harkabus T., Koštoval M., Kočí F., Menšík M., Jelínek Š.
     
    Náhradní termín utkání byl stanoven na pátek 9. února se začátkem v 17:30 hodin.
     
    Utkání, které mělo být sehráno od 16:30 v Pelhřimově, se neuskuteční. Dohodly se na tom oba kluby vzhledem k nesjízdným komunikacím kvůli sněhové kalamitě. O náhradním termínu se bude jednat v nadcházejících dnech.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Štefančík (Dundáček, Koštoval), 15. R. Toman (Štefančík), 20. Strejček (Menšík, Čachotský), 31. Cachnín (T. Havránek, Strejček) – 3. T. Svoboda (Jenyš, Šťovíček), 33. Bartko (Hruška, Kratochvíl)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Chaloupek) – Strejček, Bilčík, Kočí, Dundáček, Chvátal, Ozols, Koštoval – Cachnín, Menšík, Čachotský (C) – Jelínek, T. Havránek, Harkabus (A) – Jungwirth, R. Toman, Štefančík – V. Brož, Pořízek, Rauš.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC LERAM Orli Znojmo: Strmeň (Groh) – Zahradníček, Bartko, Štich, Bukač, J. Jenáček, Tejnor (A), Vala – T. Svoboda, Šťovíček (C), Jenyš – Beránek, Berger, Matuš (A) – Kratochvíl, Hruška, Kos – Sklenář, Lichanec, L. Adámek.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Filip Vrba, Tomáš Cabák – Pavel Blažek, Ondřej Veselý

    Diváci: 1 347
    bahis siteleri