Vsetín – Třemošná 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
HC Meteor Třemošná
Pátek 09.02.2024, 19:15 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    51:09
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Trpělivost se vyplatila a hosté se dočkávají zasloužené branky. Po kombinaci směřoval kotouč od modré čáry na levý kruh k JAKUBU PLUHAŘOVI, který poslal puk přesně mezi Pavlíčkovy betony. Asistence: Khanh Tran Le, Jiří Reiser.
     
    22:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další střela Vsetína už ale za brankovou čárou končí. TOBIÁŠ OSTRČIL u levé tyče tečoval střelu Ondřeje Cakla z pravého kruhu a kotouč zapadl přesně k brankové konstrukci. Asistence: Ondřej Cakl, Tomáš Ürge.
     
    18:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Velká smůla pro hostujícího gólmana. ONDŘEJ HRDÝ vystřelil z pravého kruhu přes obránce, o kterého se kotouč otřel a vyletěl do vzduchu. Gólman Třemošné následně čekal puk na úplně jiném místě, on však spadl na jeho pravé rameno a Bašta si jej sám srazil do branky. Asistence: Tomáš Ürge.
     
    14:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ihned po návratu vyloučeného hráče na led se domácí usadili v útočném pásmu. Ostrčil zavezl kotouč, od modré čáry vypálil Jan Hamřík a jeho střelu u levé tyče zastavil Ondřej Cakl, kterému se nepodařilo procpat puk mezi bránícími hráči. Všiml si ale zcela volného MATĚJE JURÁNĚ u protější tyče, který už zakončoval do odkryté brány. Asistence: Ondřej Cakl, Jan Hamřík.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 15. Juráň (Cakl, Hamřík), 19. Hrdý (Ürge), 23. Ostrčil (Cakl, Ürge) – 52. Pluhař (Tran Le, Reiser)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Mošnička (C), Fojtík (A), Šedlbauer, Hamřík, Herman, Stodůlka M., Zedek – Stodůlka L., Juráň, Kovář, Cakl, Ostrčil, Matějíček, Hrdý, Koláček, Heinrich (A), Urbánek, Ürge.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Meteor Třemošná: Bašta (23. Ženíšek) – Tran Le, Malý, Holubec, Hnát (A) – Reiser, Krasanovský (C), Fábera, Chromek, Sieger (A), Kuneš, Pluhař, Albrecht, Kaiser.
    Trenér: Vladimír Bednář

    Rozhodčí: Dominik Poláček — Marek Bubela, Petr Lainka
    bahis siteleri