Švédsko – Švýcarsko 3:4 (kon.) | Česko – Finsko cz 1:6 (kon.)
konec
Česko
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Finsko
Pátek 09.02.2024, 18:00Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:25 Petra NIEMINENOVÁ - 1:6
     
    53:25
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Risk se nevyplatil, Finky přidávají definitivní pojistku. PETRA NIEMINENOVÁ se skoro zadarmo dostala k puku, který z poloviny hřiště nasměrovala do opuštěné klece českého národního týmu. Bez asistence.
    48:01 VANIŠOVÁ - 1:5
     
    48:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně to Češkám vyšlo. Finky propadly ve středním pásmu, což byla pozvánka do útočného pásma pro Křížovou, která v přečíslení tři na jednu našla u tyčky TEREZU VANIŠOVOU. Té stačilo už jen nastavit hůl. Asistence: Denisa Křížová, Michaela Pejzlová.
    40:54 Viivi VAINIKKAOVÁ - 0:5
     
    40:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Zápas blbec pro Češky pokračuje. Sraženou ránu Holopainenové vyrazila Škodová přesně na hůl VIIVI VAINIKKAOVÉ a ta už to měla před poloodkrytou klecí hodně jednoduché. Asistence: Elisa Holopainenová.
    26:47 Michelle KARVINENOVÁ - 0:4
     
    26:47
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A nyní je tu dokonce finský gól v oslabení! Savolainenová pod českými holemi narýsovala od levého mantinelu milimetrovou přihrávku před bránu na MICHELLE KARVINENOVOU, které už jen stačilo nastavit bekhendovou stranu hokejky a je to rázem 4:0 pro Skandinávky. Asistence: Ronja Savolainenová.
    23:27 Emilia VESAOVÁ - 0:3
     
    23:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Zatím je to jedna velká lekce z produktivity. EMILIA VESAOVÁ podnikla snad první útočný výpad Finska ve druhé třetině, ovšem na gól to stačilo. Útočnice Suomi nachytala Škodovou z ostrého úhlu přesnou trefou pod víko. Bez asistence.
    16:24 Sanni VANHANEN - 0:2
     
    16:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Velká chyba české kapitánky končí druhým finským gólem. Tejralová naslepo chtěla posunout puk Trnkové, jenže tím nechtěně namazala SANNI VANHANENOVÉ, která už si se samostatným nájezdem poradila nekompromisně. Škodová neměla nárok. Bez asistence.
    04:17 TULUSOVÁ - 0:1
     
    04:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Smolný gól pro české barvy. Kotouč se záhadným způsobem dostal zpoza brány až před ní, odkud ho důrazná NOORA TULUSOVÁ protlačila za Peslarovou. A špatné zprávy tím pro Česko ještě nekončí. Asistence: Ronja Savolainenová, Susanna Tapaniová.
    Marken.cz

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 49. Vanišová (Křížová, Pejzlová) – 5. Tulusová (Savolainenová, Tapaniová), 17. Vanhanen, 24. Vesaová, 27. Karvinenová (Savolainenová), 41. Vainikkaová (Holopainenová), 54. Nieminenová


    Česko: Peslarová (5. Škodová) – Pejšová, Seroiszková, Tejralová (C), Trnková, Čajanová, Radová, Kosinová – Křížová (A), Pejzlová, Vanišová – Plosová, Mrázová (A), Šapovalivová – Sarnovská, Neubauerová, Pištěková – Pátková, Gruntová, Kalová – Juříčková
    Trenér: C. MacLeodová

    Finsko: Keisalaová (Pajarinenová) – Hirikoskiová (C), Yrjöläová, Savolainenová, Rantalaová, Karjalainenová, Savanderová, Eronenová – Holopainenová, Tulusová (A), Nieminenová – Karvinenová, Tapaniová, Liikalaová – Schalinová, Vanhanenová, Vesaová – Täksová, Nylundová (A), Yrjänenová – Antti-Roikoová.
    Trenér: J. Toivola
    bahis siteleri